ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сашо Станков: Трябва да отстраним проблемите в защитен план
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:39 / 11.02.2014Коментари (20)6588
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Локомотив Пд Александър Станков обърна внимание и на ползотворността на подготовката на тима в Испания въпреки разгромните загуби в повечето контроли.

- Лагерът действително се оказа доста дълъг, но въпреки всичко е ползотворен, защото изиграхме 11 контроли, което никак не е малко. Що се касае до играта, имаше в някои срещи колебание, но, общо взето, за подготовката и игровия план не мога да кажа, че съм недоволен. Получиха се големи загуби, от което си личи, че имаме проблеми в защитен план и трябва да ги отстраним по най-добрия начин. Има и натрупана психическа умора във футболистите. Най-слабият ни мач беше срещу Динамо Букурещ. От изиграните мачове не може всеки футболист винаги да е на ниво. Изиграхме почти един шампионат. Не се оплаквам, но това са много мачове в един цикъл и не може в един кратък период всички футболисти да са на ниво - каза Станков. Той също е на мнение, че няма място за съмнение по отношение на досегашните срещи на тима и особено за победата над Стяуа с 2:1.

- Не знам какво се съмняват за техния отбор, като беше тотално надигран. Мисля, че бяха надиграни и Динамо Киев, и Гуанджоу. Има стара треньорска поговорка, че който се представя и бие само в контролите, после губи в шампионата, феновете искат отборът да бие, но ние не играем с елементарни отбори, не можем да бием Стяуа, Динамо, Гуанджоу. Не може да излезем и да избием всичко - обясни още Станков, цитиран от "Меридиан мач".

Още по темата: общо новини по темата: 209
06.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
26.02.2014
25.02.2014
25.02.2014
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Саше, имаш талант да снимаш скечове в предаването на ''Комиците'' по бтв :)
0
 
 
Влизането отзад на лайнута не се свири,а се препоръчва.За това отзад са отхлабени.
-3
 
 
Нека да започнат официалните мачове и тогава да правим изводи, за каквото и да било! Нека и всички жълти отрепки, които са взели участие в тази тема да гледат преди всичко себе си и да внимават със заканите и "загрижеността си" към нас, защото при тях нещата също не са много ясни и чисти! Да ние играхме с изключително класни съперници и съвсем очаквано загубихме от повечето! Да, определено в някои от тези мачове играхме доста странно! Със сигурност обаче отбора показа и много добри неща в играта си, които вярвам, че ще ни радват в истинските мачове след 22-ри този месец!? Да не би някой да твърди, че почти всички, да не кажа всички клубове, не само от БГ не използват контролните срещи в подготовките си не само за обиграване.....? Ами, ако жълтите Бай-Ганьовци с чалми не са уредили "обръщалките" и срамните загуби и ремита от никому неизвестните втородивизионни отборчета на разни държави, как тогава да интерпретираме тези техни мачове? Като "тото" или като позорни....???? Та каква по-лесна възможност за "тото" от контроли с никому неизвестните "уФа" и "Енисей"::::)))) и по-точно загуба и реми с тях или онзи деншната "обръщалка" с чехите? Та защо ние да не паднем от Днипро, Динамо Киев или румънците.....с 4,5 или 6 гола? Давам тези примери и задавам тези въпроси не за да оправдавам някой, а просто, защото всички са в един "кюп", но някои "лаят" повече защото в момента са в по-конфортна ситуация за разлика от последните си 20 години срам и унижения! Станков е добър специалист и за огромно съжаление на недоброжелателите ни ще изкара и този сезон на чело на черно-белите от Пловдив! Дерзайте жълти кратуни, но никога не забравяйте и за вас самите, защото ако Локомотив не се представи добре в първенството и турнира за купата, това няма да никаква изненада, докато за вас това ще е поредното сътресение и срам, ако не постигнете големите си цели, защото това не е никак невъзможно!? САМО ЛОКО
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
-5
 
 
САШО,ТИ СИ СТИВЪН КИНГ!НЕ!ТИ СИ СТИВЪН КИНГ И СТИВЪН СПИЛБЪРГ В ЕДНО!!!"Не може да излезем и да избием всичко!"А ТОВА ПРЕДПОЛАГАМ Е ОТ ХИЧКОК...!БЕЗДАРНА РАБОТА,БЕЗДАРНА...
0
 
 
Нако, това, за което говориш и което ни пожелаваш, да ви се връща трикратно, жълт хубавецо! На останалите жълти ще им кажа, че отново ще видите, че футбол не се играе само с пари и съм сигурен, че ще бъдете много разплакани на края на сезона. А и сега, когато държавни пари се наливат в някакъв си частен футболен клуб сигурно ви е добре, но е казано от хора, много, ама много по-мъдри от вас - НЯМА ВИНАГИ ДА Е ТАКА... СТАРА КИТАЙСКА ПОГОВОРКА!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 11.02.2014 г.
-2
 
 
браво Сашко-морални победители сте. 11 срещи - 8 загуби. дълги години ще се говори за това мега-тото-турне, за тоя велик отбор и това атомно нападение. Задръжте колкото може повече Тото и Зумчо - те са вашите идоли, без които не можете, нали? Жалкари! Ще ви разцепим в двата мача. А купата я забравете.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 11.02.2014 г.
-2
 
 
Сашо, Сашо - този сезон ти е последен на Лайна-ута. Употребиха те и теб! Поредният треньор - дупедавец. До като не вкарат Коко в затвора - мира няма да има на тоя стадион. Но и това ще стане, съвсем скоро.. Набелязан е.
-2
 
 
сашо,отстранете целя отбор.започнете от зоните.мангали..... то и без това коко-казиното отива на морето.....вашя ВЕЦХЕН президент. е гати и срамотята сте вие.....
-1
 
 
Нека следващият път пъководството да подходи по разумно. Няма никаква полза от такива дълги лагери и контроли с отбори, които са с класи над нас. Тези натрупани загуби и то все с големи резултати няма как да не повлияат върху психиката на нашите играчи. Колкото до селекцията, до момента сме взели само един - Хамед Намуши а ни напуснаха 6 души, трима от които бяха несменяеми титуляри. Йошката не го броя защото неговото привличане си е жива подигравка от страна на нашият собственик. От последната проверка с Анжи се вижда, че и двамата ни вратари са в много слаба форма. Данчо има вина и за 3-те гола срещу осетинците, като при дузпата не си направи труда дори да реагира. Така подготовка не се прави. В Сандански щеше да е доста по-добре. 5-6 мача с по-слаби противници за изграждане на някакъв игрови облик и след това две - три контроли с отбори от "А" група щеше да са напълно достатъчни. А сега се връщат в Б-я с наведени глави и с натрупана умора, която няма как да не повлияе и на оставащите ни мачове.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 11.02.2014 г.
-1
 
 
Шашко, теб трябва да отстранят, че няма един мач в който да си извадил оптималния състав. Бетер Кокала си.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: