ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Джофри Кастилион се присъедини към "канарчетата" в Ларнака
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:43 / 13.01.2014Коментари (22)7124
©
Крилото на Ботев Луис Педро пропусна и второто занимание от първия тренировъчен ден на тима на лагера в Ларнака. 23-годишният холандец, който пропусна сутрешната тренировка заради медецински преглед, следобед се подготвяше индивидуално във фитнеса. Педро пристигна в Кипър с болки в ходилото на десния крак, а изследванията показаха, че травмата не е сериозна. Въпреки това, е възможно той да тренира на облекчен режим няколко дни, съобщиха от клуба.

В същото време второто занимание на "канарчетата" в понеделник бе основно от тактически характер. Футболистите загряха с игра в квадрат, след което бяха отработени някои тактически детайли, а в края на тренировката настроението бе повдигнато с игра на малки вратички.

Към отбора в Ларнака се присъедини и снажният холандски нападател Джофри Кастилион. Евентуалното ново попълнение премина медицински изследвания, а преди следобедната тренировка той бе подложен и на физически тестове.

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И ОЩЕ МАЛКО ИНФО ЗА ДЖОФРИ КАСТЕЛИОН и трансфера му в БОТЕВ Пловдив - Единственият пловдивски гранд ! Задава се ново чудо на Балканите, цъкат с език в Румъния. Комшиите са впечатлени от ударната селекция на Ботев (Пловдив). "След като взеха Сърджан Лучин и Александру Куртеан, сега българите купуват и от Аякс!", обявиха медиите в северната ни съседка. "Жълто-черните" се сдобиха с Джофри Кастейон. Нападателят се смята за един от най-големите таланти от школата на холандския гранд. Той се обвърза с "канарчетата" за 2,5 години. "Хората тук са много амбициозни. Отборът ще се бори за титлата", заяви таранът, който през миналото първенство се подвизаваше под наем в Хераклес. "Клубът има големи планове. Търси още четирима играчи. Строи и стадион за 50 млн. евро", обяви мениджърът му Хъмфри Нийман, цитиран от "Стандарт".
0
 
 
Пожелавам му успех с жълто черната фланелка. Много голове да вкараш за Ботев. Да ушиеш буфернягите.
+1
 
 
Абе не е сигурно , дали ще пасне на отбора и дали ще вкарва често . Но едно сигурно , ще бъде по-добре от Костов и Домо , ще внесе колорит и екзотика на отбора и ще ни донесе много , надявам се положителни емоций.
+1
 
 
Не съм открил логично обяснение на причините, поради които Суринам има такъв огромен принос към холандския, а и към световния футбол. Холандия имаше доскоро само две колонии /изключвам Индонезия, или Западна Индия, независима отдавна/. Двете са Суринам, и Холандски Антили. Населението на Суринам е около половин милион души. Колко много, и колко висококласни футболисти е дал Суринам! И нито един известен футболист от Нидерландските Антили, и производните им, като Аруба, Кюрасао и другите острови. Суринам /Нидерландска Гуяна, или Гвиана/ граничи с Гуяна, и с Френска Гуяна. Гуяна е по-голяма страна от Суринам. Но и от двете, няма известен футболист!
+6
 
 
Нека поздравим с Добре дошъл и 22-годишният нападател Джофри Кастелион в нашият велик клуб БОТЕВ Пловдив ! Искрено да му пожелаем успех и много радост с жълто - черния екип ! Имам хубаво предчувствие за дните , които ни предстоят ! Ще имаме много поводи за радост ! Определят го като новия Клуйиверт на Холандия! Добре дошъл и много да ни радваш, Джофри! "Ще мина прегледи и ако всичко е наред подписва за 2,5 години. "Ботев" играе на най-високо ниво и е клуб, който ще се бори за титлата. Хората тук са много амбициозни", заяви Кастилион. ""Ботев" има големи планове и ще бъдат привлечени още няколко класни играчи. Клубът ще изгражда нов стадион, който ще струва 50 милиона евро, който ще бъде за 23 000 зрители и има една от най-добрите бази в България", допълни мениджърът на холандеца Хъмфри Нийман.
+14
 
 
Спрете с тези новини за Ботев - база, стадион, трансфери, че линейките не смогват да извозват чернилките от Столипиново към Аджъбадема...
+5
 
 
дано да покаже че заслужава да е с екипа на Ботев иначе е чистокръвен холандец и братовчед на гара дембела дето беше при комшиите а сега мощно Само Ботев
+11
 
 
Джофри е футболист на Аякс, една от най-добрите школи в Европа. Не се е наложил в първия тим, но последно е играл под наем в Хераклес, отбор от най-висшата лига на Холандия, в който има и доста мачове. В последния шампионат отборът е завършил на 12 място. Това всичко предполага, че можем да имаме високи очаквания към него!
-21
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: