ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бодуров все по-далеч от Ботев, Спрокел – също
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:59 / 19.01.2014Коментари (85)10499
© Plovdiv24.bg
Докато Ботев (Пловдив) попълва състава с играчи от първенството на Румъния, националът Николай Бодуров е все по-далече от тима на Ботев.

Старши треньорът Станимир Стоилов искаше да засили конкуренцията в отбрана с бранителя на Литекс, но потокът от играчите от Румъния засега стопира евентуалната сделка.

Очакваше се футболистът от селекцията на Любо Пенев да се озове в Ботев, но извинението му пред президента на Литекс Гриша Ганчев и високите му финансови претенции засега спират уговорката между двете ръководства.

Междувременно "Меридиан Мач" съобщава, че бранителят Сивард Спрокел е поредният, който може да си тръгне от пловдивския клуб.

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Новите двама румънски централни защитници, според мен, са гласени за титуляри. На Спрокел му предрешиха съдбата, че ще бъде ползван до края на сезона, след което няма да му се подновява договора. След подготовката ще се прецени за Цветков и Минев. Но сега, ако напусне, обиден от това стечение на обстоятелствата с него, както и със сънародника му Джофри, пак закъсваме с централните защитници!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 19.01.2014 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Има тук един глупак с ник golqmia. Внимавай момченце, какви точно глупости пишеш! Ако искаш заповядай на следващата среща да ги кажеш тия неща на живо.Да ти чуем мнението. Искаш ли?
+4
 
 
ГРАНДА прави страшна селекция национали на румъния и конго...тото-трупата на Коки разпродава всичко което може да си спре топката...циганите са прават че им е весело :))...ГРАНДА е най-проспериращия клуб с най-многобройната и най-вярна публика в България...с база за децата 5 звезди...строящ се УЛТРАМОДЕРЕН СТАДИОН 4та категория на уефа...търпение и вяра в ръководството всички заедно да подкрепим трениора и отбора тази пролет ще е тежка но пролета е сезона на канарчетата...малко остана да се върнем на върха...
+1
 
 
Ако някой го дразнят потниците в темата,имам решение.Достатъчно е да отворите темата от предпоследното дерби и да прочетете коментарите.Тогва си бяха едни кротички,примирени с фактите...Честитиха ни победата,казаха,че е заслуженя,че техните са бездушници.....Когато Ботев се върне там където му е мястото,потниците също ще го направят!Въпрос на време!Просто равния мач им даде криле,точката си е нещо като купа и участие в лига Европа!
+9
 
 
Стягаме сериозен отбор.В началото на сезона се опитахме с трици маймуни да ловим, но не се получи.Истинско чудо е че сме на 4 т. от тройката с тези баберици, като изключим Адам,Иршак и Анисе, всичко друго беше леш.Сега ще има време да се поправим.
+8
 
 
Разни фенчета си показват злобата и комплекса в темите за Ботев, а през това време им разпродават отбора, но това не ги интересува. Няма вече локомотивци, останаха само антиботевисти.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: