ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Без воля и характер не става
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:28 / 12.03.2014Коментари (52)9229
© Bulphoto
"Играхме мудно и бавно. Не показахме достатъчно воля и характер, въпреки че мачът беше равностоен. След като поведохме трябваше да играем с по-голямо самочувствие и увереност. Играхме както трябва само в първите 15 минути на срещата", коментира треньорът на Ботев Станимир Стоилов след загуба с 1:3 от Левски в първа среща от 1/4-финалите за Купата на България.

"През втората част имахме някакви опити да променим нещата. Създадохме натиск, но без положения и не успяхме да вкараме гол", каза още Мъри. 

"Първо трябва да се концентрираме за дербито с Локомотив, а след това да мислим за реванша с Левски. Като домакин играем доста по-добре и ще се опитаме да победим", завърши специалистът.

Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
"Като домакин сме играели по добре" е така ли ще се развива отбора, да чакаме само домакински победи, а на вънка каквото стане. Е аз това не го приемам за отговорно отношение на треньор имащ себе си за класен специалист. А тези румънци....., че един Венци Христов, ако се бяха напънали можеха доста по евтино да го вземат, Каядо също щеше да върши по добра работа от тези мамалигари куци.Взеха добри нападатели Доре и Хамзата, обаче кои да ги захранва с пасове, абе думи нямам.....
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 13.03.2014 г.
+4
 
 
Още ли не е уволнен тоя гад? Чакам съобщение от пресцентъра на клуба.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 13.03.2014 г.
+4
 
 
Става Мърльо, ама без теб!
+6
 
 
Мъри,за да предадеш качествата "воля " и "характер",на футболистите,трябва да ги притежаваш!!!!!А ти си един алчен страхливец!Сега всички те разкриха !А всъщност БОТЕВ играе така целият сезон!!!За равен с по-силните и нямащ идея как да пробие бетона с по-слабите отбори!!!Понякога имаме късмет и бием и това замазваше реалността!
+4
 
 
Щом един треньор не може да мотивира играчите си, значи не става за треньор. Освен голямото разбиране на футбола се иска и умение да мотивираш! Обирай си крушите, Мъри и да те няма! И задължително да вземеш и Кривия, да си го носиш на ръце!
+7
 
 
Наистина жалко за толкова пропилени пари, а тоя смешник Мъри ще ми налага средняци като Мариянчо, Спрокел, Данчо, Стаховяк, Куртеан, Бенга, Ромарио, Педро ....Е няма да стане. Дори и с Локо Сф играхме само 2-рото полувреме.МЪРИ ВЗЕМАЙ СИ ШАПКАТА И ВЪН ЗАЕДНО С КРИВИЯ .
+4
 
 
Няма ли най накрая да прочета една добра новина за любимия Ботев,че Мърльо и Кривата интригантска долна мастия вече не са част от отбора на Ботев.
+15
 
 
БОТЕВИСТ съм завинаги но порното е по голямо отколкото при митю селския лагери подготовки резерви от румънското първенство и няма футбол мисля че всеки реално мислещ човек ще се съгласи
+19
 
 
Така е.Без воля и характер , без битка , не става.Нали затова, заедно с Кривия,изгонихте Бобан и Галчев , интриганти мръсни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: