ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев откупува стадион "Христо Ботев" от Общината
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:21 / 10.03.2014Коментари (85)14203
© Plovdiv24.bg
В община Пловдив е постъпило инвестиционно намерение от страна на ръководството на футболен клуб "Ботев" за закупуване на стадиона. Това стана ясно по време на редовната пресконференция на общинското ръководство, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Кметът Иван Тотев обясни, че това предложение ще бъде разгледано на общинската сесия в четвъртък. При одобряване на искането, обектът ще бъде внесен в Комисията за разпореждане, след това ще има процедура за прекратяване на концесията, както и тръ
жна процедура. Ще тече и оценка за стойността на обекта.

Към момента община Пловдив не е правила оценка и не знае стойността, но определено ще е 7-цифрена сума.

"Не става дума за цялата база, а само за стадиона. Площта му е около 42 дка. Концесията надхвърли първоначалния договор, донякъде е и в тежест на общината, заради високите данъци. Това е причината към момента да сме добре настроени към идеята", поясни още Тотев.


Още по темата: общо новини по темата: 130
11.05.2016
15.03.2016
14.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
предишна страница [ 1/22 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
ХАХАХАХ НЕ СЕ РАДВАИТЕ МНОГО ЗАСХТОТО СЛЕД КАТО КУПУВА ...НЕ ВИ ЛИ ИДВА МИСАЛ ЦХЕ НА ТОВА МЙАСТО АКО ПОСТРОИ ЕДИН ГОЛЙАМ БЛОК И СХТЕ СИ ИЗБИЕ ПАРИТЕ КОИТО Е ВЛОЙИЛ В МОМЕНТА...А ВИЕ СЛЕД ТОВА СХТЕ ВИКАТЕ ПАК ЦХЕ Е БИЛ ГОЛЙАМ БИЗНЕСМЕН...ХА ЦХЕСТИТО...
+2
 
 
Този човек показа, че си държи на думата и как се работи! Това което направи до момента и прави, е прекрасно! Пожелавам му, след време да измести "свинаря" и "сервитьора" от Пловдив!
0
 
 
Немога да разбера,след като в нашата държава има толкова много разбирачи,финансови специалисти,мениджъри в софия пък копуват здраво акции на .... нещо си там .. акционери .... как може да сме на дъното по икономика в Европейския саюз . Даже и в света! Как става това мамка му?
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
Стадион,стадион ама Локото купиха косачка.
на 10.03.2014 г.
+6
 
 
Обяснете ми че нещо не схващам,защо сте толкова щастливи? С какво съдбата на ботевиста стана по добра от това че стадиона няма да е на 30 годишна концесия а в частно лице? Господин Василев,че има полза от тая сделка има,не съм мислил каква,но той определено е мислил.Ясно е и че мамин Ванчо и неговите запартъци също имат файда и им идва като манна небесна ама аджеба ние привържениците защо се радваме? България момчета е яко затънала и всичко в момента е на безценица и имоти и собственост и човешкия труд. Ако имате средства финансови купувайте и наемайте работна ръка,защото сега му е времето (стига да нее в някое затънтено село) купувайте и се развивайте ако имате нюх,защото след време няма да има нищо за купуване,те банките ще го придобият на цени определени от тях. Наистина Цветан Василев е бизнесмен от голяма европейска величина.
+8
 
 
Господин Василев нагледно показва как трябва се прави бизнес. За първи път в България! Най-напред концесия с общината, сетне като покажеш реалната инвестиция с реални пари, купуваш терена!!! Няма Сашо Апашо, няма Тото Коко, няма тем подобни тарикати! Има един Цветан Василев!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 10.03.2014 г.
+11
 
 
На красивите жълто-черни фланелки много скоро може се появи надписа Gazprom. Тогава, ако се наложи, ще можем да купуваме футболисти за по няколко милиона евро. Г-н Василев няколко пъти го е казвал - искам да видя БОТЕВ силен европейски отбор. Забележете - силен, а не голям. Грандоманщината му е чужда, за него най-голямото постижение е да направиш нещо работещо и печелившо. Абе, банкер от класа! Истинско копие на банкера Буров, но много по-човечен и земен от него!
+9
 
 
еи на този стадион след малко пове4е от година и не6то ще ври и кипи от народ !!! добре до6ли в европа пловдив4ани :) с тоя супер як и 4исто нов стадион ще варвим наистина напред за БОТЕВ за ПЛОВДИВ...!!!!!
В Правителствен авиоотряд 28 съм!
на 10.03.2014 г.
+9
 
 
Супер!Дано има и кой да оправи "голямата къща"!А някои хора отново изтрещяха!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: