ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тихомир Трифонов: Ще оправдаем очакванията на публиката на Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:46 / 26.01.2014Коментари (10)5226
© Gong.bg
Тихомир Трифонов е последният подписал договор с Локомотив Пд и е най- новият член на колектива, който гради Александър Станков. Тихомир, или както го наричат от малък Херо, е спокоен и не бяга от предизвикателствата, каквото е и идването му тима от Пловдив. Той е работил със Сашо Станков в младежкият национален тим, откъдето двамата се познават.

"Адаптирам се добре в отбора, откровен е Трифонов.Нямам проблем с адаптацията, защото с някои от момчетата се познавам от други отбори, а срещу някои съм играл. Така че с повечето се познавам и това ми помага за нормалното ми адаптиране. По- различното от предишните ми отбори е, че тук в Локомотив се работи на по- добро ниво. Тренировките минават нормално, тежки са за този период, но няма как. За подготвителния период е нормално да има такива тренировки."

Тихомир подписа с Локомотив и тепърва ще се бори за място в тима на Сашо Станков, защото там са Сашо Тунчев, Асен Георгиев, а и винаги може да дойде още някой на тази позиция.

"Това ,че съм подписал договор не значи нищо, философски гледа на контракта Трифонов. Аз съм го подписал, но тепърва започват сериозните мачове и ще трябва да съм още по- концентриран и да се влагам максимално. Позицията на централния защитник е тежка за игра. Ако играеш цял мач добре и един път сбъркаш, то грешката ти може да се види, докато при другите не е така. По принцип във футбола лесен пост няма, но защитникът е на много отговорна позиция."

Доколко амбициозен е Тихомир Трифонов и ще се пребори ли за титулярно място в тима, в конкуренцията на останалите.

"Да, амбициозен съм и затова съм тук да се боря за място, категоричен е Тихомир. Трябва да покажа в тренировките и мачовете добра работа, тогава треньорът ще преценява кога да играя. По принцип съм амбициозен и съм дошъл да се боря."

Какво може да каже на феновете на Локомотив Пловдив и какво знае за публиката на отбора ?

" Висок съм 188 см. и съм играл в Черноморец, Монтана, Локо Мездра, преди да дойда тук, споделя Трифонов. Бях и младежки национал и там съм работил заедно със Сашо Станков. Вярно е, че прякорът ми е "Херо" и от малък ми е така. Няма нищо общо с Димитър Димитров- Херо, както някои го пускат в медийното пространство. Баща ми е викал така като съм бил малък и така си остана. Дори съм свикнал повече така да ми викат, отколкото по име. Даже ми е странно като се обръщат към мен по име. Ще бъдем в първата седмица, ще гоним високи цели, като Купата на България и стигане до евротурнирите. Публиката на Локомотив Пловдив е една от най- хубавите, да не кажа и най- хубавата. Да се надяваме, че ще оправдаем тeхните очаквания."

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 209
06.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
26.02.2014
25.02.2014
25.02.2014
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Трансфер-мечтааааа.....Коко.....прави.....чудесааа
аа/
Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 26.01.2014 г.
-4
 
 
Най добрият на всички времена ,с него вече сте на 1 место и във първенството и във ЛЕ,раздайте му за здраве да не си счупи краката или ръцете ,че като го гледам е голям пъргавелко ,хахахахахахахах!!! да ви е честит !!!
+5
 
 
Докажи първо на себе си а после и на нас че си достоен да защитаваш черно бялата фланелка .Успех ти пожелавам с най добрият отбор в света ЛОКОМОТИВ Пловдив
+8
 
 
Нека си пожелаем,една черно-бяла пролет,а защо пък и не едно черно-бяло,европейско,лудо лято,какво по-хубаво от Локото в Лига Европа + Световното!!!
+11
 
 
Добре дошъл в отбора на Пловдив и успех с свещеното райе
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Крушарски осъществи поредна мисия: Локомотив Пловдив отвъд всякакви граници!
Шотландски гранд също се нареди на опашка за новата звезда на Локо
Акрапович е готов да спасява Левски! Агенти го предлагат на Сираков
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: