ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Петима от Ботев си тръгват през лятото
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:15 / 10.05.2014Коментари (14)5746
© Plovdiv24.bg
Петима играчи на "Ботев" (Пловдив) ще напуснат тима през лятото, пише "Меридиан мач". В "черния списък" на Станимир Стоилов са Димитър Везалов, Луис Педро, Георги Сърмов, Алесандру Бенга и Ромарио Кортзорг, които ще разтрогнат контрактите си.

Очаква се част от играчите да изиграят последния си двубой за "канарчетата" в предстоящия сблъсък с ЦСКА, последен за "Ботев" в шампионата. Двубоят е в неделя от 15:30 часа.

Освен петимата напускащи, под въпрос са още толкова. Иван Цветков, Веселин Минев, Артур Енрике, Сивард Спрокел и Йордан Христов все още не са подписали нови контракти и също може да си тръгнат.
Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
МЪРИ - КОМИСИОН, КОМПРОМАТ, БАНКОВА СМЕТКА, ДОБРА ЗАПЛАТА, ФАЛШИВИ ИГРАЧИ, ПРОСТ ПРЕЗИДЕнТ, ПРАВИЛЕН ФУТБОЛ, НИВА С КАУНИ! ОТБОРЪТ НА "АСКЬОЙ" МЕ ЧАКА ДА ГО ПОВЕДА! А МОЖЕ И ПРИ ГОВЕДАТА ДА ИЗКАРАМ ОЩЕ НЯКОЙ ЛЕВ...И БЕНИН...
на 10.05.2014 г.
+2
 
 
А бе кой вярва на Меридиан, пише каквото си иска.
0
 
 
Както казах, имате Хамза,Доре,Стаховяк,Анисе и Иршак. Ама аз мога да си говоря каквото си искам, защото не аз съм докарал повечето некадърници които ще се освобождават. Голяма заслуга за сегашните "звезди" има бившия крив спортен директор. А този Педро , може да ни го дадете на нас да го пробваме ! Стойчо може да му намери мястото !
+5
 
 
От предложените съм съгласен с Сърмов , Везалов и до някъде Ромарио.
на 10.05.2014 г.
-1
 
 
Хаха вместо Данчо,Вуйчо,Артур и Педро аз викам да си отива мъри а? Нали знаете после какво следва. Взимат се 4-5 човека на тяхно място за 2-3 милиона и те стават титуляри понеже няма как да оправдае изхарчените пари и се закотвят на пейката Мариян,Томаш,Куртеан и Вандер,като в края на годината изчезват и те за да дойде ред на Хамза,Лукин,Анисе и Адам и така докато има кой да го изтрайва. С тази тактика и аз мога да държа тива в петицата повярвайте ми,даже понякога ще класирам и тима в евротурнирите.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 10.05.2014 г.
-2
 
 
Включете в списъка и Мърльо, г-да управляващи.
+4
 
 
Надявам се, и предполагам, че написаното е изсмукано от пръстите от "журталистите" от Меридиан мач. Педро късаше нервите на всички, беше способен от голлинията да не вкара гол, и да прехвърли вратата. Направи забележителен растеж, започна да бележи голове, с появяването си изостря атаката, и отстраняването му е нелогично. Бенга е на 23 години, и бъдещето е пред него. В Ловеч не се представи добре, но да го гонят само за това, не е добра идея. Везалов почти не е играл. Миналата година Джинич се появи в един - два мача, и решиха, че не става. Спрокел се очаква да го освободят. И отново вместо с четирима централни, оставаме пак с един! Ще вземем нови трима, като двама от тях пак ще влизат от време на време. Очаквано е да не са на нивото на титулярите!
+11
 
 
Ако Меридиан мач се напънат още малко и изброят целия отбор, току виж улучили някой напускащ през лятото. Според мен всички нови от зимата ще останат, освен ако няма някоя сериозна оферта.
+11
 
 
Пак ще сменяме целия отбор.....голям "специалист" е хасковския явно цоца хонорари от покупката на играчи
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: