ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Канарчетата" имат триумф след два гола пасив. Ще го повторят ли?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:19 / 13.03.2014Коментари (40)6833
© Bulphoto
Ботев е успявал само веднъж да елиминира "сините", когато ги е срещал в два мача в турнира за Купата. Интересното е, че това става точно след два гола пасив от първия двубой. На 1/2-финалите през сезон 1992/93 след 2:0 за Левски на Националния стадион Ботев печели на реванша с 3:0.

Скандалите около двата мача тогава бяха големи. В първия реферът Костадин Гергинов отсъди спорна дузпа за Левски, с която резултатът бе открит. Под тепетата същото направи, но в полза на Ботев съдията Хугас Месропов, който посочи бялата точка за падане на един от братята Добревски. Останаха сериозни съмнения, че фаулът е извън пеналта. По-късно "сините" отново скочиха на човека в черно за подминати две нарушения в наказателното поле на "канарчетата" срещу Велко Йотов и Илиан Илиев.

Източник: в. "Меридиан мач"

Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 13.03.2014 г.
-5
 
 
Тогава обаче имаше автентичен отбор, начело на който стоеше храбър КОМАНДОС, а не тригодишно сдружение начело с мустакат ибрик.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+9
 
 
Защо Мъри е слаб треньор ??? Всеки отбор се подрежда така: защита , халфова линия и нападение. МЪРИ РАЗБИ ЗАЩИТАТА - Бобан трябваше да го глобят и да получи предупреждение,но в никакъв случай да го гонят, с него имахме добре сработена защитна линия. Добре,взехме добри защитници,които незнайно защо не се сработват. Колко време трябва да мине да се сработят добре ? МЪРИ РАЗБИ ХАЛФОВАТА ЛИНИЯ - Боби Галчев допускаше грешки,но с Иршак оформяха много добра дефанзивна двойка. Сърмов се видя,че не е подходящ партньор на Иршак. Да се слага Анисе или М.Огнянов на мястото на Галчев е абсолютно недопустимо. Останахме без дефанзивна двойка. МЪРИ НЯМА ИДЕЯ ЗА НАПАДЕНИЕТО(офанзивната линия). За крилата : На мястото на Тошко взехме Куртеан. Хубаво,но някой да вижда сработване между Куртеан и Данчо,да не говорим, че незнайно защо Куртеан се слага на лявото крило - пълно безумие.Данчо излиза често напред по крилото и освобождава неговата зона и при контраатака сме бепомощни. Вандер е интересен играч и владее добре топката,нито веднъж не видях Мъри поне да го пробва като плеймейкър,ей така просто да го пробва. Ако приемем,че Вандер и Ромарио са леви крила,защо не ги виждаме в стартовата единайсеторка? За плеймейкъра : Кой ни е плеймейкъра - Огнянов,Анисе или Доре? Никой не може да разбере ! Нямаме добър плеймейкър,който да е връзката с нападението. Отпред сме пълен хаос,никой не знае какъв е,защо ? Доре и Хамза щъкат напред-назад и сами си взимат топката,вместо да им се сервира отпред и те да я отиграват. Мога да продължавам още дълго и навсякъде се вижда треньорско невежество и безпомощност. Това,което исках да видя е : вратар- Адам,защита- Данчо,Веско,Лукин и Бенга,дефанзивна двойка-Иршак и Анисе,дясно крило-Куртеан,ляво-Вандер,двойка нападатели-Доре(изнесен леко назад) и Хамза. Добрият треньор трябва да има респект пред футболистите и в същото време да им бъде и близък приятел. Тук Мъри не се вписва. Добрият треньор трябва да реагира бързо по време на мача с промяна на тактика и адекватни смени. Тук Мъри отново е нула - той още преди мача е намислил да направи смени,примерно в 65-та мин. Искрено ми се иска да имаме треньорски екип,който я разбира "тая пущина" и добър кондиционен треньор. Иска ми се г-н Василев да има правилните съветници най-вече. Адмирации за собственика. Ботев е религия,ние ставаме и лягаме с мисълта за отбора. Искаме игра. Виждаме,че и най-добрите отбори падат,виждаме че и най-добрите треньори в света грешат от време на време - нормално е,човешко е, но системните грешки и неадекватност на Мъри във всеки мач ни идва в повече! Нямам претенции за специалист - просто си изливам болката, всеки мач се превръща в мъчение. Не го заслужаваме! Мъри просто гони феновете от стадиона по този начин,мисли само за себе си,а не за отбора,това е пагубно ! Ние искаме игра,това е ! Спирам вече !!! ТОЙ НЕ УМИРА !
+1
 
 
Ситуацията в момента ми прилича на един стар филм, който го гледахме в началото на 90-те с брокерите. Много пари, гръмка селекция, но без никакво желание да се борим за 1-во и 2-ро място с медийните грандове Левски и ЦСКА. Сега пак уж случайно играем на предела си срещу Лудогорец и Ловеч, а срещу говедата пак случайно излизаме без никаква мотивация. Мъри не е виновен - очевидно собственикът го харесва и него и Кривия. Те си вършат работата, изпълняват точно каквото им е наредено. Не очаквайте, че ще има уволнения. Още в началото на сезона всички ни го казаха - тая година не се борим за челните места. Ако случайно се класираме за ЕКТ - браво. Но задължително да сме след Левски. Може би с ЦСКА ще играем, но от Левски ще паднем и удома, така че пак ще сме назад в класирането. Дръпнахме добре в началото на сезона, но шефовете се притесниха, Левски по уговорка в юбилейния си сезон трябваше да е пред нас, започнаха "случайните" издънки с Любимец, Гоце Делчев... Играхме на живот и смърт с конкурентите на Левски, после пак загуба-две от някои опашкари и така, както и да го играем накрая все сме след говедата, а собственика супер доволен от Мъри и Кривия. Колегата под мен смята, че сме имали 1 % шанс да отстраним Левски. Според мен нямаме и толкоз. Не си губете времето. Нито ще ги изпреварим в крайното класиране. Играем Левски да са 4-ти, ние 5-ти и евентуално ЦСКА да останат без лиценз, това е схемата. Срещу Локо може и да се хвърлим, но само, за да им попречим да застрашат 4-то място на говедата. Ако разбира се и Локо вече не играят за реанимирането на юбилярника...
+3
 
 
Без Бобан и Галчев сме толкова зле отзад и в центъра.... Кой ще е следващия изгонен от ши*аните говеда??
+1
 
 
мъри и катуна му - МРЪСНИ ПРЕДАТЕЛИ, СИНИ ПРОСТИТУТКИ! Вие и тези, които викаха срещу България на Националния ни стадион, на мача на Лудогорец - цял живот феЛАЦИО на Боратков да правите, а в устите ви - цял живот еякуЛАЦИО!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 13.03.2014 г.
+5
 
 
И да бием говедата, и Локото да бием в неделя - все тая.. Докато Мърльо и сие не се махнат от Ботев, нищо хубаво няма да ни се случи. От месеци пиша да ги изгоним, чак сега виждам масовото недоволство към него. Днес, както винаги ще си мълчат всички - и Мърльо и ръководството, сякаш нищо не е станало.. Г-н Василев, изгони ги тия още сегаааа! Да има време новия треньор да работи за новото първенство, а не тепърва като дойде лятото. И за треньор - някой германец, няма български треньори свястни - всички са в лайната на Бг футбола. Ако искаме да ставаме европейски отбор - трябва ни европейски треньор, а не байганьовци, като сегашния.
+6
 
 
Автор: Ивайло Атанасов :"Отборът ни си има всичко, благодарение на Вас. Само че някои хора, от които се иска здрава работа и резултати, не са на мястото си" Дали тези редове са плод на емоцията от днешната тежка загуба или не, нека това да прецени читателят. След настоящото изречение, журналистическата ми работа е оставена на заден план и вече пише един фен. Говоря от свое име и не ангажирам никой друг с мнението си! Г-н Василев, твърде далеч съм от мисълта да давам акъл или да се меся в работата Ви - просто изказвам мнението си, а то е мнение на един твърде унил привърженик на Ботев Пловдив. Отборът ни си има всичко, благодарение на Вас. Само че някои хора, от които се иска здрава работа и резултати, не са на мястото си. Вече. Не знам кой на кого е давал и дали е давал кредит на доверие (аз лично не съм упълномощавал никой с него), но и да е имало някой, който да е таял надежди, че именно Станимир Стоилов е човекът, можещ да изведе любимия ни футболен тим до върховете на родния футбол, мисля, че вече тия надежди са не само попарени, но и безвъзвратно избелели. затвори Цветан Василев Сам и неведнъж сте казвали, че сте в Ботев заради феновете. Но на тези фенове - по-точно, с които ежедневно контактувам и обменям мнения за всичко свързано с Ботев - а те са много, повярвайте ми! - усмивките отдавна не са по лицата. За тях, па и за мен, всеки мач на Ботев е една мъка. Радостта и насладата от играта, които ни поднасяха играчите в жълто-черно, вече е само далечен спомен. Последните срещи са гледани по интернет от хора, които живеят и работят в Шанхай, Виетнам, Америка и Англия! Един мой добър приятел още преди началото на пролетния полусезон заяви, че материалът е добър - с оглед на привлечените играчи - но режисьорът е слаб. Уви, мнението му се потвърди и то на няколко пъти - мъката в Сливен с Нефтохимик, успехът с лъжлив резултат над Локомотив София, скъпият подарък, който поднесе отборът за рождения си ден 12 март, паниката в играта срещу Лудогорец... Станимир Стоилов има една никак нехубава черта - че никога не си тръгва сам, ами чака да го изгонят. И сега е така - никаква работа, нищо градивно не се върши, берем срам след срам от знайни и незнайни футболни отбори, но той вина не поема - винаги са виновни другите! Ето - днес е същото - играчите, та играчите! Играчите играят така, както им каже треньорът. Съвсем скоро, можем да видим, че класните играчи, които бяха привлечени зимата, ще дръпнат ръчната спирачка и няма да играят - ще чакат като треньора си месечните възнаграждения и толкова. Тези играчи съм ги наблюдавал по телевизията в Румънското първенство и смело мога да твърдя, че са напълно изградени и завършени футболисти.Но досега, с малки изключения, те не играят така, както са играли и както могат! Ама трябвало време за сработване - ами тия скъпи лагери в Кипър, за какво бяха? Да допускаме едни и същи грешки в отбрана и да получаваме попадения независимо дали в контролни или официални двубои? затвори Новите попълнения на Ботев Пловдив Алесандру Бенга, Димитър Везалов, и Феребори Доре На нас, феновете на Ботев ни е вгнездено да обичаме и следваме отбора си. Навсякъде и според моментните ни финансиални възможности. Но тази емоция, тази обич, не се възприема от треньора, от който се очаква да я преподаде на възпитаниците си. За него Ботев и свещената девиза "Красота Вяра Борба", не значат нищо, те са твърде далечни и лишени от смисъл и емоция. В завършек, понеже Вие сте бизнесмен много добре знаете, че когато едно производствено предприятие или един цех не работи и не произвежда качествено, то началник-цехът бива освобождаван. Немедленно. Толкова от мен. И мъката и радостта, ще споделиме на света. И нищо няма да ни спре - не ще умре, не ще умре!
+3
 
 
Надеждата умира последна. Дано ги обърнем - ще е много по-болезнено - така както вече са решили, че са си(им) свършили работата. Мъри да си опича акъла, че ако ЦСКА бие през уикенда третото място ще го видим през крив макарон. Аз и преди казах, не съм привърженик на конспирациите, според мен се издънихме сами - и треньор, и играчи. Треньорът щото беше подредил отбора като за мач с Локок София, играчите щото ... знам ли вече и аз - тая нежна футболерска психика няма охарактеризиране. Според мен, ако Адам не беше допуснал тая ТЪПА грешка, на говедата щеше да им трябва поне полувреме и половина, за да се върнат в час. Нейсе, да не униваме, има още 90 минути. Не ме обвинявайте, че съм проМъри настроен ... той отдавна загуби доверието ми, просто не знам кой може да бъде повикан - Коце Видолов? Бих искал, но не вярвам Кривия да го допусне това. Друг - кой? ... а ако и тогава не стане?
+1
 
 
Извън темата - журналистически въпрос към Чечо и отговорът му:- Все пак, за да се изяснят нещата - какво точно се случи? Защото се появиха информации, че вие сте провокирали неприятния случай.- Няма такова нещо. Всеки видя, че не съм провокирал никого. Тръгнах си след интервюто, което дадох на ваш колега. Тогава един човек от охраната ми каза, че някой от нашите футболисти си е забравил обувките. Върнах се да ги взема и точно в този момент бях ударен с бутилка. Почувствах много остра болка, шок - не очаквах такова нещо. Майната му, не искам да се връщам към това нещо.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: