ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мартин Камбуров: Дано не сме боксова круша в "А" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:35 / 10.02.2014Коментари (19)5405
© Plovdiv24.bg
Нападателят на Локомотив Пд Мартин Камбуров се надява пловдивчани да не са боксова круша в шампионата. Лидерът при голмайсторите в елита заяви пред Канал 3, че главите им вече са в България заради проточилия се лагер в Испания.

- Изиграхме доста контроли на испанска земя, направихме доста тренировки. Вече сме доста изморени. Дай Боже, в първенството да играем по-добре, защото явно тук в контролите не се представяме по най-добрия начин, с малки изключения. Със сигурност отборите, които срещнахме тук, са доста по-качествени от нас и с доста по-големи селекции и бюджети. Това обаче не е оправдание да се представяме толкова слабо срещу тях. Не сме пестили сили срещу никой от съперниците, може би това са ни възможностите, но нека все пак треньорите да поставят оценките. От Динамо Букурещ можехме да загубим още по-тежко от 6:1. След третия гол всички се предадоха и чакаха само мачът да завърши. Аз лично усетих, че на никого не му пукаше и дори и да ни вкарат десет гола - каза голаджията, който обяви, че няма уговорки и се опитва при всеки удобен случай да се разпише.

- Надявам се в първенството да не изглеждаме по същия начин и да не се превърнем в боксова круша за другите отбори. Много добре знам какво си мислят феновете след тези резултати, които направихме. Аз лично не искам името ми да бъде замесвано в такива неща. Раздавам се във всеки мач и като ми падне топката, се опитвам да я вкарам в мрежата. А не вярвам да има нещо гнило в мачовете ни, просто противниците ни са по-качествени от нас - сподели още Камбуров.

- Истината е. че лагерът ни натежа. Главите ни са вече в България. Утре имаме още една контрола и се надявам да свърши нормално, защото иначе пак ще има писаници и говореници. С огледа на очакващите ни мачове може би по-лесно ще стигнем до Европа през купата, но това не значи, че трябва да отписваме първенството. Всички си говорим, че ако стигнем до финал за купата, би било едно добро постижение за нас - завърши Мартин Камбуров.

Още по темата: общо новини по темата: 209
06.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
26.02.2014
25.02.2014
25.02.2014
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ееееее де спри се!Не пасем трева. Очевадно е за какво става въпрос.Резил голям и не само от резултата,а от това,че не си направихте труда поне да замажете очите на хората с малко игра.Може да си добър футболист,но си жалко човече.Не си изтривай ръцете с другите,сякаш ти много игра.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-1
 
 
Разликата в класите в тези контроли бе очевидна! Престанете вече с тези плямпания за залагания, че ставате смешни!
0
 
 
Марто знаеш какво си мислят феновете.Вие сте "ку**ите на коко" ,бегайте в нафтата.
+3
 
 
време е да си върнем онова 7 - 3! нищо лично, но отдавна това трябваше да се случи.
-5
 
 
Спокойно момчета ще хвърчат отново перушина, пилешки крака и разбити човки! Жълтите да си кърпят шалварите и да мълчат!
+2
 
 
Мартин Камбуров е реалист и винаги гледа реално на нещата, докато Христо Бонев винаги има надежда и винаги вярва, което не е лошо! Но да ви питам аз Вас, "канарченца" , Вие отбор и теми нямате ли си или както винаги избивате комплекси, пък после феновете на Локо не са спирали да пишат във темите ви?
+3
 
 
единия казва дано да не сме боксовата круша....другия пак бил в тройката с атомното нападение?? тия въобще имат ли някакъв синхрон в говореното или всеки си разказва сънищата ей така просто лаф да става?
-1
 
 
Камбур ,к'во се правиш на ощипана мома?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: