ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Станков: Ще се борим със зъби и нокти за Купата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:37 / 25.03.2014Коментари (8)4655
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Локомотив Александър Станков не иска за съперник на полуфиналите Лудогорец за Купата на България. Това заяви самия той на днешната пресконференция. Специалистът също така добави, че който и отбор да е съперник на Локомотив на полуфиналите от турнира, тимът му ще се бори със зъби и нокти докрай, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Както е известно място сред най-добрите 4 тима намериха още Ботев и Локомотив София, които отстраниха отборите на Левски и Черноморец. Остава само Лудогорец и Литекс да определят кой ще е последния полуфиналист.

"Всички отбори заслужават уважение щом са стигнали до това място. Естествено, че не искам да ни се падне Лудогорец, които са най-класния отбор в нашето първенство. Мисля, че нашия отбор заслужава уважение и адмирации до достигането сред 4-те най-добри отбори", коментира Станков.

"Искам да припомня на някои хора, защото много бързо се забравят някои неща в България. Локомотив можеше и да не го няма въобще. След като се класирахме в топ 7 се започна умишлено да се нагнетява някаква обстановка, че едва ли не трябва да станем шампиони или носители на купата", каза специалистът.

"С всичките проблеми, които ги имахме отбора се представи повече от отлично. Знаете как е сглобяван този отбор нали? Знаете, че всичко беше с краката нагоре? Знаете също така, че този отбор можеше и да не съществува? Тия неща обаче се забравят много бързо в България. Съжалявам, че аз съм човекът, който трябва да ги припомни. Не го казвам всичко това като оправдание. Аз съм човек, който гони големи цели винаги и никога няма да спра да ги преследвам. Не искам това да звучи като оправдание. Напротив със зъби и с нокти ще се борим докрай", завърши Сашо Станков.

Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Станков не го харесват много.Играем грозен и безмислен футбол - но с тези футболисти толкова. Нямаме никакви креативни халфове,само рогачи! Според е добър тренъор от тая пасмина да сме на това дередже.НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ НЯМАМЕ ЛОБИ ПРИ БОБИ! ЗАТОВА НЯМА ДА ИГРАЕМ В ЕВРОПА ИЛИ ДА ВЗЕМЕМ НЕЩО. КОКО ИСКА, АМА НЯМА ПАРИТЕ НА ИБИРКЧИИТЕ. А ОТНОСНО ЮНОШИТЕ НИ - НЯКОЙ АКО ГИ Е ГЛАДАЛ... ЗНАЕ ЧЕ ТЕЗИ МОМЧЕТА НЯМАТ ШАНС НИКЪДЕ. ПРОСТО НЕ СЕ РАБОТИ ПРАВИЛНО С ТЯХ И КОЙТО И ДА Е ТРНЕЬОР, И ДА ИСКА НЕ МОЖЕ ДА ГИ ПУСНЕ, ЗАЩОТО ВСЕ ЕДНО ИЗЛИЗА С ЧОВЕК ПО МАЛКО. НЯМАМЕ ТРЕНЬОРИ ДА ГИ НАУЧАТ И РАЗВИЯТ. А ЗА ФИЗИКАТА НА ЮНОШИТЕ В БГ КАТО ЦЯЛО... НО КОМЕНТ. ЕЙ ТОЯ БЕЛОЗЕМСКИЯ БЕК Е МН ДОБЪР , АМА ВЕ4Е 4 МЕСЕЦА В ГЕРМАНИЯ НЕ Е ПОМИРИСАЛ ГРУПА
+2
 
 
Станков, стига само сте ревали с тва "можеше и да не съществуваме". Можело, не можело, има ви, имате някакви играчи (не лоши) и играете криво ляво. Стига само сте търсили съжаление и оправдания за бъдещи провали. Не се изтърка тая плоча де**а. Шокиран съм, че не си казал нещо за бюджета на Ботев.
+2
 
 
Пускай Станко - Машината - Тотема в атака. Това е Човека. А това от Бургас трудно ще се повтори ,а и треньора беше друг!!
+2
 
 
Добре и като стигнем финала да стане пак онова в Бургас.Исками се отново да вдигнем тази купа.Когато спечелиме КСА пред 25 000 в софия бе празник за Пловдив.
+4
 
 
Станков може да не може да нагласи схемата и играчите правилно,но относно съществуването на Локомотив е напълно прав.КОКО ДИНЕВ може да е комарджия,може да е всякакъв,но разберете го той спаси Локомотив Пловдив от сигурен разпад.Всички които пишете плакати Вън този Вън онзи,намерете един който ще е навит да издържа отбор,някой който да даде 5 лв,защото в България са малко хората които дават пари за футбол.Коко може да издържа отбора с черно тото,може да го издържа с казина,но дава за Локомотив,да съществува този отбор.
+6
 
 
Наистина някои забравиха от къде тръгнахме....е винаги може да се желае повече,но ние които обичаме Локомотив трябва да сме единни....и сега някои зоват отбора да отиде в зоните,но ако стане връщане няма да има!!Виждате отбори с по големи възможности къде останаха,а вече не се борят и за купата ,така че нека последните мачове да подкрепим отбора и да се наслаждаваме на играта а не само да критикуваме и търсим конспирации!!
+6
 
 
Сашо е напълно прав! Всички заедно, обединени в подкрепа на любимия отбор!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: