ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо остава само с един футболист?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:45 / 22.05.2014Коментари (61)11364
© Plovdiv24.bg
Локомотив (Пловдив) остава само с един футболист, разбра Тема Спорт". Това е вратарят Кирил Акалски. Причината - всички останали играчи разтрогват договорите си с клуба. На някои пък контрактите им вече изтекоха и те няма да ги подновяват. 

Първи в това отношение бе голмайсторът на "А" група Мартин Камбуров. Иначе с Локомотив вече се разделиха Крис Гади, Жозеф Мендес, Диего Фераресо, Йордан Тодоров, като същото се очаква да направят още Спас Делев, Александър Тунчев, Йордан Господинов, Аласан Н'Дайе и др.

На този етап стражът Акалски остава единственият, който няма да напуска потъващия кораб. Старши треньорът Александър Станков също си тръгна от "Лаута". 

За негов наследник е гласен Емил Велев.Той ще трябва да сглобява абсолютно нов състав, и то в движение. Точно преди година положението при бе същото, след като предишният собственик Веселин Марешки се оттегли.

Благодетелят Константин Динев обяви сега, че също може да си тръгне. Така бъдещето на Локомотив (Пловдив) продължава да е обвито в мъгла. Очаква се решение относно клуба да има до края на месеца.
Още по темата: общо новини по темата: 42
01.08.2017
04.10.2016
17.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 23.05.2014 г.
+3
 
 
Акалски дръж се ! жАлтите идат да ти разпорят дивия !!! Уа ха ха ха ха
Сподели Г-Н КМЕТЕ КОМУ Е НУЖНО ТАКЪВ ГОЛЯМ ТРОТОАР ПО ЮЖНИЯ ТРОТОАР,КАКВО СТАНА С ОБЕЩАНИТЕ ДЖОБОВИ ЗА ПАРКИРЕНЕ.ТОВА НЕ Е4 БАСКЕТБОЛ,ТОВА Е РЕМОНТ КОЙТО СЕ ПРАВО НА 60 Г.какво ново....
на 22.05.2014 г.
+1
 
 
нека коко да каже колко е д ал на спас делев за единствения гол който вкара в мач без знзчение
+3
 
 
Постигнахте го боклуци нали унищожихте Локомотив Пд след 90г.Това не можа да го постигне никой освен шепа идиотчета.Майната му на всичко.Сега поне си подкрепяйте новия отбор въ В група.Аз там не искам да стъпвам.Да ходят тези олигофренчета които искаха всичко на ново и от В група.
+2
 
 
не че нещо,ама май май само наркото мисли най разумно!!!!!
+4
 
 
Драги ми смехурко -До Сюнет Станнет .Пак ти казах преди да пишеш питай вашите в къщи .Или вече ги пита: -Тате ,тате ние цигани ли сме . Таткото отговаря : -Да сине ,цигани сме ,виж майка ти е черна и аз съм черен а ти си кръстен на дядо ти Сюнет майстор на рязане на кожички от фамилията Зрънкови сме . -Добре де тати като сме цигани защо не ни приемат в агитката на Локото ,дядо ми на повечето от тях сюнет е правил аз съм кръстен на него ,защо . Тати Вълчо тежко въздъхнал ,напълнили му се очите с сълзи и казал : Сюнетчо ,Сюнетчо ,че сме цигани сме цигани ама толкова големи цигани не сме. Бъди жив и здрав Сюнетчо
+4
 
 
честито на "истинските" фенове. ако не беше тъжно щеше да е много смешно.... И що за наглост е да се оправдавате пак с Динев. Тoi го каза още преди месец: "Локо Пд върви към закриване, ако атаките срещу мен продължат, няма повече да си давам парите за клуба. Това казва в интервю за вестник "Тема спорт" собсвеникът на отбора Коко Динев. " Народа не е толкова прост за колкото го мислете и знае кой е виновен за разпада
-4
 
 
Безпрецедентното бягство на всички действащи футболисти, неплатените заплати на персонала и цялостното отношение към Локомотив накараха и най-смирените привърженици и деятели да променят позицията си и да подкрепят онази огромна част от феновете на Локомотив, които поискаха категорично г-н Динев да напусне Любимия ни клуб. По този курс на поведение тръгнаха всички ветерани,всички клубни легенди, деятели и по умерени привърженици, като дойде моментът в който Локомотивската общност е отново обединена. С действията си г-н Динев показа на цялата спортна общественост, че няма място на Лаута.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: