ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев и Заглембе не си вкараха под бушуващия вятър в Паралимни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:52 / 02.02.2014Коментари (127)12551
©
Ботев завърши наравно 0:0 срещу полския Заглембе (Любин) в контролна среща, играна в кипърския град Паралимни. Двубоят се игра при доста силен вятър, който не позволи на двата тима да покажат най-доброто и играчите направо се бориха с него в опитите си да организират някои смислени атаки.

Неофициален дебют с "жълто-черния" екип направи Юнес Хамза, който остана на терена до 65-ата минута.

Първата опасност за гол в мача се откри пред Алекс Куртеан след четвърт час игра. Полузащитникът получи топката около ъгъла на наказателното поле отляво на вратата на Заглембе, след което финтира защитник и шутира опасно в близкия ъгъл, но вратарят реагира добре и изби в корнер.

В 35-ата минута главния рефер си затвори очите след игра с ръка на играч на полския тим в наказателното поле. Новото попълнение на Ботев Юнес Хамза се пребори за една топка в пеналтерията, след което центрира и тя срещна ръката на играч в бяло, но съдиата остана безмълвен.

През втората част двата тима продължиха борбата с бурния вятър. Въпреки това "канарчетата" все пак успяха да достигнат до голово положение. В 76-ата минута Луис Педро от корнер качи топката на главата на Иван Цветков, който стреля много опасно, но защитник на Заглембе успя да изчисти на сантиметри от гол линията. 

Възпитаниците на Станимир Стоилов направиха всичко възможно през последните минути на срещата да стигнат до гол, но лошите метеорологични условия така и не позволиха на двата отбора да си отбележат почетно попадение.

Ботев: Стаховяк, Христов, Лукин (Спрокел), Бенга (Везалов), Минев (Артур), Иршак (Сърмов), Анисе (Цветков), Куртеан (Ромарио), Огнянов (Филипов), Доре (Вандер), Хамза (Педро)
Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Случва се Слънцето да огрее и под опашката на кучката,но циганите нямат спирачки.Един равен,вой до небесата.Във В група когато имахме само един равен,но загубихме двубой с дуспи от Димитровград за купата коментарите достигнаха до 300.Продължавайте буферняци,Пловдив ви се смее.
+3
 
 
Помощ! Циганска инвазия! Помагайте! Хлебарчици, Манчестър Юнайтед на кое място е? :)
-3
 
 
Спокойно не се ядосвайте, поне Енисей трябва да биете
+6
 
 
много циганска сган в темата на гранда БОТЕВ Пловдив
+11
 
 
Мен ме радва един факт. Българските отбори показват значителен растеж. Днес ЦСКА е победил Есберг в контрола. Лудогорец победи Гурник, Литекс победи Партизан, Локо победи Стяуа. Очаквам Левски да бъде на високо ниво. Отборите от първата седмица очаквам да изнесат много яки продукции през пролетния полусезон, и интересът на феновете към БГ футбола ще се възроди!
+9
 
 
да го духат всички кюстендилски прешьлци
-2
 
 
Тоя, дето си дава милионите за вас, скоро ще му просветни на какви некадърници е заложил, и тогава ще стане страшно - разрушен стадион, изтичащи договори на играчи и бягащи такива, и само в Коматево на тренировъчния терен ще играете в областната група!
+3
 
 
А, бе, тук да не е форум за Локото? То много "скрити" фенове на "Ботев" имало между тях! Всичко следят, всичко коментират. Дори аз (явно) не познавам толкова любимия си отбор! Особено един "Оскар" - той що не вземе да се прекръсти на "Оксер" - хем по-благозвучно, хем по-мазничко влиза! Ха,наздраве.
+18
 
 
Явно сме малко истинските ПЛОВДИВЧАНИ. Та тва е само една контрола .Спрете се бе хора, нека майтапа е в разумни граници.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: