ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо направиха анализ на управлението на Коко, показаха кадри от уредени мачове
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:19 / 25.04.2014Коментари (106)11825
© Plovdiv24.bg
Привържениците на Локомотив направиха анализ на последните четири години от управлението на Константин Динев на "Лаута", както и показаха кадри от уредените мачове на тима от собственика на тима. Видеота може да видите на следните линкове - вид1вид2.

Plovdiv24.bg публикува материала без редакторска намеса:

Уважаеми Локомотивци, През последните няколко дни станахме свидетели на безпрецедентни за нашия клуб събития, в които президент и ръководни органи на клуба започнаха открита война с феновете, използвайки всякакви средства за манипулация, чрез писане на статии от платени журналисти, целейки уронване на престижа на една от най-верните публики. Тъй като за голяма част от локомотивската аудитория събитията съпътстващи живота на футболния клуб остават в страни, ние като представители на общността и като част от по-активните фенове ще се опитаме в настоящото изложение да Ви запознаем с нещата от кухнята на Локомотив, които ще ви накарат да направите своя избор ЗА или ПРОТИВ настоящото управление.

И така - както знаем Константин Динев пое управлението на Локомотив през пролетта на 2010 г. Какво се случи от този момент до сега:

- С идването си на Лаута, г-н Динев бе посрещнат с много очаквания и надежди от феновете. Той набързо сглоби боеспособен отбор, направи подобрения на източната трибуна на стадиона, ремонтира съблекалните (на стадиона), постави изкуствена трева на едно от игрищата, отборът стигна до финал за купата на България за първи път от 30 години. За да сме максимално коректни, сме длъжни да споменем всичко това, но нека видим, каква цена платихме ние- феновете на Локомотив за изброените по-горе действия. Както е добре известно на цялата общественост, г-н Динев е известен с хазартния си характер, намерил превъплъщение в неговия бизнес, което въобще не е тема, която бихме желали да засягаме, защото всеки човек има право на своя личен избор в живота, стига обаче това да не засяга пряко нас като фенове на Локомотив.

Още в първия подготвителен период на Локомотив, отборът започна да прави странни пътувания до Гърция за изиграването на контролни срещи с местен отбор, чийто президент е публично уличен и свързан с черно тото, който пък в последствие се оказа приятел на г-н Динев. В този момент, заслепени от надеждата за по-добро бъдеще на отбора, някакси пропуснахме тези събития. Шампионатът стартира. Локомотив започна да се представя подобаващо съобразно своите възможности. Стадионът бе пълен. На един дъх премина първия полусезон. Приключи подготовката и започна най-страшното. Още в първия мач изигран в София срещу отбора на Локомотив, дойдоха сигналите, че ни очакват тежки от психологическо и емоционално отношение събития. Както си спомняте, загубихме мача с две безкрайно различни лица, които показа отборът през първото и второто полувреме. Тогава всички замълчахме. На Лаута за кратко време дойдоха Левски, Литекс, Лудогорец и всички си тръгнаха с наведени глави. Отборът показваше невиждан от доста време дух, до ....... мача с ЦСКА. Пред пълен стадион приятелят на "Титаните" показа, че за него няма чест и достойнство. Силен Локомотив "загуби" от един доста слаб ЦСКА с 0:3, при положение, че само преди седмици бе победил доста по-добре представящите се тогава Лудогорец, Литекс и Левски. Да, някой набързо ще кажат, че това се случва във футбола, но дали? Локомотив изигра епичен мач в полуфиналната среща реванш за Купата на България, в която отстрани Литекс и се класира на финал.

Хиляди, повтаряме хиляди пловдивчани, много от които се завърнаха специално от чужбина поеха по пътя Пловдив-Бургас, за да видят любимия си отбор на отдавна жадувания финал, уви, последвалите събития са добре известни на всички. Тогава започна да назрява конфликтът между фенове и президент. Отново дойде подготвителният период, в който Локомотив "изигра" поредица от контроли с румънски отбори, в които за първи път станахме свидетели на събитията, които видяхме тази зима в Испания. Фенската вълна се надигна и на първия официален мач на отбора и то в европейските клубни турнири, който бе изигран пред около 1000 души (само малко повече от месец след като в Бургас бяха отишли повече от 10 000 души), на трибуните се появи ЕДНО знаме с надпис "КОКО ЛАУТА НЕ Е КАЗИНО". Това "напомняне" от страна на феновете толкова силно обиди президента, че той още по време на мача напусна и стадиона, и отбора, като за по-малко от седмица разпродаде всички конвертируеми футболисти на любимия си ЦСКА, продаде една от звездите на отбора Даксон и остави Локомотив без отбор за реванша в Холандия. Наложи се феновете на отбора да превозват екипировката на футболистите, за да може Локомотив да вземе участие в мача.

"Напускайки" Локомотив г-н Динев остави клуба с много на брой задължения както към физически и юридически лица, така и към държавата в лицето на НАП. В клуба не бяха заплащани осигуровки и данъци, което стана причина за образуване на ревизионни производства, в следствие на което и до ден днешен клубът дължи пари.

Защо започнахме предното изречение с думата НАПУСНА, поставена в кавички? Последващите събития, както и тези от днешни дни ни убеждават, че г-н Динев никога не е желал да напуска Локомотив. Доказателство за това е, че близо година г-н Динев (или поставеното от него лице притежател на акциите в клуба), не успя да намери време и начин да се срещне с новия благодетел г-н Марешки, за да му прехвърли акциите. Бихме желали да уточним, че прехвърлянето на акции е една изключително проста сделка, която не се нуждае от сложни формалности, за да породи своето действие. Времето на г-н Марешки отмина и ние феновете, като единствените загрижени за съдбата на Локомотив, започнахме да търсим нов собственик. Изневиделица на хоризонта отново се появи същия стар собственик г-н Динев.

На същия в прав текст бе заявено, че не е желан на Лаута, след предателството, което извърши спрямо нас, описано подробно по-горе. В този момент същият поиска среща с представители на всички фенски организации, за да изложи своята позиция. Не е нужно да обясняваме, че на срещата няколкократно бяха поставяни въпросите както за финала в Бургас, така и за съсипването на отбора преди реванша в Хонландия и т.н. В резюме г-н Динев каза, че отборът за напред няма да част от каквито и да е задкулисни игри и няма да участва в съмнителни мачове. Ние понеже винаги сме държали на честта и достойнството, голяма част от нас повярвахме на думите на г-н Динев, за което към ден днешен дълбоко съжаляваме. Само няколко месеца по-късно станахме свидетели на безпрецедентното порно, в което като главен герой се изявяваше любимия ни Локомотив. Отборът изигра поредица от "съмнителни" мачове, което даде повод дори на противников отбор публично да заяви, че Локомотив е играл симулативно (справка срещата Локомотив - Гьотеборг). При завръщането си в България дори самите футболисти публично признаха за "нередностите" в клуба. Наред с това на всички работещи в клуба - футболисти, треньори, работници и др. не се плащаха заплати. За осигуровки и дума да не става и това при положение, че отборът проведе два изключително престижни и скъпи подготвителни лагера на Канарските острови и Марбея. Поставихме абсолютни "рекорди" в посещаемостта, както на домакинските мачове, така и в гостуванията на отбора. Пред почти празни трибуни се играха мачове с Левски, ЦСКА, Лудогорец и Ботев, мачове в които дълги години локомотивската общност е давала пример на цялата футболна общественост за посещаемост, привързаност и подкрепа към любимия отбор. Стигнахме до там, да не знаем, в кой мач отборът ще играе и ще даде всичко от себе си и в кой не. Свидетелство за това са мъжките битки в мачовете срещу двата най-силни отбора в настоящото първенство Лудогорец и ЦСКА, съпоставени със "страхотната" борба в мачовете срещу Левски и Литекс, всичко това дало повод дори на собственика на Лудогорец г-н Домусчиев да нарече отбора на Локомотив продажен и то пред погледа на най-голямата ни клубна легенда г-н Христо Бонев. Сигурно малко от вас знаят, че за "доброто" представяне в мача срещу Литекс на всички футболисти, включително и на тези, които не са били в групата и не са пътували с отбора, бе раздадена премия. Да, точно така- бе раздадена премия за грозната игра и загубата с 0:3. Давате ли си сметка защо? Знаете ли също, че част от топките, с които тренира отборът след изхабяването не се подменят с нови, а се шият и се връщат отново в игра и това се случва в отбор с претенциите на Локомотив, играещ в първата седмица на родното ни първенство.

Нека обаче да обърнем внимание и на ДЮШ на Локомотив. Още от идването си на Лаута, та и до днес, г-н Динев тотално е абдикирал от школата. Децата играеха без екипировка. На тренировка на Локомотив беше трудно да се разбере трениращите деца от кой отбор са - Барса, Реал, Манчестър Юнайтед, Арсенал или някой друг, тъй-като децата не тренираха с клубни облекла, а кой с каквото намери. Грозни за гледане, а камо ли за преобличане, бяха и съблекалните. Нямаше и топки. Само намесата на феновете доведе до някаква промяна, като към ден днешен е направен основен ремонт на съблекалните, всички деца тренират, пътуват и играят официалните си мачове с еднаква екипировка. Тренировките се провеждат от двама треньори с цел обръщане на по-добро внимание на цялата група от трениращи деца. Обезпечени са топките, извършват се подобрения и в базата. Клубът представляван от г-н Динев остана с едно единствено задължение към ДЮШ, да покрива част от възнагражденията на треньорите, които са наети по трудов договор към клуба.

Към днешна дата дори и този минимален ангажимент към ДЮШ в общ размер на около 5000 лева не се изпълнява или когато се изпълнява е твърде забавено. Всичко описано по-горе се случва на фона на огромната задлъжнялост на клуба , който е пред заплахата да не получи и лиценз за новото първенство поради натрупани задължения и към освободени футболисти. Увеличават се задълженията и към НАП, както споменахме осигуровки въобще не се плащат. Бомбата със закъснител бавно цъка. И изведнъж се появява изявление направено от ръководството на Локомотив, че "живота в България се подобрява, благодарение на сегашното законно избрано управление на страната" и се прави политически PR, като се уволнява абсолютно демонстративно служител в клуба.

Чии политически интереси защитава Локомотив? В каква политическа помия е набъркан от сегашното управление любимия ни клуб? Всеки един е гражданин на свободна държава и може да изразява свободно конституционно признатите му права, но никой няма право от името и за сметка на Локомотив да изразява политическа воля и да намесва по какъвто и да е начин клуба в политиката. Друга тема е материалната база на Стадион Локомотив. На срещата между феновете и г-н Динев, на която той ни убеждаваше в честността си и обещаваше светли бъднини за Локомотив, той недвусмислено обеща, че от първата продажба на футболист ще построи козирка на трибуна Спортклуб. Обеща също, че ще се сформира фонд "ЗА БЕСИКА", като за целта от всеки един продаден билет ще се отделя по 1 лев. Аймен Белаид бе продаден на Левски, но очевидно изграждането на козирка на трибуната скоро няма да започне. За фонда пък "ЗА БЕСИКА" и дума не се отваря. Изиграха се доста домакински мачове и въпреки огромното разочарование на феновете и изключително ниската посещаемост на мачовете, то все някакви средства трябва да са се събрали. Никой обаче нито е виждал, нито е чувал за тях. Пред разваляне по вина на Локомотив е и 15 годишната концесия на подлеза на Централна гара, отново поради неплащане на дължимите суми към Община Пловдив.

Постоянно напускат футболисти поради неизплатени трудови възнаграждения. Стигна се и до безпрецедентно спречкване между футболисти заради "съмненията" в симулативна игра все от едни и същи лица в отбора. На мачовете във Варна и Ловеч присъстваха по 5 души гостуваща агитка, а в Разград срещу Лудогорец единствените "фенове" бяха лицата пътуващи с отбора, които не участват във футболната среща. Феновете водят открита война с президента, същия този президент в лицето на г-н Динев, който преди около две години "напусна" обиден Локомотив още при първото действие срещу него, с което феновете му напомниха, че "ЛАУТА НЕ Е КАЗИНО".

Нека всеки един, който чете настоящото изложение, си отговори на един прост въпрос - Какво искат феновете, същите тези фенове, които безпрекословно са подкрепяли години наред Локомотив, които са го следвали навсякъде, които са се радвали на победи и са страдали при загуби, които са лишавали многократно семействата си от внимание само, за да отидат на мач и да подкрепят Локомотив. Тези фенове, които участваха в ремонта на трибуна Спортклуб, тези фенове, които сами създадоха детска площадка в парк Лаута, на която сега се радват много деца. Същите тези фенове, които сами със собствени средства и труд направиха ремонт на детските съблекални. Същите тези фенове, които се отказаха от предоставените от Община Пловдив средства за билети, за да може Локомотив да подобри базата си и да изгради още едно изкуствено игрище. Същите тези фенове, които събираха средства, за да заплатят заплати и премии на футболистите на Локомотив, във времена, в които клубът нямаше президент. Същите тези фенове, които единствени се сетиха да почетат клубните си легенди и всяка година организират безпрецедентната Черно-бяла Коледа. Какво друго могат да искат те освен най-доброто за Локомотив. Въпросите са риторични, нека всеки сам за себе си избере ЗА или ПРОТИВ г-н Константин Динев.

Фен клуб Локомотив Пловдив
NUP 1995
GMU
ОТС
The Usual Suspects
БРИГАДА ПЛОВДИВ
ГАРАТА

Още по темата: общо новини по темата: 42
01.08.2017
04.10.2016
17.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 26.04.2014 г.
+1
 
 
Вървете да търсите някой кристално чист футболен президент горе в АДА сектанти от NUP 1995, GMU, ОТС, The Usual Suspects, БРИГАДА Пловдив, ГАРАТА
+3
 
 
ГЛУПАЦИ.А КАК СТАНАХМЕ шАМПИОНИ.КАК НИ СПАСИ КОКО ОТ ИЗПАДАНЕ ПОКАЗАХТЕ ЛИ.ВИЕ СТЕ ВРЕДНИ ЗА ИДЕЯТА ЛОКОМОТИВ.ЦЯЛАТА А ГРУПА А И ЦЕЛИЯ СВЯТ УРЕЖДА СРЕщИ А ВИЕ ГОЛЯМ РЕВ ИЗКАРАХТЕ,,ДА ЗАщОТО НЕ ВИ ДАВА ПАРИ.ЗНАМ ЗНАМ.А И КОЙ щЕ ДОЙДЕ ТАКА ЛЕСНО ДА ВИ ДАВА ПАРИ ,ДА НЕ Е ЛУД.щЕ ИМА ЕДНО НАУМ ЗА ВАС.КАТО НЕ ВИ ПЛАщА ГО ГОНИТЕ.НАПРАВЕТЕ СИ ОТБОР ,ПРИПОЗНАЙТЕ ГО КАТО НАшИТЕ СЪГРАЖДАНИ И СИ ВЪРТЕТЕ СХЕМИТЕ.САМО ЛОКО
0
 
 
Локомотивци, монетата има две страни. Като че ли има две истини. Фактите в декларацията според мен са почти вярни /не споделям мнението, че финалът е продаден/! Прави са и опонентите. Кой може да отдели в днешно време милиони годишно, срещу които е спорно, дали ще получи благодарност, уважение от обществото! Един успешен бизнесмен, със среден бизнес, дали би се захванал! Мутрите вече са на изчезване. Остава да е човек с едър бизнес. Захване ли се с футбола, веднага ще го посочат, че е олигарх. В посткомунистическа Европа, има знак за равенство между собственика на едрия бизнес, и олигарха /не без основание/. Крупни бизнесмени, неангажирани с футболни клубове, все още има! Бонев и Узунов вероятно вече са им потропали, и те не са откликнали! От друга страна, ако Локомотив няма алтернатива с Коко, имаме нова ситуация. Балансът на тези факти е тънък! Лично аз клоня към новия шанс!
+4
 
 
Трябва да се направи като в Англия - билетите да са поименни и да се купуват с лични карти, като също с лични карти се влиза на стадиона! Допълнителни пилони с високочувствителни камери трябва да се поставят срещу най-рисковите сектори! И извършилият нарушение лично да е санкциониран! В Европа такова понятия ,като колективна вина няма! Всеки сам да си носи вината, ако наруши разпоредбите на закона, да влиза в интернати, в затвор и да бъде наказван доживотно да не припарва до стадиона! Ако се види фен с маска на кратуната - незабавно да се арестува! Само така ще се освободим от наглите и прости потници и ще можем ние, нормалните хора, да ходим спокойно със семействата си и децата си на футболен мач!
+1
 
 
момчета, пропуснали сте един момент - в 34-тата минута на прекратеното дерби Камбура и другите от стената се държаха за топките - ясен знак, че искаха да кажат - К.р за Коко!! :) :) Не чувствате ли, че станахте за та.ак на цяла България??
+2
 
 
Колко отбора в А и Б група не са замесени с тото - някой може ли да ми каже???
+5
 
 
Георги Илиев като купуваше и продаваше,що не направихте декларация бе лайнари!!!
+9
 
 
Как остави отбора Марешки ми е по интересно и защо никой не ни искаше.Какво се връщате преди години.Бяхме в Бургас и стан супер шоу но загубихме.Питам ви ако пък бяхме взели купата Коко сега какъв щеше да е-може би новия Илиев.Защо от каксе случи това с Литекс стадиона упостя.Защо ще си отговорите ли.Защото всеки мач бяхме наказани и на хората им писна да не ходят на мач.Съсипахте го Локо пд.Честито да вие .
+4
 
 
Не е работа на феновете да коментират и анализират неща, по които са некомпетентни - неща, от кухнята на отбора! Отборът си има ръководство, на което работата му е да си изпълнява функциите, а не да дава отчет на фенове. Феновете единствено могат и трябва да подкрепят отбора си по цивилизован начин и всеотдайно, защото ако правят обратното, значи просто не са фенове на този отбор! Абсурд е да замерваш терена с цел да прекратиш мач, защото така навреждаш не на някой друг, а на самия отбор, на момчетата, които се стараят да дават най-доброто от себе си! Коко не е с нищо по-различен от всички останали президенти на ФК в България. И Георги Илиев не беше цвете, но тогава всички си мълчаха и се натискаха, защото знаеха, че има твърда ръка и няма да им се разминат подобни простотии! Единственият даващ и правещ нещо за отбора в момента Коко Динев, толерантен, културен човек, е на път да бъде изгонен от самозабравили се кретени без никаква визия за бъдещето! Какво бъдеще подготвяте на Локомотив Пловдив - това на Спартак Варна, Етър, Сливен, Спартак Плевен, Дунав Русе ли? Не, мерси! Такъв спонсор, какъвто си намериха жълтурите, ние просто вече не можем да намерим, защото не останаха!
+5
 
 
на анализите и теория бомбаджиите са страшни .... има хора които не са се събличали в час по физическо , ама акъл да дават и те ...!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: