ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Наков се връща на "Лаута" с шампионския отбор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:46 / 11.04.2014Коментари (62)13602
© Plovdiv24.bg
На фона на драматичните събития в Локо (Пд) през последните седмици в клуба изглежда неглижираха една знакова кръгла годишнина. До този момент никой от хората на Коко Динев не е обявил как и дали изобщо ще бъде почетен 10-ият юбилей от историческата първа и единствена титла на "черно-белите".

Инициативата в тази посока обаче е подел бившият изпълнителен директор Емил Наков. Той не само бе важна част от най-големия триумф, но след това изпи и горчивата чаша на тежките първи месеци след убийството на Георги Илиев, в които управляваше клуба като президент. След това той бе реално и собственик на акциите, преди да ги прехвърли на Галя Топалова.

Бизнесменът от Кюстендил се заел да съберецелия шампионски отбор, начело с треньорския щаб и останалите му колеги от управлението. Идеята е героите от 2004-та да се върнат заедно на "Лаута" макар и само за няколко часа. Очаква се треньорът Едуард Ераносян, който в момента постига сериозни успехи в Ангола, също да подкрепи честването. Той имаше своите търкания с Наков през годините, но отдавна е доказал, че поставя Локо над всичко. По ирония на съдбата за пореден път не от Пловдив, а от Кюстендил се поставя началото на нещо хубаво за "смърфовете".

"Изчаках до 10 април, за да видя дали някой от клуба ще обяви нещо по темата. Но май месец вече чука на вратата и мисля, че ще е добре да отбележим подобаващо тази годишнина. Дължим го на онези, които положиха огромен труд, изхабиха средства и нерви, за да постигнат един успех, какъвто приляга на клуб като Локомотив и който трудно ще бъде повторен", обяви Наков пред "Меридиан Мач".

"Най-хубаво ще е, ако празникът ни съвпадне с успех в турнира за Купата на България", изрази надежда култовият футболен шеф от близкото минало.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Жълтата треска няма край!Жоро Илиев като дойде при тях,всичко беше добре...само,че селския отказа.Ако беше останал при тях,парите му щяха да са спечелени с труд и пот,а евентуалната титла,щеше да е плод на"майсторските умения на извънземните футболисти"Планетата щеше да спре за миг,за да блесне в мазно жълто!Слънцето дори щеше да се скрие от срам!Една майка ви е раждала ейййй!Още 100г.да пеете чико-пияндето ще прегърне!А ние...ние знаем как да ви отговорим!!!Локомотивци не падайте на нивото на тия говорящи папагали-Ара,колкото и да сме"зле"мачкайте ги навсякъде!
0
 
 
За празненствата по случай 10 години от купената титла ще се съберат всички бивши водачи на Локото - Емо Наков, Галя Топалова, Левент Назифоглу, Зеки Байрям, Веско Марешки и Коко Динев. По обективни причини част от групата ще отсъства. На пилоните за осветление се забранява присъствието на съмнителни лица, особено ако носят със себе си и снайпери...
-2
 
 
Колко сте жaлки и смешни зaбулени еничери.Продaдохте и мaйките,сaмо и сaмо дa ви върнaт в "A"групa,зa нaчинa по който се случи....но комент!Тръгнaли дa ми припявaт едно и също...купенa титлa.Я сегa дa се нaмери един честен от вaс и дa рaзкaже,зa влизaнето от В към Б,a още по-интересно е и кaк променихa прaвилaтa в "Б",сaмо и сaмо дa ви добутaт до "ВЕЛИКИЯ"бaрaж,нaй-смешния и нaреден.Просто и точно дa ни просветлите зa този безупречен и честен поход,без дa се стеснявaте,рaзкaжете,моля.
+4
 
 
НАКОВ к**во НЕ СТЪПВАЙ ПОВЕЧЕ В Пловдив СВИНЬО МРЪСНА!!!
-2
 
 
Купата е в Пловдив, на Лаута, папагали. Елате да е видите че скоро на дали ще видите нещо подобно ... само с коментарите ще си останете. елате от село до града... да видите шампионска титла ;) а не марули
0
 
 
ДО БООБИ88,КОИ ТИ КАЗА 4Е КУПАТА Е НА СТАДИОНА В КюСТЕНДИЛ? И ИЗОБ6ТО ХОДИЛ ЛИ СИ ТАМ НА МА4?6ТОТ АЗ ДА,НАПРАВИХМЕ 2-2 С ОТБОРА НА ВИС-2...И СПАС ГАРНЕВСКИ ПО4ТИ ПРЕ4УКА ВАЛЕРИ НЕНОВ СЛЕД МА4А В САБЛЕКАЛНИТЕ...
-5
 
 
Жълти ТУРЦИ вие селяни отиваите да праите свирки на делян и доган!!Аз видях ЛОКОМОТОВ как става шампион и как на същата година ботев пое кам Б-група.Сега с толкова пари сте посмешище на А-група селския манталитет няма махене,орисанисте да сте посретсвен отбор с посретсвена публика.Гледайте си сдружението и не се врете в темите на Пловдивския любимец!!!!!
-5
 
 
.. на новия стадион .. живот и здраве .. като запеем кочината ще се чува чак в Куматюву.. :) ей къде е :)
на 11.04.2014 г.
+4
 
 
Емо, донеси и купата! Ама тази, купената, "шампионската", не купата с пилешка супа!
+6
 
 
Наков обещал да донесе макет на купата от "студопор".
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: