ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Станков: Хвърляме се с всички сили в дербито, за купата ще мислим после
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:04 / 18.04.2014Коментари (38)9053
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Локомотив Александър Станков заяви ден преди градското дерби с Ботев, че отборът му няма мисли за предстоящия мач-реванш за купата с Лудогорец и тимът ще се хвърли здраво в Битката за Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Искам да се отклоня от темата за мача с Ботев. За мача за Купата, ние не сме загубили шансове. Има и втори мач, нека това не се забравя. Аз съм човек, който се бори до край. Въпреки, че загубихме този мач с 2:0, ние имаме нашите шансове", бяха първите думи на специалистът.

"Много добре знаем, какъв е заряда на дербито с Ботев. Имаме няколко проблеми по отношение на контузени играчи. Намуши няма да може да вземе участие в този двубой. Независимо от умората натрупана в последните срещи, няма да има никакво значение за този мач. Това дерби е въпрос на психика, настройка и чест, така че, не се съмнявам във футболистите и всички ще бъдем като едно цяло за този двубой. Надявам се момчетата да покажат една мъжка игра, която направиха в последните няколко срещи и още по хубаво ще е, ако се поздравим с успеха", допълни Станков.

"Няма да имаме едно на ум за мача с Лудогорец. Хвърляме всички сили за дербито с Ботев. Нямаме нито идеята и възможностите да правим някакви сметки, излизаме с всичко най-добро срещу Ботев. За купата ще мислим след мача утре", каза още той.

"Декларацията на феновете ме радва. Радвам се, че всички фенове ще подкрепят отбора. Те чувстват кога са важните моменти за нашия отбор. Те са ни важни за този двубой, мога само да се радвам. Отборът се чувства добре и призовавам всички, които обичат Локомотив да дойдат на стадиона. Въпреки, че имаме проблеми, нека утре да сме всички едно цяло. Нека ние и феновете да спечелим двубоя", завърши Станков.

Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 19.04.2014 г.
-2
 
 
Един голям поздрав за заешките сърца.
+1
 
 
Време е да изиграем един стойностен мач на този стадион, минаха доста години от онзи мач в който ги водехме 0:3 почти до края на мача, мач в който играехме с двама магьосници на терена-Коце Видолов и Ясен Петров. От тогава ту единият отбор е слаб, ту другия.Локо бяха три години в "Б" група, ние две.Хубавото е, че няма обремененост за точки и класиране и в двата лагера и може да се получи добър мач, мъжка борба и дано има повече футбол.И стига с тези оправдания за терена! На миналия мач на Лаута не се получи никакво дерби и поредното 0:0, а след няколко дни Литекс ги разби с 2:5. Нима ловчанлии играха на друг терен?
+3
 
 
то няма да е мач ,а кална корида, ама каквото за едните това и за другите и 0-0
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Децата на ОУ "Димитър Талев" станаха първи на републиканското в Търговище.Победиха абсолютно всички водачи от всяка една област в България.
на 19.04.2014 г.
+11
 
 
Идете на дербито и гледайте,подкрепяйте своя отбор,но го правете интелигентно.Нека няма простащина и селяния едни към други и всички фенове докажете,че имате мозък в главите си.Единия ще бие,а другия ще падне,това е изхода от мача.Не разваляйте настроението на другите,които го гледат.Все пак на стадиона има и деца-ВНИМАВАЙТЕ!! Става въпрос по време на мача и след него.
+7
 
 
На тия шушумиги тва е мачът на живота им :) Жалка история.
+9
 
 
И да се пънете, и да се самонавивате, ще ядете спарчето утре... И Ботев не е в добра форма, но не виждам как ще спрете Доре и Хамза да не ви напълнят кошницата... Но нищо, като паднете, ще кажете, че Коко е правил пак тото измами... ;)
+13
 
 
Да си пожелаем истинско дерби! Дерби с много емоции! Нека по - добрият победи! Надявам се да е Ботев! Весели празници на всички!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: