ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Слаб Локомотив падна с 0:2 от Черно море
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:59 / 04.05.2014Коментари (80)10609
Тимът на Локомотив изигра най-слабия си домакински мач през този сезон и напълно заслужено загуби от Черно море с 0:2 на "Лаута". Двубоят от трибуните на стадион "Локомотив" изгледа собственика Константин Динев.

"Смърфовете" проспаха първата част и само мога да се радват, че се оттеглиха гол пасив на почивката, който получиха в 11-ата минута от Димо Атанасов. Бившият играч на "черно-белите" се разписа с глава след перфектен пробив отдясно и центриране на Александров.

Само 5 минути по-късно варненци пропиляха уникална възможност за втори гол. Бакари се озова на страхотна позиция, но останал очи в очи с Кирил Акалски пропусна да се разпише. 

"Моряците" пропиляха нова прекрасна възможност в 35-ата минута. Този път капитанът Георги Божилов се отчете със страхотен пропуск, след като от добра позиция прати коженото кълбо над вратата.

Домакините отговориха с хубав удар на Спас Делев в добавеното от Таско Тасков продължение, но Китанов спаси. Преди това Мартин Камбуров поиска дузпа от Тасков след съприкосновение със Стефан Станчев в наказателното поле, но съдията остана безмълвен.

През втората част Локомотив промени изцяло игровото си поведение и бе по-активният тим на терена, но така и не успяха да пропукат блестящата в този двубой защита на гостуващия тим.

Най-чистото положение за "черно-белите" пропусна Йордан Тодоров в 50-ата минута, когато останал сам срещу Георги Китанов не можа да го преодолее.

В добавеното време Черно море сложи точка на спора в Пловдив. Бакари навлезе опасно в наказателното поле и шутира, топката се отклони в градата, а след това в гърба на Акалски и кълбото се оплете в мрежата му за крайното 0:2.

Локо - Черно море 0:2
0:1 Д. Атанасов 11
0:2 Акалски-авт.

Локо: Акалски, Ас. Георгиев, Грънчов (Трифонов), Делев, Тодоров, Йошев (Илиадис), Ндайе (Намуши), Камбуров-к., Диего, Якимов, Белаид

Черно море: Китанов, Станчев, Венков, Александорв, Сталев, Паланков (Бергонси), Д.Георгиев, Атанасов, Коконов (Домовчийски), Божилов-к., Бакари

Още по темата: общо новини по темата: 5
04.05.2014
04.05.2014
04.05.2014
03.05.2014
03.05.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Същият този Локомотив, който победи Лудогорец и ЦСКА ( първият и вторият в класирането), сега пада с 2:0 на собствен терен от Ч.море, който нямаше победа на Лаута до сега!?! Ха иди та не се чуди.
+3
 
 
то бива резил , но това вече е свръх гавра и подигравка с всички локомотивци. ...... а до този "иадосания" ,пич не сме кривогледи и мазохисти като теб и още няколко.да не си сашо станков?????
0
 
 
Сега да питам аз вси4ки форумни разбира4и като толкоз много ги разбирате тез работи с 4ерното тото аиде де кво 4ака6 играи го с 1000лв 2ка И готово АМА не само си 4е6ат езиците тото няма тото сме6ни сте
+2
 
 
Няма ли да свърши това първенство и тази мангалска агония.....
+9
 
 
За да строиш трибуна трябва да имаш пари.За да гониш собственика трябва да имаш алтернатива.Или става като с трибуната.От трите фракции които са на нож със Коко кой има нещо между двете си клепнали уши или само анаболните мускули са фактор.Колко минуса и обиди ми хвърлихте когато на полусезона ви казвах да следите резултатите.Значи Коко продава,а след като сте запознати защо не надигнахте глава когато купува.Нежна и наранима душичке за една кебапчийница поведе хората си по митинги и протести.Сега пресядат ли ви кебапчетата и 50-лева виждайки какво става с уж любимият ви отбор.Вие се продадохте на политическа сила,но плащат всички които обичат Локомотив.А те са повече от вас.Много повече зобени тартори.
+5
 
 
Без да се заяждам,според мен с Коко,нещата няма да се променят.Колкото и силен отбор да имате,в края на първенството,винаги ще губите голям брой точки.Ако намерите спонсор,няма нищо страшно да тръгнете от В или по-долна група.Аз си бях супер,гледахме победа след победа,всичко си беше наред,и всичко си дойде на мястото.Ама за тази работа се искат големи топки,не е за мишки, които гледат локо заради левски и Ботев!Знаете какво доказахме ние,не е трудно и вие да го докажете.
-1
 
 
Извинявайте само още една скромна забележка към LLLLL , ако познаваш малко хората , които се опитват да дискутират с вас , ще бъдеш много по-скромен в квалификациите си към тях , защото - както казват хората - ти не можеш да се мериш и на малкия им пръст , нито по успехи в живота им ,нито поумствения им потенциал
0
 
 
Чета тъй наречените " коментари " и не вярвам на очите си . Това локомотивци ли са . За мен това не са нормални хора . Тук освен псувни , ругатни , злобни игнусни обиди няма нищо друго . Така могат да говорят и то в публичното пространство само безмозъчни същества , които нямат и капчица срам и възпитание. Какво ви раздразни толкова много , че говорите с пяна на устата простатии глупости , това че въпреки вас Локомотив ще го има и през следващия сезон в А - група и то по-силен от сега ли? Виждам , че с вас не може да се говори нормално и с доказателства и аргументи , затова и аз ще се оттегля от тъй наречения форум . Дотук - сега очаквам новите висоти в "умствената " ви деиност
+8
 
 
Аз пък мислех, че Коко сбъдва мичтииии....
+4
 
 
Абе наркоман ли си , олигофрен ли си ? защо те няма никакъв ? Сигурно вече си се гушнал с бат коки и му правиш фелацио !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Джовани подлуди китайците с красив победен гол в 96-ата минута
Мъри: Стадионът на Ботев е правен като по трудово обучение, на Локо - същата работа
Томаш: Трябва да отрежа главата на Андреев! Не става само с приказки и самочувствие извън терена
Фенклубът на Локомотив: Любовта, без която не можем!
Томаш: Не съм доволен, нямаме постоянство! Играхме бавно и тромаво
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: