ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Подготовката мина добре, до ден-два ще е ясно за Хамза
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:23 / 26.01.2014Коментари (69)8352
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов даде обширно интервю при завръщането на отбора от подготвителния лагер в Ларнака. Хасковлията сподели, че е доволен от проведената подготовка и очаква отборът му да се пребори за евроквота през пролетния полусезон.

"Мина добре подготовката, свършихме това, което имахме като идея и план. Основната група е в добро състояние да играе контролни срещи. Имаме изоставане в новите трима играчи. Въпросът сега е те да наваксат и да достигнат другата група."

"Лучин и Куртеан бързо се вписаха в отбора, 15 дни са достатъчни, те за мен вече не са нови играчи, при тях адаптацията е твърде лесна. Вече се надявам другите 2-3 да видим как се аклиматизират."

Относно евентуалния трансфер на Юсеф Хамза от Петролул Плоещ, Стоилов отговори: "При всички положения имахме разговори с клуба, до ден-два ще има яснота."

Специалистът разкритикува сериозно и резервният вратар на отбора Росен Андонов, който го е разочаровал с представянето си. "Имаме пропуски но това е нормално. По-притеснително е позицията на втори вратар, защото съм изключително разочарован от нашия млад вратар, защото той получи шанс една година да работи и да се развива, но явно не взима нещата на сериозно. Получи шанс, ние поехме риска да останем само с един опитен вратар и с двама млади, ще видя какво ще правя с него, защото не може да продължава тази ситуация. Не съм доволен, въпреки многото подадени ръце към него, не съм доволен от това, което е показал като сериозност, личен живот и тренировъчен процес."

"Може би ще прибегна до някой друг от младите вратари. Ние поехме огромен риск да имаме само един вратар, но явно това не е достатъчно за някои млади хора."

"Играч от класата на Тошко (Неделев) трудно можем да компенсираме, но ще опитаме отборът да се окомплектова, надявам се до няколко дни и всичко около Хамза да е ясно."

"Лично аз очаквам да се преборим за евроквота, без значение през къде, това ми е желанието. В двата мача съм доволен от първото полувреме, второто прекалено голяма индивидуални действия, разкъсани действия. За мен водещото не е резултатът в контролните мачове."

Относно трансфера на Димитър Везалов, Стоилов коментира: "Публиката на Ботев приема добри играчи, когато играеш добре, публиката ще те приеме добре. Имаме четири стопера, отвори се възможност да го вземем като свободен агент, поне един месец ще трябва да работи сериозно за да почне да играе."

"Когато имаме цел да сме в Лига Европа и не я изпълним, нормално е да има критики. Ботев винаги обявява кои играчи са с трансферна сума и кои без. Не виждам защо трябва да се спекулира", завърши бившият треньор на Левски, Литекс и националния отбор.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Ден след ден жълтия ЦИРК продължава да ни забавлява. Коматевската трупа не спира със забавленията за всички пловдивчани. Ей на това се вика професионализъм
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+3
 
 
Никога не съм имал надежди, нито илюзии към това вратарче. Започнал е да потвърждава липсата на талант и класа още от миналогодишната подготовка и великата му игра в мача със Слован. Просто отвсякъде си личи, че не става.
+3
 
 
Вчера го написах и аз като видях двата гола на Уфа, това е безобразен вратар. За една година освен да ходи с Тошко Неделев в "Планета Пайнер" друго не видяхме от него. Аз да застана на вратата няма да правя подобни отигравания.Да е жив и здрав Адам, че контузи ли се ще се създаде огромен проблем в предстоящите дербита.
+2
 
 
Зику и Мораеш бяха от много висока класа за нашите стандарти! Открояваха се от останалите футболисти в А група. Мишел Платини не можа да се наложи в Динамо Букурещ. Тези факти силно ме обнадеждават за класата на новопривлечените футболисти! А от тях цел № 1 беше Хамза! Да си пожелаем утре да го приветстваме!
+2
 
 
Мале, мале.....буферите изтрещяха :) Безценно!
+7
 
 
Защо,скъпи БУФЕРИ,числото 5 ви е любимо?!?!До кога ще се правите на Пу..и???Бъдете мъже,следете мачовете на Пловдивските отбори,без значение кой бие,кой пада!!!!!Пловдив Е ЕДИН И НИЕ СМЕ НЕГОВИТЕ ОБИТАВАЩИ!!!!!
+3
 
 
Нещо доста ч/б душички няма да мигнат тази нощ...
на 26.01.2014 г.
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
-2
 
 
Освен двата китайски отбора, нов сериозен конкурент на Ботев за Хамза е френският Нант, търсещ усилено голаджия!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: