ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Смърфовете" подновяват тренировки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:34 / 04.04.2014Коментари (30)7401
© Plovdiv24.bg
Играчите на Локомотив ще подновяват тренировки днес, разбра Plovdiv24.bg. Вчера футболистите на "черно-белите" отказаха да тренират заради бойкот от страна към собственика Константин Динев. Те прибегнаха до този ход, тъй като имат да получават по 2 заплати.

Тренировката на тима днес е от 16:00 часа, но тя ще бъде закрита за фенове и журналисти. Традиционната пресконференция на отбора преди шампионатен мач отпада.

Локомотив приема Лудогорец в събота от 16:15 часа на "Лаута". Двубоят е от 31-ия кръг "А" група.
Още по темата: общо новини по темата: 10
09.04.2014
05.04.2014
05.04.2014
05.04.2014
05.04.2014
05.04.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Нека да се опитаме да не сме дребнави! Завистта, злобата на по малкия към по-големия, на по-слабия към по-силния, на по-бедния към по-богатия, на по-простия, към по-учения, е закономерна. Спортклуб и Локомотив Пд са съдадени като квартални отбори, на район, обхващащ игрище Кубрат, Хаджи Хасан махала, районът на ул. Весела /зад водната палата/, Стария град, Капана. Тези квартали са населени с представители на целия букет от етноси на града, поради което се счита, че Локо е отбор на малцинствата. Впоследствие Локомотив се допълва и с ведомственият сегмент. Пловдвиският градски, надквартален отбор е бил Ботев. Това е отборът на всички прослойки. Въпреки обвързването на клуба с армията, фенове на Ботев не стават предимно военослужащите, които в болшинството са от ЦСКА. И до ден днешен разрезът на феновете на двата клуба е непроменен. Феновете на Локо са съсредоточени в район, обхващащ бул. Марица, бул. Цар Борис ІІІ - Обединител, бул. Княгиня Мария Луиза, бул. Цариградско шосе, до края на града, и района около Централна ж.п гара, където се построени ведомствени блокове на БДЖ /кв. Триъгълника/. Кв. Капана вече не е жилищен квартал. Членовете на всички пловдивски възрожденски фамилии не само че са от Ботев, а в различни години са били част от клуба. Тези факти нас ни задължават, да бъдем с друг манталитет. Ние не можем да си позволим да злорадстваме на ударите от съдбата за противника. Това, че другите могат, не променя обстоятелствата! Ето сега, пак лъсва комплекса на слабия - изтъкват се бойните умения на Дани Кики и Кирил Акалски. Те са по-силни от вашите легенди! Не ни ли звучи смешно "Моят баща е по-силен от твоя"!
0
 
 
И сега кво излиза ,че Коко ви е крив ли?Защо преди да се плюнчете по форуми и тн. не попитате отговорните ви хора защо се стигна до тук?Питайте и любимите си легенди.Хранилката спря и айде Коко вън.Лесно ви разказват митове по история и география,сега ги питайте и за Коко,и за трибуната,и за осветлението,и за разни други екстри в любимия им клуб..Даже може и по-назад да се върнете.....има какво да ви разкажат.
0
 
 
Настъпва жълто-черна хегемония! В Пловдив няма място за циганския отбор. Марш в окръжните! И никога повече не се връщайте!
-2
 
 
Ей папагали жалки Локомотив ще го има колкото и да кълнете а и не е много ясно дали ще изпаднем в зоните порадвайте се още малко на агонията в която сме но тя ще отмине и после пак ще ходите с наведени глави надупени на терена и извън него.
-2
 
 
Жълта измет, много бързо забравихте 20-те години изгнание, в които бяхте до вчера и жалкия начин, по който си траехте!? И пари даже взимахте! Забравихте ли ги тези неща а? Ние никога не сме падали толкова низко, а и няма как да се сравняват двете ситуации, защото вие бяхте жалък "асансиор" и редовно изпадащ отбор и пак търпяхте, а ние сме редовно сред челниците в елита, но това не ни пречи да гоним боклуците от любимия си клуб, ако ще и в зоните да отидем! Вместо да се подигравате, никога не забравяйте тези 20 години и се радвайте на това, което имате в момента, защото нищо вечно няма на този свят! Локото ще се оправи рано или късно, защото както вас и Локомотив голям клуб с многобройни прижърженици, а такива клубове никога не "умират", колкото и да му се иска на някой! САМО ЛОКО
-2
 
 
Какво да ги подкрепяме ,ние като отидохме във В група те измислиха песен за това и се радваха все едно са спечелили шампионска лига а аз сега да ги подкрепям..няма шанс да отиват във окръжните където им е мястото на тоя измислен отбор.. ЗАКРИВАЙЙЙЙЙ
+7
 
 
Точно този момент не е за гавра с буферите. Никой не е застрахован от такова стечение на обстоятелствата дори и ние. По-скоро трябва да подкрепим съгражданите, от колкото да злорадстваме.
-2
 
 
Селяк разбирам, защо си толкова деен в тази тема. Причината е снимката на Дани, като го видите ти и тези като теб, се насирате и боли няма как да забравите , как заби черно- белия флаг на поланата ви и после пък взе , че наби и най-голямата ви легенда Лилчо Свинята. Знам боли, не се забравя.
+2
 
 
Абе мангали,я отивайте на тренировката да крещите до полуда-съде локу.А може да извикате и няколко уевскара пак да пеете заедно песни,мръсни продажни антипловдивски мангали!!!
0
 
 
хахахаха,тия са ...тука има-тука нема..Днес няма да тренираме-утре ще тренираме,днес има пари-утре няма пари...По -голяма пародия на ритнитопковци на Балканите от столюпеновци нема..Вчера не тренирахте-днес тренирате-утре какво ще правите?Тая тренировка като подготовка на атомното нападение за тройката ли ще бъде?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: