ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Още една организация от "Лаута" призова Коко Динев да си тръгне от Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:49 / 28.04.2014Коментари (17)5872
© Plovdiv24.bg
Още една организация от "Лаута" призова Константин Динев да си тръгне от Локомотив. Фракцията Трибуна Спортклуб (ОТС) публикува декларация, в която за пореден път призова благодетеля на "смърфовете" да напусне клуба.

Plovdiv24.bg публикува декларацията без редакторска намеса:

Скъпи съидейници,

Бихме искали да ви информираме, че Организация Трибуна Спортклуб (ОТС) твърдо застава зад искането: лицето, което се води президент на Локомотив Пловдив, да си тръгне незабавно. За да не се спекулира от "ръководни фактори" в клуба, че сме 20-30 души, ние предоставяме списък с имената на членуващите в организацията. Коко ВЪН!

ОРГАНИЗАЦИЯ ТРИБУНА СПОРТКЛУБ - ОТС - Борис Добрев, Николай Караджов, Мариян Георгиев, Любомир Дренски, Антон Драгоев, Иван Павлов, Никола Балдиков, Васил Стойнев, Харутюн Дердерян, Венелин Спаски, Кирил Илиев, Артур Андонян, Стефан Лилов, Евгени Райков, Христо Комаров, Биляна Комарова, Юния Комарова, Пламен Етов, Даниел Кръстев, Емил Кендов, Атанас Кендов, Мирослав Кендов, Петър Бонев, Мая Тодорова, Явор Тодоров, Бохос Чавушян, Петър Абромов, Пенчо Пеев, Милен Костов, Боян Ванев, Руслан Тилев, Таня Тилева, Светозар Георгиев, Мирослав Димитров, Димитър Ботушаров, Мая Ботушарова, Стоян Палейков, Евгени Димитров, Ангел Мерев, Божидар Божилов, Георги Кисьов, Таквор Бохосян, Антони Ботев, Филип Бошев, Васил Гъров, Тодор Железаров, Валентин Данаилов, Владимир Владимиров, Владимир Пешев, Христо Николов, Тодор Телкеджиев, Станимир Михайлов, Мирослав Димитров, Иван Иванов, Милко Пасков, Янко Божанов, Борислав Ениджилян, Иво Делев, Мария Делева, Георги Дуков, Антон Георгиев, Петър Димитров, Георги Гидишки, Коста Цоков, Георги Кърнев, Константин Кабаков, Иво Кендов, Георги Узунов, Петър Колев, Георги Михайлов, Румен Бояджиев, Йордан Комаров, Георги Комаров, Вера Георгиева, Алекс Георгиев, Ивона Георгиева, Димитър Делибалтов, Симеон Томов, Стойчо Дрянков, Драгомир Иванов, Златка Петрова, Бохос Хазаросян, Ивайло Костов, Ангел Матеев, Анжела Костова, Христо Фучеджиев, Димитър Фучеджиев, Милко Спасов, Иван Николов, Стефан Георгиев и Георги Балдиков, Димитър Балинов, Антония Делчева, Владимир Ковачев.

Още по темата: общо новини по темата: 42
01.08.2017
04.10.2016
17.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Много моля полицията и прокуратурата да се самосезират и тези лица никога да не стъпват на футболен стадион! Те са пълни отрепки, които всички истински локомотивци искрено ПРЕЗИРАМЕ!
+5
 
 
наркоман,ти да не мислиш че тези хора знаят че имената съм им изписани Днес говорих с един от тях който дори не е локомотивец и нищо не знаеше по въпроса Това го казвам съвсем сериозно
-2
 
 
Стига сте се водили по акъла на Узуна, бе, идиоти! Къде искате да играем - в областната група при селяните ли? По- добре да играем и да бием жълтите селяни в А-група - така много повече ще ги заболи! Представяте ли си как ще ни се присмиват в следващите три години? Най-малко! Ще се гаврят с отбора ни и най-вече с тези, които сами забиха нож в гърба на любимия си отбор! Жълтурите провокират и се радват за нашето разцепление, а не трябва да има такова нещо - ние трябва САМО ДА ПОДКРЕПЯМЕ ОТБОРА СИ!!!! Другото не ни интересува! Зарежете ги платените провокатори, които ви надъхват! Те си гледат своите интереси, не вашите! А аз отдавна съм ги разкрил и отписал! Останете само локомотивци!
+1
 
 
Аз не мога да разбера едно-всеки пише каквото си иска!!! Нека някои да предложи алтернатива на Коко,които ще финансира отбора!? Може и да не е най-добрия президент,но наистина обикна Локомотив! Два пити ни спасява от закриване,има усет към футболистите които купува. Кой смятя 7 място за провал??? За момента това са ни възмойностите!!! Кой е този президент който не продава и не купува? И като го махнем какво??? Като папагалите-дерби с Гигант -Съединение и ще се надияваме някои Караибрахим с пари на ДПС -ДА ДОЙДЕ ДА НИ ОПРАВИ!!!Мерси!!! За това Локомотивци-изкарайте щраусовите си глави от пясъка и мислете поне малко -ако можете!?
+7
 
 
АЗ стоя на спортклуб винаги редовно как не знам тази група хора ,голяма и организирана
+10
 
 
добре е да се знаят имената на хората, които са използвани да превърнат Локомотив в клуб от ранга на "Векта" - не знам дали още съществува...
+2
 
 
Вие малоумни ли сте!? Като се махне Коко какво ще се случи с клуба!? Като сте толкова големи локомотивци кажете ми колко пари събрахте за вдигането на Бесика!?
+8
 
 
И като се махне Коко кой ще дойде ? Може да е всякакъв, да урежда мачове и т.н., но е факт, че се върна в клуба в много деликатен момент. Твърд привърженик съм на ЦСКА, но също така не пропускам мач на Локо, когато нямам ангажименти уикенда и смея да твърдя, че правя голяма аналогия между двата отбора. Ако не са Коко и Томов и сърцатите момчета дето вадят сезона на мускули и воля не знам какво ще стане. Един Лудогорец с многомилионната селекция и твърдия гръб на Домусага в БФС почват да губят инерцията от Петев и това се видя в мачовете с двата отбора. Мисля, че точно преди края на сезона не е най-подходящия момент да се гони единствения човек даващ свежи пари на клуба, защото иначе следва един мноооого тежък период на неизвестност и мъка. :)
+2
 
 
Вай, вай - чок милиет. То да не е копирано от списъците за изборите, въх. Саде Коку, Саде Локу! Айди юруууууш!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 28.04.2014 г.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: