ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Иван Джиджев осъди поведението на феновете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:51 / 16.05.2014Коментари (23)3837
© Plovdiv24.bg
Председателят на съвета на директорите на Ботев Иван Джиджев осъди поведението на феновете по време на финала за Купата на България срещу Лудогорец, загубен с 0:1. 

"Нямам обяснение за поведението на феновете. На практика те попречиха повече на нас, отколкото на съперника. Опитваме се да решим този проблем. Две срещи са проведени в рамките на последните седмици. Поети са много ангажименти към тях, както от моя страна, така и от страна на собственика Цветан Василев, който си тръгна ядосан преди края на мача. Личното ми мнение е, че това поведение е неприемливо", заяви Джиджев.

"Димитър Димитров няма да сменя Мъри, а ще отговаря за дългосрочната спортна политика, като това включва и ДЮШ. Правили сме консултации с феновете и няма индикации, че той няма да бъде приет добре", каза още Иван Джиджев.

Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Джидже, айде де! Това са "милите фенове"! Пусни им и на тях една декларацийка!
+3
 
 
Джидже, само толкова ли? Чакай да ти припомня декларацийката след дербито: В официалния сайт на Ботев излезе декларация от президента, свързана с вчерашните ексцесии на дербито: В навечерието на един от най-светлите християнски празници, футболният двубой между "Локомотив" Пловдив и "Ботев" Пловдив се превърна в арена на безцелна агресия и необуздано хулиганство.Разбираме любовта на феновете, техните пристрастия и огорчения. Хвърлянето на камъни и бомбички от маскирани обаче е проява на малодушие и липса на мъжество. Когато това се случва срещу незащитени хора на терена и е уродлива форма на примитивизъм и безотговорност, това няма нищо общо с любовта към футбола и спорта.Разчитаме, че БФС ще предприеме всички необходими действия за изкореняване на подобни прояви!Пловдив е бил винаги символ на толерантност - между религии, култури, етноси.Дълг на двата клуба и техните фенове е да възстановят нормалните отношения и атмосфера при провеждане на футболни мачове. Едни от най-старите и обичани футболни отбори трябва да станат пример за спортсменство и уважение към играта. Това е по-важно от победите и класиранията, нравствеността и човешките отношения трябва да са бъдещите победители. ПФК Ботев Пловдив Президент: Иван Джиджев Къде е сега новата декларацийка Джидже? Хайде , извади го сега пак такъв голям! Палячо!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 16.05.2014 г.
-2
 
 
И този суче яко от агата.
+5
 
 
Джиджев щом нямаш обяснение за поведението на феновете значи нямаш никакво място при нас .С подобни парашутисти като теб който си нямат и грам на идея какво е БОТЕВ за нас феновете нищо добро не ни чака.Целият град не го иска тоя Мърляч за треньор на отбора а ти продължаваш да ни втълпяваш че това било най-доброто за клуба .След като за един и същи проблем ще говорим на различни езици не очаква че някой ще ви гали с перце
-1
 
 
Ако тоя си вдигне чуковете от "Ботев"Пд, а аз бих направил точно така ако ми отсвирят 1 милион заради други, и във "В" група няма да сме, "Евроколеж" може и даде, може и да не даде лиценза си. Не бих трошил парите си заради 1000-2000 помияра. Чисти или мръсни, прани или непрани, парите са на Василев и той решава да ги пилее ли тук или не.
-4
 
 
Тролове скапани махайте се от нашите теми.
+5
 
 
Джиджев, поглеждай повече към отбора и резултатите на отбора, а феновете има кой да ги съди...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 16.05.2014 г.
+5
 
 
И аз нямам обяснение за поведението ти, относно гросмайсторските резултати на треньора, ама мълчиш като.... Така ти е по-лесно, защо да се тормозиш да търсиш други треньори, пък назначения, уволненя.. Знам, това е щото не ти пука за Ботев. Софиянец, левскар, баскетболист - как да ти пука?!
-1
 
 
Кво ще се съобразявате с няколко тъпанари,няма да ставаме като локото,"който плаща той поръча.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Оперираха успешно Георги Николов! Известен мениджър с голяма помощ за нападателя на Ботев
Строителите на стадион "Христо Ботев": Все по-близо до финала!
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: