ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Златински: Искам да спечеля купата, която загубих с Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:41 / 17.04.2014Коментари (12)5502
© Bulphoto
Капитанът на Лудогорец Христо Златински остана много доволен от комфортната преднина, която взе тимът му преди реванша с Локомотив в полуфинал за Купата на България. Българският шампион победи съперника си с 2:0, а Златински вкара второто попадение.

"Много добър турнирен резултат постигнахме. Вярвам, че ще играем на финала. Все пак не трябва да отписваме реванша, защото публиката на "Лаута" е способна да вдигне Локомотив срещу всеки един съперник. А и видяхте колко трудно ни беше там преди две седмици. 

Нашата класа като тим е доста по-сериозна в момента, затова очаквам Лудогорец да победи. Най-вероятно на финала ще играем срещу Ботев. За мен съперникът няма значение. Аз искам с Лудогорец да спечеля купата, която загубих с Локомотив в Бургас", сподели Златински, цитират от "7 дни спорт".
Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Ицо напусна Локо заради санданското недоразумение ! През тези години които беше при нас винаги е играл на макс ! Ицо обичаше Локо и щеше да остане в Локо , ако не се беше появил ТОТО ДЖОКЕРА !!! Но тука е пълно с олигофрени - като наркомана например , които се радват на една маймуна ( Дайе ) , за която разликата между Локо и Ботев е колкото между банан и киви !
-1
 
 
Този го направихме футболист, после го реанимирахме след Локо Сф и сега виждате колко е "благодарен" - е това са "нашите български момчета" дето някои много ги защитават. Един такъв го чакаш 2-3 години да "стане", а един Дайе идва от улицата и мачка... сами си направете извода. Златински, стой си в Разград помяр долен
+6
 
 
В Бургас ще ви смажем гниди мръсни. Там ще разберете колко струвате майка ви да е.а долна. И срещу нас и вчера ви свириха измислени дузпи. Никога вече няма да видите подкрепа от никой фен в БГ. Аз и тогава бях против да ви посрещаме с ръкопляскания в Коматево. От къде на къде ще аплодирам вас а не нашите футболисти. В Бургас ще е ад за вас мастии мръсни.
+16
 
 
Ице, не ни заболя толкова от загубата колкото от твоята постъпка....Та ти допреди няколко месеца целуваше емблемата ни. 90% от това което си постигнал във футбола го дължиш на Локомотив Пловдив. Първо направи име в А група при нас, после отиде при Гигов и търкаше пейката 2-3 години....всички те забравиха, но не и ние. Върна се , стана национал, стигна до Крейзитата и накрая какво направи? Изсра се на метеното...Жалко за теб!
+13
 
 
Ще спечелиш да не ти казвам какво, боклук. Ще вкараш някаква измислена дузпа и ще се радваш все едно си отстранил Валенсия на 1/2 финал в Лига Европа.Смешник.Ще ви смачкаме на финала.
+13
 
 
Дузпата е длъжен да я вкара, но радостта му след гола е пълно неуважение. Явно любовта му към нас и сълзите му след загуби са били пълен фалш.
-1
 
 
Е добре де, той е професионален футболист и играе в момента за Лудогорец, вие какво искате- да си вкара автогол, за да може да бием ли??? Футболът за това ни е в това положение.
+7
 
 
когато те псувах миналия път ме питаха защо,как може.аз отдавна съм те оценил що за лайно си.ще те посрещем подобаващо на ЛАУТА.лайнар
+7
 
 
Златински,много си духовен, но явно и ти си забравил,никой не е по голям от хляба,който ти дълго време яде в ЛОКОМОТИВ!
+5
 
 
Мръсен македонец как не те е срам да се радваш след като отбеляэа гола малко ли хряб яде при нас Дебил
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: