ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сашо Станков: Правим добри футболисти, после ни ги взимат
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:22 / 14.01.2014Коментари (53)7109
© Plovdiv24.bg
Приемам много тежко новината за раздялата с Аймен, каза специалистът
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков коментира при пристигането на отбора от Испания раздялата с централния защитник Аймен Белаид, който ще бъде трансфериран в "Левски".

"Аз лично я приемам много тежко тази новина за раздялата с Аймен", откровен бе Станков.

"Но ние сме в патова ситуация, защото договорът му с Локомотив е до май месец. Има оферта от "Левски" за него и затова е по-добре сега да го продадем и да вземем някакви пари, отколкото после да се разделим с него без да вземем нищо", продължи пред Gong.bg Сашо Станков.

"Излиза така, че намираме и правим добри футболисти, после ни ги взимат. Но такъв е животът за съжаление. Много ми е неприятно, но в крайна сметка ще открием някой нов, към който пак ще има интерес. Бъдете сигурни в това. Ще търсим нов централен защитник, може и да е чужденец", добави спецът.

Още по темата: общо новини по темата: 209
06.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
26.02.2014
25.02.2014
25.02.2014
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сашо, клоун жалък кого си направил футболист точно пък ти и точно сега където си треньор? Айде малко по-умерено де, казват, че скромността дори и мангал украсява.
+2
 
 
Според мен, Коко Динев трябваше да иска Йордан Милиев в замяна на Аъмен. От тази трансферна сума, която той даржи в тайна и от евентуален нов трансфер на Белаид в чужбина, ние, феновете на Локомотив няма да разберем нищо. А данчо Милиев си е наше момче и тука всички го обичаме. Поредната глупава сделка на Коко Динев.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 14.01.2014 г.
-1
 
 
Жълтури, радвайте се на новия човекоядец, нас не ни мислете, били сме, сме и ще сме преди вас.
-2
 
 
това е положението в нашия отбор ...няма пари и с всякви прийом трябва да осигурим понататъшното ни участие в първенството .... а жълтите проститутки много започнаха да разбират от футбол .... лесно е с турските пари на караИбРАхим ... "и наизлезоха те от дупките и започнаха да ръсят мозък и да се кланят на аллаха "
+2
 
 
До ония ден десетки цигани се радваха на Султан Коку, че бил отрязал говедата за мангала... и как щели да гонят ЛЕ а сега изведнъж така трябвало щото им трябвали пари, и щели да им го вземат напролет без пари! Ами мангали, ако му предложите нов договор с по-високо заплащане от Уефски дали ще иска да се махне а? Смешници!
-1
 
 
Жълта кочина гнусна,вие никога няма да стигнете ЛОКОМОТИВА,който и да ви вземе,ще си останете просто наш спаринг партниор,НИЕ СМЕ ЛОКОМОТИВ Пловдив И Пловдив Е НАшИЯТ ГРАД,вие сте миризливи селяни,които се радват на мигновена слава!МАГИЯТА НА ЛОКОМОТИВ Пловдив НЯМА ДА УМРЕ НИКОГА!САМО ЛОКО И НАПРЕД МАшИНИ!
0
 
 
Така е по-интересно - Коко има нюх - взема качествени футболисти а харизмата, наречена Локомотив Пловдив, им придава класа и блясък! Кой го знаеше Гара Дембеле, кой го знаеше Карвальо, преди това Иван Иванов, сега Ндайе, Аймен? Ако може да се вземе нещо от тях, да се вземе, ще дойдат по-качествени от тях и така ще бъде, докато не ни поеме мощен бизнесмен и не ни осигури поне 10 милиона евро годишен бюджет! В момента това не може да стане и сме в режим на оцеляване!
+1
 
 
Тоя игра на лайнута 2 месеца и те го били направили ха=ха комедията няма край.
+3
 
 
Ами защото им предлагате едногодишни договори. Не се прави на света вода ненапита. Много добре знаеш, че това е отколешна практика на шефа ти! Максимум една година договор и после хайдеееее. Че то иначе кой ще дойде да играе в тоя утрепан отбор.
+6
 
 
Станков и правене на отбор,ха-ха.С бавни играчи,мудно предвиждане,трагични старци.....къде е тръгнал.Има един Диего,който е подобие на модерен съвременен футболист и един доказан таран,останалото е трагедия.Тази година 6 място,то е ясно,зад нас Черно море,защото завалиите нямат пари.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: