ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стоилов: Бяхме бавни и без достатъчно агресия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:06 / 05.02.2014Коментари (17)4264
© Plovdiv24.bg
Хамза е най-назад с подготовката, каза още Мъри
Треньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов не бе доволен от изпуснатите положения при днешната загуба с 1:2 от руския втородивизионен Енисей. Той призна пред Sportal.bg, че на "канарчетата" им е липсвала динамика в играта днес. Мъри отчете, че най-новото попълнение Юнес Хамза е изостанал с подоготвката, но изарази надежда, че с изиграването на още няколко мача ще навлезе във форма.

"Дано подейства отрезвително най-вече за грешките, които допускаме. Според мен по-притеснително, че не вкарваме създадените положения, а те днес не бяха и доста. Като динамика играта през второто полувреме бе доста по-добре, докато преди почивката бяхме доста бавни. Допуснахме индивидуални грешки и ни вкараха два гола. Бяхме бавни и без достатъчно агресия. Трябва да създаваме повече положения и да ги реализираме", сподели наставникът на "жълто-черните".

"Днес играха и Вандер, и Куртеан. Проблемът не е в схемата. Проблемът е в движението по терена и в динамиката. Сега е подготвителен период и опитваме доста неща. Искам да видим кое ще е най-доброто. Трябва ни повече динамика и движение. Ако нападателите продължават да играят така, ще се върнем към познатата схема 4-2-3-1 това не е проблем", допълни Мъри.

"Нямам информация дали са наблюдавали Вандер, но при добра оферта към наш играч сме готови да се разделим. Бенга днес взе да намира традиционното си състояние. Хамза все още е от това, което се очаква от него като движение. Другите двама румънци са в добро състояние. Доре имаше леки проблеми и затова не рискувахме. Хамза е най-назад с подоготвката. Чрез мачовете ще се опитаме да го вкараме във форма. Сърмов ще мине преглед тази вечер и ще разберем какво е състоянието му", завърши Стоилов.

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Мъри=Мъка , пак не знае как да нареди отбора срещу затворен противник,затова изгубихме толкова точки срещу слабаците,Мърито е прост човек ,какво искаме от него,тук се иска по-широко мислене и креативност,не помня един мач под негово ръководство в първенството да сме видяли игра да ни напълни душата,само мъка,мъка....
0
 
 
Хасковски бек тези твои коментари дето ги слушаме след всеки мач не ги оспорваме вярни са,кажи този футбол дали подхожда на амбициите които има отбора
+5
 
 
Доста бавни, две индивидуални грешки и два гола...Мъри, а има ли изобщо голове без индивидуални грешки, а? Не е ли крайно учудващо бавничкото темпо? Какво става, Мъри?
+9
 
 
Нашия тренер си е добре,не му се налага да прекратява мачове!
-5
 
 
Глупости, бяхте себе си. Аз съм доволен от видяното.
+6
 
 
Прави са буферите да те бъзикат. Стана за смях с вечните ти оправдания. Говеда, идете си с мир докато не е станало прекалено късно....
+9
 
 
Ако играят така и в първия мач с/у Лудогорец, мисля че ти доста ще побързаш г-н Правилен футбол. Стягайте се, че няма кой да ви чака.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 05.02.2014 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Момчета, не сме приключили още! У дома трябва да играем още по-добре!
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: