ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите: Мъри, Ботев Пловдив не е "синя линейка“
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:06 / 13.03.2014Коментари (25)8300
© Bulphoto
Какво стана сега? Уж всичко ни е на ниво - от трансферна политика, до базите и пълните трибуни, а играта не върви и търсим оправдания за щяло и нещяло. Трудно ни е да си признаем, че не играхме, така както ни се искаше вчера срещу абсолютния слабак Левски София (пропускаме останалите срещи с изпадащите отбори в "А" група).

И пак, за втора поредна година им подаваме ръка да се изправят в момент на нокдаун?!? Докога ще съживяваме мъртъвците?

Усещате ли как ситуацията се повтаря всеки път по един и същи начин. Вече четвърта година се опитваме да изградим сериозен отбор, а нещо все ни пречи, а накрая набеждаваме футболистите. Защо г-н Стоилов и господа от УС на ПФК "Ботев Пловдив", къде е проблема?

В тази връзка искаме да припомним какво написа един от силните хора на перото в Ботев Стефан Попов преди известно време. От тогава нещата не са се променили кой знае колко:

"Стига овации и фанфари - защитете честта на "Ботев"!

Господа, колко време да ви чакаме да осъзнаете, че "Ботев" е по-голям от "Левски", по-голям от ЦСКА, по-голям от "Лудогорец", по-голям от всеки! Ако не сте съгласни или не разбирате това, вашето място със сигурност не е на "Колежа"!

"Ботев" може да загуби във всеки един мач с какъвто и да е резултат, но не може да си позволи да го направи, без да защити честта си! А приказките за величието на клуба ги запазете за тези, които не са го виждали с очите си и не го чувстват със сърцата си!

Няма кой да ме убеди, че липсата на Тодор Неделев в титулярния състав е нормална и логична! Та нали той и другите млади в състава са бъдещето на отбора?

Някакво ужасяващо повторение на определени събития се случва, което говори много зле за ситуацията на "Колежа". Вече трети отбор се прави за няма и две години, а твърденията и очакванията са за правенето на четвърти...

Какво точно градим? Какви са последователността, взаимовръзката, логиката и планът?"

И кервана си върви, кучетата си лаят...

Феновете вече загубиха вярва във вас г-н Стоилов, че може да изградите отбор след година и половина работа на "Колежа". Ако искате хората да ви приемат поне нормално като треньор, а не като "левскар", бийте говедата другата седмица в Пловдив, опитайте се да вземете Купата, направете за смях градския ни съперник на 16-ти март, и най-важното - опитайте се да приемете Ботев и верните му фенове като клуб с традиции, а не като поредния трамплин в кариерата ви.

Защитите честта си и тази на клуба.

Друг изход от ситуацията няма!

bultras.com

Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
Хубаво е феновете безрезервно да подкрепят отбора си, но тези лозунги и декларации за "най-велик" и "най-голям", издигани от феновете на поне 6-7 отбора в А група, ми напомнят за психиатрично заведение, в което има поне двама Наполеоноци, Супеpмен, Хитлер и т.н. И естествено всички са най-велики!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 14.03.2014 г.
+7
 
 
Мърьо е един гьонсурат, тъпигьоз и дебелокож селянин. Не показва никаква вина в себе си, никакви извинения за резултатите си, за никаква оставка не мисли. От всякъде гонен, само ние не успяваме да го изгоним?! Коя беше тая ръка, дето го посочи за треньор, басии и късмета ни. Тоя няма да вдигне отбора на крака в неделя - разчитам на индивидуалните изпълнения на футболистите ни, за да победим Локо.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
на 13.03.2014 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+9
 
 
Момчетa,не рaзбрaхте ли,че сме едни смотaни донори нa гaдните шопи.Вижте нaс,колко години сме съживители нa умрели селски "грaндове",сегa и Вие сте нa ред.Тaкa ще е щом си трaем,знaчи сме съглaсни.Винaтa е в нaс,ние рaзрешaвaме дa се случвa тоя фaрс.Нимa Локомотив не вдигa последните години умрели прaсетa и говедa,мимa Ботев не е донор нa същите" величия",точно когaто е моментa с еднa победa дa ги умъртвим зa винaги,ние им нaливaме кръв,тa дaже и "зa после"им остaвяме.Зaмислете се нaд товa,че тaзи омрaзa по между ни убивa точно НAС.СAМО ЛОКО и в неделя ще пътувaм зa София с приятели от двaтa отборa.Нaпрaвете този ден незaбрaвим със спомени зa едно незaбрaвимо пътувaне,a не със спомените зa рaзбити глaви и не дaй боже и по-лошо нещо.
+8
 
 
Има две срещи от които зависи съдбата на Правилниятпък и на други над него..Две победи едната с голова разлика за продължаване в турнира е задължителна.На ход са излизащите с екипа на Ботев на терена.Или атака или в батака.От тях зависи.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 13.03.2014 г.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+12
 
 
1-во браво,много вярно и точно казано!! 2-ро не може да си професионалист ,както се бият в гърдите повечето от клубът ни,а да нямаш сърце и душа ,които да раздаваш за работата си,при положение,че си на любимата си длъжност!! и 3-то за съжаление по-точно казано е не победа над говедата,а класиране,защото погледнато реално и 1:0 е победа и 3:2 е победа,но не ни върши работа,в случая дори и за престиж не е!! А с усирането си тук Станимир Стоилов,няма как да го ползва като трамплин,а ще е най-голямото падение в кариерата му и мисля,че ще му донесе само негативи и ще продължи като треньор на отбори като любимец,пирин,локо сф и др. такива....Болно ми е ,че тези думи се отнасят за Ботев Пловдив,но факта си е факт.Идните 2-3 мача са според мен жизнено важни за бъдещето ни и като класиране на "треньорите" !!! Хубаво е,че поне собственикър, г-н Ц.Василев,явно е на наша страна и вече е заредил катапулта да изстреля тези невежи и непрофесионални хора!
+19
 
 
По точно от това не може да бъде казано.Браво и дано се прочете от когото трябва.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: