ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фракциите на Ботев се обединиха срещу Димитър Христолов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:37 / 02.07.2008Коментари (0)11829
© Plovdiv24.bg
Фенските фракции на Ботев Пловдив се обединиха срещу президента на клуба Димитър Христолов. Привържениците на тима излезнаха с обща декларация, в която осъждат действията на настоящият президент на тима за последните 10 години. Публикуваме цялата декларация без съкращения:


Уважаеми дами и господа,

През последните месеци с тревога наблюдаваме случващото се в любимия ни отбор. За пореден път сме свидетели на незаинтересовано управление, организационен хаос, и най-лошото - пред Ботев Пловдив няма никакви цели. Селекцията се състои предимно от анонимници, които нямат финансови претенции. За пореден път добър футболист напуска Ботев Пловдив огорчен, а сумата за трансфера е преведена незнайно къде, но не и в касата на Ботев Пловдив. Свидетели сме, че професионалистите напускат отбора. Клубът тъне в дългове към държавата и е истинско чудо получаването на лиценз за „А" група.

Нашата обща позиция е, че Димитър Христолов няма капацитета и ресурсите да управлява Ботев Пловдив. Последните 10 години бяха най-жалките и срамните в историята на най-стария футболен клуб в България. Отдавна забравихме великите победи в Европа. От водещ отбор в България се превърнахме в отбор, чиято основна цел е да не изпадне в „Б" група. През последните 10 години от отбора ни бяха прогонени много футболисти, треньори и специалисти с жълто-черни сърца, за сметка на доказани некадърници и лицемери.

Ние няма да простим на Димитър Христолов срама и унижението, което той ни донесе. Димитър Христолов няма място в Ботев Пловдив. Единственото приемливо действие е да обяви разумна цена за акциите си и да остави Ботев Пловдив да бъде управляван от професионалисти, които имат желание, идеи и ресурси за развитие на отбора. Убедени сме, че ако акциите на Ботев Пловдив попаднат в солидни бизнесмени с доказани умения да управляват добре, като Георги Гергов, Христо Ковачки или КЦМ, отборът бързо ще си върне старата слава и ще се превърне в познатия от 80-те години на миналия век отбор със собствен облик, страшилище за грандове и харесван от всички заради атрактивния си футбол.

Страхливото поведение на Д. Христолов, което демонстрира чрез наличието на многобройна полиция на тренировките и контролите на отбора, няма да го спаси от справедливия гняв на привържениците на Ботев Пловдив. На контролата срещу Черноморец в Ракитово преди няколко дни дори не бяха допуснати транспаранти, изразяващи отношението ни към Д. Христолов.

Искаме горд и славен Ботев Пловдив, а първата стъпка за това е Димитър Христолов да напусне веднага, заедно с целия си кръг от приближени.

Лудата Банда Кичука, София Клуб Ботевиста, Тракия Фронт, Изгрев Бойс, Кършиака, Мараша. Титаните 1912 и хилядите неорганизирани фенове на Ботев Пловдив.


Още по темата: общо новини по темата: 359
19.02.2011
07.09.2010
25.06.2010
27.04.2010
23.03.2010
18.02.2010
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: