ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Много шум се вдигна около трансферите ни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:58 / 28.01.2014Коментари (13)6370
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов обясни пред Спортно шоу Гонг, че клубът не е правил излишни разходи по селекцията въпреки привлечените цели петима нови футболисти. Специалистът разкри, че собственикът на клуба Цветан Василев е осигурил достатъчно средства за нови покупки, като основната част от тях са дошли от трансферната сума, платена от Майнц 05 за Тодор Неделев.

"Горе-долу каквото можахме, взехме. На този етап с оглед работата, която свършихме на трансферния пазар, сме доволни. Надяваме се тези играчи с качествата си и класата си да помогнат на Ботев да играе по-добре и да печели. За зимна селекция общо взето се справихме добре. Собственикът отпусна достатъчно средства и нещата са наред", каза Мъри.

"Нормални пари похарчихме с оглед на това, че имахме сериозен приход от продажбата на Неделев. Идеята беше част от тях да се инвестират в нови играчи. Общо взето продадохме един, взехме петима."

"Юнес Хамза още не е подписал, има дребни детайли да се уточняват, хората от клуба работят в момента. Ако нашият клуб прецени, че трябва да се обяви трансферната сума, да го направят. Аз няма да бъда този човек. Много шум се вдигна около сделките ни. Казах го още, като представихме първите двама румънци - национал на Румъния го взехме свободен агент. Излишни разходи не сме правили."

"Не обичам да се говори предварително за някого дали е добър и лош. Радващо е, че хората посрещат Хамза с надежда, но важното е как ще се представи на терена. Виждаме визитката му - в 50 мача за Петролул има 35-36 гола, което говори достатъчно."

Стоилов също така коментира информациите в Румъния за проваления трансфер на Козмин Матей от Динамо Букурещ. "Първо ние наблюдавахме доста време Матей, но това беше преди два месеца. Сумата, която поискаха от Динамо за него, не можем да я платим, така че от месец и половина не сме се интересували от него. На този етап нямаме намерение да привличаме нови футболисти. Ако се появи нещо изненадващо, тогава. Както беше случаят с Димитър Везалов - ще му дадем шанс да се възстанови от контузията и да покаже качествата си."

"В Коматево се строи сериозно. В момента дори могат да се играят мачове, защото условията са не по-лоши от където и да е в България. Вярвам, че за първия мач всичко ще е наред."

"Избрахме Румъния, понеже исках да взема играчи от сериозни отбори, които са играли на високо ниво. Това е близка до наш държава като условия и шампион, а и имахме шанс да вземем играчи с качества. Важно е обаче как ще се представят у нас, понеже там играха силно. Всички те са гледани от нас на живо, и то не по веднъж. Няма футболист, който да е дошъл след видеозаписи. Нормално е да се очаква много от Ботев, ние си знаем нашите очаквания. Очакванията са да се класираме в Лига Европа, това е. Ако успеем, това, което сме го запланували, сме го свършили, както трябва. Всичко друго са спекулации. Времето да се обиграем е малко, но мисля, че ще се справим. За първия мач всички налични футболисти трябва да са в добро функционално състояние. Смятам, че с всеки изминал кръг Ботев ще играе по-добре и по-добре. Дошлите сега ще трябва да навлязат бързо в обстановката, понеже ни предстоят само дерби срещи. Има голяма конкуренция в нашия отбор, има и начертани цели, трябва да ги изпълняваме", завърши Стоилов.

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Не може "да не се вдигне шум" след подобни трансфери. Привличането на пет футболисти от едно първенство, което е по-силно, и по-авторитетно от нашето, възможно ли е да остане незабелязано! Още по-необичайното на тези трансфери е, че се "обира каймака" на два от водещите клубове. Защото едно е да вземеш футболисти, които рядко получават шанс за изява в клубовете си, и съвсем друго е да обереш всичко най-качествено, според нашите виждания!
+3
 
 
Шума го вдигат медиите.И някои пъпчиви мургавелковци от Свлачището.Петима нови играчи на цената на един продаден.И толкова освободени по взаимно съгласие.Естествено е комплексарите да вдигнат кръвно.
-4
 
 
Нормално плащахте си да се вдига шум когато имахте КРАТКО участие в Европа ,а сега ревете... ще си носите бремето глупаци
+1
 
 
Много шум ще се вдигне ако и с тези футболисти се "оакаш" пак г-н Правилен футбол.
+2
 
 
Дано се наредят нещата, то на калпав треньор поне футболистите трябва да са добри. Но, не съм оптимист, селският тарикат вече достатъчно осра положението и ще го прави в бъдеще. Трябва нов треньор, иначе ще сме извън топ 3. Може да не ви харесват думите ми, но се замислете над тях.
0
 
 
Най-новото попълнение на "Ботев" (Пловдив) Юнес Хамза направи обиколка на цялата клубна база в компанията на треньора Станимир Стоилов, който по-рано го доведе в Коматев. В клубното кафе голмайсторът се запозна с Иван Цветков-Професора, с който ще се борят за място на върха на атаката на "канарчетата".
+11
 
 
Купата е наша !!!!! Тази година искам Купата на България , а другата година шампионска титла ! Това е - това си пожелавам , това да ми се сбъдне ! Край ! Аз казах !
+12
 
 
"Дългоочакваният трансфер на Хамза Юнес в Ботев (Пловдив) е факт. Бившият футболист на Петролул (Плоещ) подписа 3-годишен договор с "жълто-черния" клуб. Тунизийският централен нападател ще бъде представен официално като играч на Ботев на 29.01 (сряда) от 11:30 часа в пресцентъра на базата на клуба в Коматево." Да ни е честита новата придобивка, канари! Много голове с жълто-черната фланелка!Наздраве!
+12
 
 
Ами ще се вдигне, с оглед на резултатите от предишните ти "трансфери" - е нормално! Тези румънци, определено "миришат" на футбол, от теб само се иска- да ги нареждаш вече, като хората..... Лично, ти желая успех и само да си легнал пак на говедата! С буферите: по смело, винаги са били- усти без покритие, няколко ошамарвания с разлика- ще ги върне на земята. Само от мачкане разбират! Успех!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Феновете на Ботев готвят ад за ЦСКА-София
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
ПФК Ботев: Тотална доминация и домакинска атмосфера!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: