ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Новият спортен директор на Ботев: Закъснели сме тотално със селекцията
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:44 / 16.05.2014Коментари (10)4059
© Plovdiv24.bg
Новият спортен директор на Ботев Димитър Димитров даде кратко интервю за ситуацията около новия си отбор след края на финалната среща за Купата на България, която "канарчетата" загубиха с 0:1 от Лудогорец.

"Ще трябва да променим нещата в движение. Някой играчи ще напуснат отбора. Закъснели сме тотално със селекцията. Целта ни е другата година да бъде по-добра от тази и като класиране, и като качество," заяви досегашният треньор на Черноморец.
Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Айде, почна се! Добре дошъл и ги почвай с яките серекции!
-1
 
 
Какво и е толкова много зле на селекцията? Има няколко слаби играчи в отбора, по-правилно е, че липсват добри смени, каквито "Лудогорец" има. Хайде да броим - Стаховяк, Йордан Христов, Иршак - не стават ли? Минев би трябвало да бъде дублиран с друг. Не толкова заради играта, колкото заради характера си, не само да не увисва с наказания, колкото да не му се дава възможност да се мисли за несменяем и уникален. Не бих се отказал от никой в нападението - и румънците, и Доре, и бразилците стават, не случайно Стойчо Младенов каза, че с такива нападатели шампиони ще станат. Мършо не само, че не ги уцелва(за кой мач кой става), но явно и не знае какво може да получи от тях. Бих махнал Анисе, не е необходим, би трябвало да се намери по-добър. За Огнянов също не виждам място. Ако от мен зависи, то бих го оставил само за смяна в някой по-маловажен мач. Циганчето има един много голям кусур. Не става дума за кадърност или некадърност, той е с т р а х л и в и често не действа както трябва. Например, не стреля, когато трябва. Спрокел не коментирам, но не бих го изгонил. На "Ботев"Пд му трябва още един вратар, 40 мача не е лесно, а и не е хубаво, да пази един и същи човек. Трябват поне още двама защитника и 3-4 дефанзивни халфа. Нападението може и да не се бута. Или да се заложи на 1-2 от нашите юноши. Тук има и друг фактор, а именно с кого "Ботев"Пд може да се раздели, продавайки го за добри пари. Впрочем, още ме е яд, че Кривият натири Грънчаров. Мисля, че двойното българо-македонско гражданство съществува и не беше проблем да се направи бърза процедура. Няма да коментирам Сърмов и Везалов. Първият е троши-пара и става за някой незначителен мач, втория не искам да коментирам.
-5
 
 
Още не е почнал и селтаците го награбиха! Херо, чудя ти се на акъла, да приемеш да работиш за най-нещастната публика! Не всичко е пари и много скоро ще го разбереш!
Спокак едели какво ново....
на 16.05.2014 г.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 16.05.2014 г.
-3
 
 
Ей го поредния мрънкач! Ревльо - по-голям ревльо от Тройчо Панчаревски.
+6
 
 
херо, още не си започнал работа и мрънканията ти започват, и причините за евентуален неуспех са налице - този път "селекцията е тотално закъсняла" в средата на месец май ..... миналата година кака цецка започна сезона без футболистите да се познават и пак са пред нас, а и пари не са взимали от нова година, а играят само срещу едно голо обещание, че ще си вземат заработеното някой ден ..... ..... а и мърльо нали вече 3 селекции направи - да вземем и другия сезон да го пишем за нулев за да имате време следващото лято от шестия опит селекцията да е навреме...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: