ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев: Трябва да сме едно семейство и да се обединим
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:18 / 06.05.2014Коментари (77)8271
© Plovdiv24.bg
"Не искам да вдигам ръка срещу Локомотив". Това заяви собственикът на "смърфовете" Константин Динев по време на среща с привържениците на отбора, които го подкрепят.

Както е известно, голяма част от запалянковците на "смърфовете" не желаят повече Динев да ръководи тима и настояват за неговото напускане.

Има обаче друга част, която пък събира подписи в негова подкрепа и проведе среща с боса на тима, който обеща изцяло нова схема за финансиране, модерен стадион и оставане на Мартин Камбуров на "Лаута".

"Трябва да сме едно семейство и да се обединим", заяви Динев пред феновете.

"Не искам да говоря прекалено, защото аз винаги съм говорил чрез делата си. Поканил съм икономист, който да намери начин Локомотив да се самофинансира и в бъдеще да няма нужда от един Коко Динев. Моята цел е този клуб да бъде винаги сред първите и да го има много след мен."

Още по темата: общо новини по темата: 42
01.08.2017
04.10.2016
17.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
"огромна публика", "винаги ще го има" - като Марица и Спартак ли?....това присъни ли ти се или ти го казаха малките зелени човечета от космоса? ЗА for ALL, са характерни рязка смяна на настроенията и мненията присъщи за наркоманията.... само комплекса му към жълтите е вечен
-1
 
 
Тоя коко е най - добрият ученик на ДХ Селския!!! Оня поне водеше италианци - даскали по физическо но италианци! Какъв беше този финансист от Своге никой не разбра! Гонете го докато е време!!!
-2
 
 
Кво семейство к**во такава махай се гнидо като ти гледам мазната физиономиия ми се гади изруд долен !! Всичко да се врьща на децата ти тази гавра и подигравка с нас шибан долен дебалак
-1
 
 
Тоя урод трябва да се маха, каквото ще и да става после! Локомотив е голям клуб с огромна публика и винаги ще го има! Просто трябва и ние да минем по пътя на пречистването от боклуците! Няма начин! Всичко друго са пълни глупости и жалък страх от неизвестното! Колкото по-рано си тръгне Динев, толкова по-скоро Локомотив отново ще е страшилище за всички останали! САМО ЛОКО!
-4
 
 
То хубаво да сме едно семейство,ама се ти си мъжъ ве Коки!Ъ?Ама карай като си я подкарал,ние вече свикнахме.
+1
 
 
много сте оригинални , всеки път с много , ама много умни коментари
0
 
 
Моля ви оставете ме ! Трябва да храня фолка и себе си ! Нямам бизнес , нямам пари , с какво ще живея ако не от Локо ! Моля ви оставете ме.....!!
+6
 
 
Искам да кажа няколко факта. Първи факт- първия път Коко Динев дойде и спаси Локомотив от закриване . Как и по какъв начин никой не попита. Следващия сезон ни закара до финал за купата на Бг и мач в ЛЕ. Какго направи никой не попита. Трети факт- направи нова съблекалня , най-хубавата в Бг , изгради нова трибуна "Спортклуб" (казвам изгради , а не разруши , за разлика от някой друг) , направи 2 терена с изкуствена трева , за да не играят децата на сгурта . С какви пари - никой не попита. Четвърти факт- Дойде отново на Лаута , след като всички ни отказаха , и отново спаси Локомотив от закриване и направи отбор , с който изненадахме всички и ни изкачи в първата седмица . Можехме и да играем на финала за купата на Бг , но ни попречиха изцепките на " ФЕНОВЕТЕ ОБИЧАЩИ " Локомотив .Пети факт -поиска сметка къде отиват парите от наемите , продажбата на билети и фенартикули и вместо отчет получи яростна атака с обиди , клевети и лозунги "Коко-вън" .След като Коко ви поиска сметка и отчет за изразходваните пари с неистов вой и пяна на устата без аргументи и доказателства говорите само едно - война с Коко до дупка и Локомотив в А , но окръжна група . Засрамете се и се опомнете , защото после ще бъде много късно
0
 
 
Какво ли ще стане ако тази шепа потници не се месят 1 година и не стъпнат за този период от време на Лаута?Отговорът е,че всичко в клуба ще бъде съвсем различно.Много по-различно.Надявам се,да ни освободят от присъствието си и да си намеря друг отбор на когото да бъдат великите му фенове.Локото го е имало много преди тези момченца,аз помня,дано го има и след тях и простотията им бъде овладяна.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: