ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Херо не потвърди, но и не отрече за Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:19 / 29.04.2014Коментари (22)5403
© Plovdiv24.bg
Димитър Димитров-Херо коментира последните информации около бъдещето си. Опитният бургаски спец е свързван с "Левски" и "Ботев" (Пловдив). Херо със сигурност остава до края на сезона в Черноморец, след което ще вземе решение накъде да продължи кариерата си.

"Имам договор до края на сезона. Въобще не е ясно бъдещето на Черноморец. Докато не се разберат акционерите, всичко виси във въздуха. Всъщност, ние така сме вече три години, борим се срещу вятърни мелници. Сега се готвим за дербито с Нефтохимик, което трябва да спечелим задължително", каза Димитър Димитров.

На въпроса, имал ли е разговор с Георги Иванов или "Ботев" (Пловдив), Херо коментира: "И да съм имал нали знаете, че не е коректно от моя страна да кажа каквото и да било."

Опитахме с още няколко директни въпроси: "Вашето желание какво е - да бъдете директор или треньор?" "Няма значение, да не е толкова трудно да бъдеш спортен директор.

За финал отново попитахме Херо, потвърждава ли, че е имал предложение от "Левски" и "Ботев" Пловдив, а той каза: "О, не, нито потвърждавам, нито отричам. Изчакайте още малко. Знам, че трябва да взема решение, защото сезонът приключва, а после всички отбори започват лятна подготовка. Здравето обаче е преди всичко."

Източник: Блиц

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 30.04.2014 г.
0
 
 
Стига вече с тоя Херо. Има ни уважението, но нищо повече. Няма да дойде в Ботев, да отива в Левски.
+1
 
 
Скъпи фенове, някои си помислихте, че като подкрепяте даден футболен клуб, участвате в решаването на съдбата на хората! Във вечна вярност се вричат влюбените на брачния ритуал в храма. Един спортист, или спортен клуб, няма врагове, особено пък кръвни. Само в главите на сто, двеста, или триста фена на Ботев, и може би малко повече в главите на локомотивци, нека са хиляда, или две-три хиляди, футболистите, ръководителите и феновете на Ботев и Локомотив са кръвни врагове! Това за Пловдив означава, на хиляда човека - един!!! Всички останали са наясно, че те са колеги, конкуренти и съперници. Някои журналисти, напълно неуместно, използват тези епитети за дерби мачовете, най-вече ЦСКА - Левски и Ботев - Локо! Правят го по-скоро символично! Последствията обаче не са безобидни. "Вричането във вярност" на Петев към ЦСКА, предизвика действията на левскарите, довели до крах на клуба, подобрени антирекорди точно на юбилея им! Феновете на Ботев обаче са по-зряли, по-мислещи, по-културни, по-човечни! Не, че и ние сме безгрешни - прогонихме един бек, бивш футболист на Локомотив, и извихме ръцете на Хубчев, сега се опитваме, да натрапим желанието си на собственика за смяна на треньорския щаб! Единственият възможен враг на нашия клуб, единственият, който може да го дестабилизира, са собствените му фенове! Локомотивци не могат да го сторят! Чул ли е някой от устата на даден спортист, че възприема противниците си като врагове! Убеден съм, че дори Кубрат Пулев, получил стотици удари, не счита съперниците си за кръвни врагове!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 29.04.2014 г.
+2
 
 
Всичко е хубаво и ще бъде още по-хубаво, когато го няма Мърлявия селски бек. Всичко друго са писания на слепци! И купата да вземем - няма да е заслуга негова, то се вижда. Тоя нескопосаник и некадърник няма място в БОТЕВ! Жалко, че ръководство не вижда това и се кани пак да го остави. А, с един добър треньор - щяхме да летим! Вижте какво значи треньор като Моу в изминалата неделя! Лондонският тим победи насред Ливърпул водачът в класирането и уж вече шампион? Ей, това се казва треньор - с класи над останалите му колеги в Англия. Такъв тип треньор ни трябва, а не тоя малодушник и страхливец Мъди. Никъде не постигна нещо и при нас няма да успее, само ще ни загуби 2-3 години, докато "светилата" в БОТЕВ Ю.Попов и сега Ив.Джиджев загреят реотаните си! Помнете, да не кажете после, че не съм го казал.
+8
 
 
Херо винаги е симпатизирал на Ботев. Във всяко интервю прозира неговата симпатия, без да се стреми към това. След един мач в Пловдив, в който го посрещнахме и изпратихме с аплодисменти, заяви, че съжалява, че всички фенове не са като пловдивските. В началото на шампионата прогнозира, че неговият фаворит е Ботев. И в други интервюта се е произнасял ласкаво за клуба, и за феновете! Много детинско ще е от наша страна, да оценяваме треньори и ръководители по това, дали са били в Локо или Левски, или не. Налагането на такова ограничение е абсурдно и нецивилизовано! На нас ни е нужен специалист. Няма да забравя думите на Томас Тухел, че Неделев не е научен да се движи без топка! Този самороден талант цял сезон не може да догони научените. А на него вероятно е обръщано специално внимание, тъй като баща му е футболен треньор. Така че, само можем да се надяваме, можещ и знаещ човек, който го уважават всички футболни хора, като Херо, независимо от "тъмното" му минало за някои наши фенове, че е бил треньор на Левски и Локо, да работи за просперитета на Ботев!
+9
 
 
За мен Херо е страхотен вариант за спортен директор,без значение дали Мъри ще остане или ще дойде друг.Много хора мислят,че само Мъри е проблема,но аз си мисля,че и с Мъри нещата ще си дойдат на мястото.Когато всеки разбере къде работи и кой е Ботев,проблемите ще се изчистят.Но за това нещо е нужно и феновете да помагат.
+10
 
 
Много добър вариант за нас, ако стане. Бил е помощник треньор на Нафтата, когато старши е бил нашият Иван Глухчев. И днес са големи приятели. Единственият проблем на Херо е, че е бил треньор на Лаута. Иначе той е единственият треньор в България, завършил ВИФ и се е доказал в професията. А противниците му от нашите ботевисти да си гледат работата. И Чико е бил треньор на Левски.
+5
 
 
Няма проблеми, ще съберем някакви стотинки да дадем на момчетата от Левски София да го съблекат до Сточна Гара.
+5
 
 
Лично мое мнение, че пред Херо по-добре да си остане Мъри. Херо също е левскар, освен това до скоро навсякъде тръбеше, че в Пловдив би станал треньор само на буферите, те му били в сърцето и не знам кво си. Да не говорим, че стресът, на който със сигурност ще бъде подложен в Ботев поради целите на отбора, хич няма да му се отрази добре здравословно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: