ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Господинов тръгна с Локо за Шумен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:51 / 14.04.2014Коментари (25)8458
© Plovdiv24.bg
Йордан Господинов тръгна с Локомотив за Шумен, където "черно-белите" ще бъдат на лагер преди първия полуфинал за Купата на България срещу Лудогорец. Двубоят е в сряда от 18:00 на "Лудогорец арена".

Господинов, който изпадна в немилост след атаки към него от Мартин Камбуров и феновете, все пак попадна в групата.

Самият страж обяви вчера, че повече няма да пази за Локомотив, тъй като феновете го винят, че допуска леки голове.

Наставникът на черно-белите Александър Станков определи група от 22-ма футболисти, които ще тренират в Шумен.

С отбора заминаха и двете най-големи легенди на Локо (Пд) Христо Бонев и Георги Василев - Гочо.

Ето пълната група от 22-ма футболисти на "смърфовете":

Йордан Господинов, Кирил Акалски, Йордан Тодоров, Костадин Марков, Диего Фераресо, Ангел Грънчов, Александър Тунчев, Асен Георгиев, Тихомир Трифонов, Ангел Йошев, Аласан Н'Дайе, Стелиос Илиадис, Хамед Намуши, Валери Георгиев, Александър Якимов, Дани Кики, Тижани Белаид, Крис Гади, Мартин Камбуров, Здравко Лазаров, Жозеф Мендес и Спас Делев.

 

Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 15.04.2014 г.
+1
 
 
Не го плюйте, защото ако не беше Данчо, много мачове щяхте да загубите, включително едно дерби... Камбура е толкова сакат нападател, че нямам думи, най-малкото има право да говори кой какъв бил.. Не разбирам как може да говори човек, който от 10 удара има 2 точни, и един е гол, или на празна врата или срещу Любимец.. Нека да почне новия сезон, да видим кой ще е гол майстор.. ;) А Данчо изобщо не го плюйте, понеже ви изкара половината сезон, а за миналия да не говорим... ;)
+4
 
 
Имаше и много добри мачове на Данчо но сега наистина нещо не му върви.Допусна леки голове а се заяде с Мартин и разбира се от това загуби.Момчетата играха страхотно и е време да се забравят кавгите в Локо пд мужду фенове и Коко Динев.Никой няма да ни прости ако стадиона не пълен на мача с папагалите и след това с Лудогорец за купата.Локо пд има нужда от нашата подкрепа.В събота бъдете локомотивци а не олигофрени които палят стадиона.САМО ЛОКО ПД
+3
 
 
НЕ Е ВИНОВЕН ТОЗИ, КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА, А ТОЗИ, КОЙТО Я ДАВА! Всички знаем, кой е той! Всички видяха, че след изразеното мнение на феновете на последната тренировка в събота, отбора може да играе не по-зле от най-силния отбор у нас и с лекота да бие дори отбори, зад които е и съдийската тройка начело с Таско мастията! Поклон пред Марто и Здравко и дано играем така до края, независимо от резултатите! Играем ли така обаче, резултатите ще са много положителни! САМО ЛОКО!
+3
 
 
Господинов наистина допусна много леки голове за вратар от неговата класа, още като се започне от лагерите в Испания та до сега. И затова няма какво да се прави на ощипана мома ами да се хване здраво за работа, инак ще яде дървото. И нека да не си мисли че е незаменим. Ако не му се стои повече в Локомотив, да си хваща пътя. Още на другият ден, Кокича ще докара не един ами двама вратари. Дейба и характера му дейба. Хем слаб и хем продава важности, като че ли е Икер Касиляс.
+14
 
 
Футболните привърженици са странна работа, а още по-странна работа са тези на Локомотив Пд. Преди началото на сезона черно-белите се надяваха само да имат отбор в "А" група, колкото да може да има какво да правят феновете през уикенда. Това се случи, след като Коко Динев за втори път дойде и спаси Локо Пд, този път от безумията на Васелин Марешки, който искаше пари за минерална вода от играчите. И така отново с Коко клубът тръгна нагоре. Сезонът започна добре с две гостувания без загуба на ЦСКА и Левски, но самите резултати явно нямаха значение за хората, които вече бяха решили, че не искат Динев начело на клуба. Всъщност, най-разочарован трябваше да е самият президент, на когото бе забит нож в гърба от всички онези, които преди години го посрещнаха като месия на "Лаута". Какво свърши Коко Динев в Локо? През двата престоя на бизнесмена в Локо рядко се е говорило за забавени плащания. Да, сега има такива, но всичко ще бъде изчистено. Да, заплатите не са големи, но тези и толкова не заслужават. Тук-таме хората около Динев успяха да намерят някой и друг добър играч и нещата винаги се получаваха. Няма сезон, в който Локо да не направи няколко изненади. Така е и сега - равен с Лудогорец и победа над най-силния през пролетта ЦСКА. Обвиняват Коко в уговорени мачове, но от УЕФА през 6 месеца пращат списък със съмнителни срещи и ЛОКО ВСЕ ГО НЯМА ВЪВ ТЕЗИ СПИСЪЦИ..! И какво тогава искат феновете? Трябва да се отбележи, че тези, които спират тренировките, не са футболни фенове. Повечето от тях никога не са ритали топка и не знаят формата й. Това са хора без работа, за които Локо Пд започва от 2004 г. и шампионската титла с Георги Илиев. Не, Локо има малко по-дълга история и те нямат право да влияят на бъдещето на клуба.
-1
 
 
Халиде жалтурци Сега И на вас ще обаркаме сметките....
+3
 
 
Буферите подушиха премията от Ботев и ни класираха за Европа вчера :) Благодарим ти, Коко!!! За пари биете, за пари падате ;)
+4
 
 
Ше оди, дек ше иде! Така казват по Стрелченско и Панагюрско. Дали ще е титуляр или ще търка пейката ще си решава Сашо. Иначе, аз харесвам Гостодинов, той е един от най-добрите ни вратари
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Събраха се! Бивши играчи на Локо взеха властта в традиционен български отбор
Първо в Plovdiv24.bg: БФС насрочи градското дерби при дублиращите отбори! Мачът ще е на "Лаута"
Локомотив пусна билетите за последния мач от редовния сезон
Представят книгата "Из младостта на пловдивския футбол"
Двама от Локо пропускат последния мач от редовния сезон
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: