ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Привърженици на Локо застанаха с имената си против Коко Динев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:43 / 24.04.2014Коментари (133)15689
© Plovdiv24.bg
Известни привърженици на Локомотив публикуваха текст във фен-сайтът LPortala.net, в който застават с имената си против собственика Константин Динев.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Президентът на Локомотив Константин Динев хвърли тежки обвинения след мача с Лудогорец. Според него не той, а 20- 30 фена са виновни за случващото се. По този този повод потърсихме мненията на фенове на Локо от различни фракции, както и такива, които не членуват никъде, които ще публикуваме в няколко поредни материала.

Борис Манолов- The Usual Suspects

Константин Динев бяга от срещи с феновете. Той има смелост да отиде на мач, когато няма фенове на стадиона. Готов съм да се срещнем с него, но съм сигурен, че той ще откаже среща с феновете. В нашия клуб в момента няма никаква организация. Футболистите се хващат за гушите, школата не работи..... Коко Динев е един тумор за футбола. Слушам негови изказвания, че 20-30 човека са виновни. Но аз смея да кажа, че той изгони публиката от стадиона. Показателни са мачовете с Левски и ЦСКА. Никога в историята на Локомотив не е имало толкова малко фенове на такива мачове.

Адвокат Димитър Колев

Аз не членувам в нито една фракция. Гледам мачовете от трибуна "Спорт клуб" и съм твърдо зад всеобщото мнение, че Коко Динев трябва да си ходи. Всички трябва да си зададем въпроса каква е причината да се стигне до тук? Всеки мач, ние феновете, подлагаме под съмнение- дали има нещо нередно. Кoко Динев обвинява наши фенове, че живеят на гърба на Локомотив. Те обаче дават пари за билети и хореография от своя джоб. Хабят нерви, а да не говорим за школата на клуба. Там се плащат минимални суми от ръководството, а топки, екипи, дори и съблекалните бяха направени от феновете. За нас най- важен е Локомотив. Сигурен съм, че на 100% феновете искат Коко Динев да си ходи, единственото разделение е, че част от феновете смятат, че не сега е точния момент, а когато се намери човек, който да поеме клуба. Каквото и да си говорим Локомотив има страшно много дългове и рано или късно трябва да минем през неизбежния за нас момент, за да се изчистим от тях. Категорично още веднъж казвам: моментът е тежък за Локомотив, но всички фенове са единни- Константин Динев няма място на "Лаута".

Николай- GMU

Колкото по- скоро Коко Динев напусне Локомотив, толкова по- добре. Несъмнено той трябва да си ходи от нашия отбор. Все пак искам да попитам- като какъв Коко Динев идва на "Лаута" и прави коментари, след като той не е собственик, а акциите се водят на неговия шофьор. Той иска да говори с феновете- нека дойде, но на всички е ясно, че това няма как да стане. Какво е дал на нашия клуб- дори не си е платил ремонтите на съблекалните, както и ремонта на трибуна "Спорт клуб". Там всички 4500 седалки ги сглобяваха феновете и то безвъзмездно. После феновете живеели на гърба на Локомотив- единственият човек, който продължава да живее на гърба на Локомотив е Коко Динев. Иначе защо няма фенове на стадиона- видя се на мачовете с Левски и ЦСКА. Феновете не са изгонени от 20- 30 човека, които обвинява Динев, а от самия него.

Венко - Наполито- NUP 1995

Коко Динев казва, че 20- 30 човека пречат на отбора, но явно толкова го харесват, защото си мислят, че няма друг изход за Локомотив и ги е страх от бъдещето. Как да харесваме този човек, като той е олицетворение на черното тото в България? Готови сме на крайни мерки. Ако трябва ще се наредим на бариерата и няма да пускаме никого на стадиона докато той не си тръгне. Този човек нищо не прави за Локомотив, а само руши. В нашия клуб има и мъжки момчета, които се хвърлят и играят, но с интригите които прави той- на едни плаща, на други не, създава напрежение между самите футболисти. Този човек ни се качи на главите и няма място в Локомотив.

Още по темата: общо новини по темата: 42
01.08.2017
04.10.2016
17.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тези които уж подкрепят Коко Динев всъщност не го обичат също. Те за разлика от другите не искат отборът ни да бъде пратен в "В" групите. Това е цялата истина момчета. Никой истински локомотивец не би искал този дебил да остане на Лаута. В началото, когато пое Локомотив за първи път, той се натегна и направи доста работи по стадиона, но след това го удари на лапачка. Толкова много футболисти продаде за тези 4 години, че с тези средства можеше до сега да е построил не само Бесика, но и целият стадион и пак да има боеспособен отбор. Хиляди пъти му се каза, че ние феновете не робуваме на стари слави и не искаме на всяка цена да сме шампиони или носители на купата. За нас е много по-важно, ако стадионът ни се приведе в един нормален вид и да се осигурят средства на школата ни. Ако него не го боли от тези обидни и катастрофални загуби на детските и юношеските ни формации от Ботев, нас ни боли. Разберете. Дори и да реши да продава акциите си в Локомотив, няма кой да му ги купи. Хората не са балами. Кой ще се съгласи да плаща над 10 милиона лева борчове, които не са негови? Я си помислете за момент. Кой от вас би го направил? Такива будали вече не останаха в Б-я. Затова, единственият начин да се отървем от тези дългове е акционерното дружество да обяви фалит и да започнем на чисто от "В" групите. Едва тогава, когато няма да дължим и стотинка на някого, ще се намерят хора, които да искат да инвестират в отбора, базата и школата ни. Сега, това няма как да стане.Разберете го веднъж за винаги и не удължавайте агонията в която сме в момента. Това рано или късно трябва да свърши. Колкото по-бързо, толкова по-добре за всички нас. Коко Динев трябва да се махне незабавно от Локомотив.
-2
 
 
Съдба.Кучка на мафията.Предавана по домова книга.
Тежък инцидент с Пловдивчанин в Англия!За голямо щастие момчето е живо,макар и в тежко състояние.http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-cambridgeshire-37062994.http://www.cambridge-news.co.uk/live-major-incident-after-train-smashes-into-car-on-level-crossin
на 25.04.2014 г.
+3
 
 
Фен на Ботев съм,но безрезервно подкрепям всички фенове на Локомотив,които са против Динев.Успех момчета!Без силни пловдивски клубове:няма футбол,няма България!
+2
 
 
Ако имате алтернатива - махайте си го, ваша работа. Гледайте само да не изпаднете в нашето дередже от преди време. Щото не ви го пожелавам
+4
 
 
вече има и страница Хулиганите ВЪН.... от преди 1 час
+3
 
 
Имам само един коментар за това! Мачове се уговарят в цял свят! Никой собственик,благодетел,инвеститор и ли както щете го наричайте не е изгонен от феновете си заради "съмнителни резултати"! Това което правят част от феновете на локомотив е срамно,смешно,без каквито и да е доказателства и ли някакви данни за подобни срещи. Отбора ви не е никак лош ,даже мога да кажа,че е един от най-стабилните в момента. Стъпват здраво и играят с голям хъс (нещо което почти не виждам в нашия отбор). Все пак ако не беше Динев сега нямаше да ви има на футболната карта на България. А това как и кога плаща на футболистите не е работа на феновете. А да изтъкваш един финал в който ЛУДОГОРЕЦ те е обърнал на полувремето е направо смешно. Аз лично го играх на обръщалка в нета при 1:0 за локото тогава защото просто Разградчани бяха по-добри. А ако ви засилят в девизиите ... влизането става мнооого трудно при полужеие ,че в А група ще са само 12 отбора ... битката ще е кървава!! Вие си знаете ,на мен лично не ми се иска в А група да няма Локомотив Пловдив,колкото и да се псуваме,обиждаме и дразним по форумите.
0
 
 
А, аз си мислех, че темата ще мине без коментара на мизантропа и завършен социопат Киндзадза. Аман от акото на този неградски!
0
 
 
потници, да аз не съм фен на Локо и аз съм Коко. Сега можете ли по-спокойно да спите?! Ще спрете ли да бутате Локомотив към Б окръжна?! Ще дадете ли някакво обяснение кой ще плаща като се махне Коко??!!
+2
 
 
Ето ги и имената на останалите:Мехмед,Мюмюн,Ахмет,Зеки,Левент,Хасан и тн...
+2
 
 
НЯКОЙ ДА НАПРАВИ ФЕЙСБУК ГРУПА ---> ''БЕЗ КОКО НЯМА ЛОКО'' И ДА ВИДИМ КОЙ СА ПОВЕЧЕ !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Дубълът на Локо прекъсна негативна серия с класика срещу Карнобат
Финалът за Купата ще е на стадион "Христо Ботев", но от следващия сезон
Събраха се! Бивши играчи на Локо взеха властта в традиционен български отбор
Първо в Plovdiv24.bg: БФС насрочи градското дерби при дублиращите отбори! Мачът ще е на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: