ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо продължава за Купата след нова победа над Добруджа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:58 / 20.03.2014Коментари (42)12655
Голът на Мендес за 1:0
Локо постигна нова победа над Дубраджа за Купата, този път с 2:0 и след класически успех преди това като гост в Добрич, продължава напред в турнира с общ резултат 5:0.

Треньорът Александър Станков бе заложил предимно на играчи които трудно намират място на терена за "смърфовете". Атаката бе водена от Жо Мендес, Спас Делев, Здравко Лазаров и Крис Гади.

Логично, на фона на резултата от първата среща, "черно-белите" подходиха отпуснато към двубоя и за малко да бъдат наказани още в самото начало.

Трифонов сбърка елементарна топка, нападател на гостите се откъсна сам срещу Акалски, но стреля неточно.

Този епизод сякаш стресна "смърфовете" и те постепенно взеха превес в срещата, като заредиха атака след атака към Конов.

Така се стигна до 28-та минута, когато след поредното центриран, Мендес бе намерен добре в наказателното поле и с глава реализира за 1:0.

През второто полувреме, с оглед на резултата, темпото спадна още. Все пак "черно-белите" стигнаха до ново попадение дело на Крис Гади.

В края на мача, в пристъп на безсилие, Христов от гостите се опита да счупи краката на Диего, за което бе изгонен.

 

Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Истината е, че за футбол на почти на никой не му се дават пари.Това трябва да е ясно на всички и на тези дето дигат плакатите постоянно.Те могат да искат собственик да ни стане и Бил Гейтс,но там е работата че засега никой не е казал ''аз искам да издържам Локомотив Пловдив''.При Магарешки видяхме ква трагедия беше.Всеки който дава пари за футбола трябва да бъде адмириран,защото в противен случай изобщо няма да има първенство..
+9
 
 
ако Коко си тръгне заплатите ще дават малоумниците дето вдигнаха плаката вчера,заради другия плакат от дербито с ботев 3000лв глоба.Чакаме само да декларират те ли ще са новите собственици кога ще си платят глобите тези писатели
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+4
 
 
Коментара под мен е много точен,всичко друго са простотии на хора,които нямат мозък.....
+9
 
 
Искам да попитам кой собственик на отбор от А група е света вода -ненапита? Батков ли, Лупи ли, Гришата ли, Сър Бат Венци ли, Тимаджиите ли? Според мен, ако се изкара отбора в зоните го отписваме за поне 10 години и ставаме като Маричката и Спартак! По друг начин трябва да станат нещата, първо да се намери алтернатива и тогава да се иска смяна на ръководството!
+5
 
 
Питам просто от интерес не се подигравам защото и при нас викат оставка но без алтернатива. Ако Коко си тръгне от там на къде? Кой ще плаща заплати, разходи и др. Кой ще издържа отбора? Има ли кой да го замести?
+10
 
 
Футбола е спорт,който е предназначен да разтоварва хората след дългата работна седмица а в последно време се превърна в арена на разни спорове за конспирации и политически интриги.....и как си представяте отбора да започне от зоните нали някой пак трябва да го издържа а като гледам при тези разбирачи от всичко надали някой ще дойде да си вложи парите защото после ще започнат пак упреци,че на някого любимеца не играе или пък резултата на друг не му харесва....ето преди седмица когато Левски падна в шампионата се появиха разбирачи и казваха ,че Левски ще го бутат за купата та да вземе трофей в юбилейната си година а какво стана?!Ходете на мачове и се радвайте както преди не се подвеждайте по злобните коментари на някого ,това разделя публиката ни и ни води към гибел.....
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
на 20.03.2014 г.
-4
 
 
Който не иска Коко да не стъпва на Лаута! Лаута е за истинските ЛОКОМОТИВЦИ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: