ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Грешка в края коства победата на Ботев срещу Уфа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:01 / 25.01.2014Коментари (129)15163
© Plovdiv24.bg
Съставът на Ботев записа равенство във втората си контрола от подготвителния лагер в Кипър. "Канарчетата" завършиха наравно 2:2 с руския Уфа.

Иван Цветков даде аванс на "канарчетата" още в 27-ата мунита. Нападателят се възполза от пас на Мариян Огнянов и с диагонален удар с десния крак откри резултата.

До края на първото полувреме, пловдивчани имаха още няколко възможности да удвоят преднината си, като най-близо до гол бе Артур Енрике, но ударът му бе спасен от стража на руснаците.

Уфа възстанови равенството през втората част след грешка на Росен Андонов. Стражът в опита си да намери съотборник подаде топката на Игор Безденежник, който с мощен шут изравни резултата.

Резервата Рамарио Кортзог отново изведе Ботев напред четвърт час преди края. След пряк свободен удар за "канарчетата" топката попадна в холандското крило, който с феноменален удар от 18 метра я прати в дясната сглобка на вратата на руснаците и направи безпомощен вратаря на "зелените", който само изгледа влизащата във вратата топка.

Феребори Доре можеше да донесе победата на "канарчетата", но се отчете се невероятен пропуск, като не успя да засече центриране на Луис Педро на 2 метра от вратата. 

Така се стигна до продължението на мача, когато след нова грешка в отбраната на пловдивчани руснаци стигнаха до равенството. Димитър Везалов сгреши при изнасянето на топката, след което тя попадна в Дмитрий Голубов, който с мощен удар прати топката в долния ляв ъгъл, оформяйки крайното 2:2.

Това е втората контрола на Ботев от началото на зимната подготовка. В предишната проверка "жълто-черните" победиха с 2:1 швейцарския Сион. Головете за пловдивчани отбелязаха Вандер Виейра от дузпа и Цветелин Чунчуков.

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+8
 
 
Следващите коментари,които ще копирам,ще са на тема политика!Ще пусна коментари на буфери,как сме с Бойко,с Герб,как като падне власта,падаме и ние.....Каква я мислехте,тя каква стана,да не говорим каква сте я подхванали на нов глас!Ботев си беше добре и по време на Герб и сега!Всичко си стои черно на бяло,какво да се залъгваме!!!Дайте да се уважаваме и да разсъждаваме за да има някаква комуникация и мисъл!
+8
 
 
ТАКА ЧЕ ДАЙТЕ ПО-МАЛКО ПРИКАЗКИ,ОБИДИ И ЗАПЛАХИ, И ПОВЕЧЕ ФУТБОЛ!!!!АКО НЯМА КАКВО ДА КАЖЕТЕ ПРОСТО СИ ЗАМЪЛЧЕТЕ!!!!
+9
 
 
Друг коментар от преди само 4 месеца!Лаута лайнариор:ПО ДОБРИЯ ОТБОР ПОБЕДИ И ТО САМО С 2-0 И ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ САМО ТОЛКОВА И ТО С 10 ЧОВЕКА !!! ЦЯЛ МАЧ 1-вия ни удар е 85 мин на Диего.Станков хващай най бьрзата кола и да те няма ти си виновен за това !
+12
 
 
МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВЯТЕ БЕ ПОТНИЧЕТА!!!.....Мнение на потник:Това не e Локомотив с тази игра тези играчи не могат да ми бъдат в сърцето!Ботев играха правилно и ни надиграха с футбол и сърце!!Успех на Ботев за първото място и дано Пловдивския футбол вземе 1 во място!Г-н Станков няма начин да ви харесват истинските Локомотивци от това което правите като футбол,смени и плахост в играта!!Само ЛОКО!
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+12
 
 
Това е просто контрола. Резултатът не е толкова от значение. Предпочитам да правим такива контроли, но да бием от февруари нататък. Ако обаче не се случи, не знам как някои хора ще имат очи да отидат на стадиона. Иначе, да не се лъжем - Уфа е посредствен руски отбор от втора дивизия. Не е някакъв "гранд".
+7
 
 
Тия с лилавите венци много превъзбудени ми се виждат.Манагали спокойно тепърва ще ядете голата опашка!
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+6
 
 
Спешно ни трябва голмайстор и може би втори вратар!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: