ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо загуби с 2:4 от отбора на Марчело Липи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:50 / 06.02.2014Коментари (70)9889
© Plovdiv24.bg
Локомотив загуби с 2:4 срещата си с китайския Гуанджоу в мач за третото място на турнира "Марбея къп 2014". В 15-та минута нападателят на тима, воден от легендарния Марчело Липи, Хау Рунг излезе сам срещу Йордан Господинов и прокара топката под плонжа на стража. 

Четвърт час по-късно китайците поведоха с 2:0, когато Елкесон прати коженото кълбо в горния десен ъгъл на вратата на Локо след чудесно изпълнен пряк свободен удар от дъгата на наказателното поле. Така завършиха първите 45 минути.
 
На почивката на мястото на Валери Георгиев в игра влезе Намуши. В 53-та минута Белаид върна "черно-белите" в мача, като направи резултата 1:2. В 66-та минута Мартин Камбуров отстъпи мястото си на Здравко Лазаров, а малко по-късно "смърфовете" стигнаха до изравняване - Белаид центрира от корнер на далечната греда, Ндайе с глава я свали и Мендес вкара на опразнената врата за 2:2. В 75-та Гуанджоу отново излезе напред. Десетина минути преди края на мача Якимов и Йошев замениха съответно Гади и Диего, Дани Кики се появи в игра вместо Мендес, а Костадин Марков замени Йордан Тодоров. Крайният резултат 2:4 бе оформен след грешка в защита на резервата Ангел Йошев.

Стартов състав на Локомотив Пловдив: Йордан Господинов, Йордан Тодоров, Асен Георгиев, Александър Тунчев, Диего Фераресо, Валери Георгиев- кап., Аласан Ндайе, Тижани Белаид, Крис Гади, Мартин Камбуров и Жозеф Мендес.
Още по темата: общо новини по темата: 209
06.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
26.02.2014
25.02.2014
25.02.2014
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
те на село нямат инфо за такива неща. те знаят че шампион е афд тракия - ама 67г.
+4
 
 
Гуанджоу ене само шампион на Китай но е и шампион на Азия и играха с Шампиона на Европа Байерн Мюнхен.
+3
 
 
Да паднеш от шампиона на Китай било срамно ,а какво ли да си сателит на Любимец .
+3
 
 
Играхме срещу корав съперник и се държахме достойно, паднахме но не се предадохме до последния сигнал. Интересно, е че все още има перушани, които вярват, че Карайбрахим прави всичко това даром заради сините ви очи . Сега по документи този стадион ще глътне 100 милиона евро и пак ще ви пукат отбори като Любимец и Берое, а вие ще вярвате, че всичко е даром. Хубавото, е че ние и без Коко ще се справим а вас след оргията с ДПС никои няма да ви ще щото кои обича турски продажни к.рви ;)
+8
 
 
Утре се очертава да бъде един хубав ден за България! Феновете, и младите хора, да бъдат заедно за една обща кауза. Само това е достатъчно, за да сме обнадеждени! Защо негативната енергия отново взима превес! Закачката носи положителен заряд, нека да я има. Обаче да не прекрачваме границата, и да се стига до обиди, да се кълнем, и т.н.! Излагаме се, тъпо е!
+2
 
 
ще има ли една циганска контрола под 2.5 гола или трябва да се избива пазара в Марбея.Бедна ви е фантазията какъв Капалъчарши ще представлява ,,кучката на мафията'' в плейофите.
-1
 
 
Сега е завършил един контролен мач, Локо има мачове срещу Любимец, Черноморец и Пирин, а после с останките от групата, в която още не е сигурно, че ще се окажат там Тракия Пловдив!
0
 
 
Станков няма ли да оторизира всички журналисти да му викат четворчо?
-2
 
 
Ей затова ненавиждам таази зган от гомнежа бият ги някакви селяци от 2-ра дивизия немогат да вкарат дузпа ! Прават равен С уфа и те пак коментират наща загуба !!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Крушарски с интересен коментар за раздялата с Динко Хоркаш
Край! Динко Хоркаш прекрати договора си с Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: