ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (27)
Ботев с класическа победа над Локо при набор 99
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:40 / 12.04.2014Коментари (8)5155
© botevplovdiv.bg
Ботев се наложи с 3:0 над Локомотив в градското дерби при набор 99. "Канарчетата" имаха тотално превъзходство над своя съперник, който не стигна до нито едно чисто голово положение. Головете за "жълто-черните" реализираха Мартин Татаров и Божидар Софков през първата част и Сонер Полат след почивката.

Още в първите секунди на двубоя ботевистите организираха атака по левия фланг и топката бе центрирана в наказателното поле, където Мартин Татаров стреля неточно с глава. В 7-ата минута, след изпълнение на ъглов удар, се получи кратко меле в наказателното поле на "черно-белите", но никой от състава на домакините не успя да стреля. В 22-ата минута топката бе центрирана в наказателното поле на Локомотив, а играч на "смърфовете" игра с ръка, за което главният съдия отсъди дузпа. Зад топката застана Мартин Татаров, който излъга вратаря и прати топката в обратния му ъгъл за 1:0. Само 3 минути по-късно възпитаниците на Румен Байрев удвоиха преднината си. Здравко Кехайов центрира отдясно, а Божидар Софков с глава се разписа за 2:0.

След почивката доминацията на "канарчетата" се засили, а положенията летяха едно след друго пред вратата на гостите. В 41-ата минута топката бе центрирана от корнер в наказателното поле на Локомотив, а Васил Василев стреля с глава, но неточно. В 43-ата минута "смърфовете" се опитаха да сътворят опасна атака, но защитата на "жълто-черните" се намеси блестящо. В 50-ата минута Здравко Жилов центрира към Сонер Полат, който се размина с топката на метри от опразнената врата. В 54-ата минута Жилов изведе отлично Пламен Упинов сам срещу вратаря на "черно-белите", нападателят отигра добре ситуацията и прехвърли стража, но топката премина на сантиметри от левия страничен стълб.

В 60-ата минута капитанът Димитър Калчев се отскубна от защитата на "смърфовете", нахлу в наказателното поле и шутира, но право в тялото на вратаря на Локомотив. В 64-ата минута опитите на Ботев за трети гол най-накрая бяха възнаградени. Здравко Кехайов центрира успоредно на голлинията към Сонер Полат, който от близка дистанция направи преднината на ботевистите класическа. Минута преди края на двубоя и Пламен Упинов можеше да запише името си сред голмайсторите, но нападателят се засуети на няколко метра от вратата и топката му бе избита.

Още по темата: общо новини по темата: 108
06.06.2014
06.06.2014
04.06.2014
26.05.2014
26.05.2014
26.05.2014
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....защо не ми запаметява колонките
на 13.04.2014 г.
+6
 
 
машини ма4каите вси4ко наред
на 12.04.2014 г.
+11
 
 
Канарите зърнат ли шалвар ,веднага го сцепват !
+10
 
 
Ботев бие Локо - това вече не е новина...
+15
 
 
Браво на малките машини !
+22
 
 
Не е 13:0, ама подигравката с катуна продъжава. Чудя се кой иска да тренира при тях вече, като може да се радва на такъв професионализъм в Ботев. Сигурно само синовете на тия, дето не им дават да ядат банани, лимони, да се качват в таксита...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: