ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Пристигнаха новите седалки за стадион "Христо Ботев"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:04 / 28.01.2014Коментари (74)18416
На базата на футболен клуб "Ботев" в квартал "Коматево" пристигна доставката от седалки, закупени от община Пловдив за новия стадион "Христо Ботев". Те бяха предадени на клуба в присъствието на кмета на Пловдив Иван Тотев, заместник-кмета Георги Титюков и представители от ръководството на клуба, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Седалките са малко под 18 000. Предстои да бъдат доставени ВИП седалки и електронно табло и резервни скамейки със седалки Рокаро.

"Днес е един щастлив ден. След толкова много месеци, изпълнихме и втория си ангажимент след осветлението на Локомотив, а именно да приемем и първата част от седалките за новия стадион "Христо Ботев", заяви градоначалникът. 

Припомняме, че парите са от софийски боклук, които бяха гласувани още през март 2012 г., но от "жълто-черния" клуб изчакваха да започне ремонта на стадиона. Тогава бе отпуснат и 1 милион за Локомотив, като с тях бе направено осветлението на "Лаута".

Заради ремонта на стадион "Христо Ботев" отборът ще доиграе първенството и оставащите срещи за купата на страната на новата база в Коматево. Очаква се стадионът да е готов до август за началото на следващия шампионат.



Още по темата: общо новини по темата: 130
11.05.2016
15.03.2016
14.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
предишна страница [ 1/22 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Днес в 11.30 ще бъде представен Хамза на базата в Коматево.Времето ще покаже дали ще е трансферен удар,както и дали тези седалки си заслужават сумата.Прави ми впечатление че се захващат само на две места.
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+4
 
 
МАЛКО НЕСЕРИОЗНО МИ ИЗГЛЕЖДА ТАЗИ РАБОТА!ПО-ДОЛУ КОЛЕГАТА КИРИЛ СПАСОВ В РЕЗЮМЕ КАЗВА ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ,ЗА КОЕТО : АДМИРАЦИИ БРАТЛЕ!РАЗБИРАЕМО Е В ПЕРИОД НА КРИЗА ДА СЕ ПЕСТИ,НО МИСЛЯ,ЧЕ ТУК СТАНА : ЕВТИНИ НА БРАШНОТО-СКЪПИ НА ТРИЦИТЕ!МАЙНАТА ИМ НА СЕДАЛКИТЕ.ПОЖЕЛАВАМ СИ ДА СЕ ИЗХАБЯТ ИЛИ СТРОШАТ ОТ НАШИТЕ ВЕРНИ ЗАДНИЦИ И САМО ПОБЕДИ ДА ПОМНЯТ(ТЕЗИ ЕВТИНИ СЕДАЛКИ)!НЕ ИСКАМ СЕДАЛКИ,ИСКАМ СИ ОНЯ "БОТЕВ",КОЙТО ЯКО МЛАТЕШЕ И ЧЕРНО-БЕЛИ И СИНИ И ЧЕРВЕНИ И УЛТРАВИОЛЕТОВИ...ОПААА ТУК МАЛКО ПРЕКАЛИХ ХА ХА ХА!АРЕ ПИЧОВЕ УСПЕХ И САМО ДА НАПОМНЯ,ЧЕ МНОГО МИНА,МАЛКО ОСТАНА!
+9
 
 
Хамза е вече футболист на Ботев за 3 години край на Сагата
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Некоректно отношение на касиер на Изипей.Здравейте днес се натъкнах на некадърен у вулгарен касиер на Easypay магазин бул. Никола Вапцаров 91а. Не стига че със своята некадърност направи опашкат от 15 човека ами накря като останах последен след като няко
на 28.01.2014 г.
0
 
 
Някъде днес прочетох че стрували 600 000 лева. Да ама не точната цена 18000х9,85=177300лева. Ето и доказателство.http://www.rkdesign.info/product/2702/beta.html
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-3
 
 
Лошото е,че тия седалки до две години избеляват от времето и стоят,като амортизирани,жалко за хубавата визия на нашия стадион с тия седалки,не трябваше да се доверяват на общината защото те взимат винаги неща евтини да им излезе исапа.Тия седалки не струват и 500000 лева,бая икономия са направили,прах в очите само ни хвърлят и си мислят,че са си свършили работата.
-3
 
 
И аз очаквах меки, удобни и сгъваеми седалки, но да не забравяме къде живеем и какви хора има между нас и какво ще се случи не след дълго с удобните седалки. Явно още не сме дорасли, уви.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: