ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бобан Грънчаров изплю камъчето: Александър Александров е интригант!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:01 / 10.01.2014Коментари (30)8188
© Plovdiv24.bg
В Ботев разбрах какво значи любов във футбола, каза още македонецът.
Любимецът на феновете на "Ботев" (Пловдив) Бобан Грънчаров си тръгна от "Колежа" със сълзи на очите. Бранителят напусна любимия си отбор охулен след скандал със спортния директор Александър Александров. Двамата се спречкаха след мача с Берое и последва изваждане на титулярния защитник от първия отбор. Македонският национал заяви, че Кривия е интригант именно заради него е аут от тима на Станимир Стоилов. Грънчаров говори пред "Меридиан Мач" за случващото се с него, след като вчера официално разтрогна договора си с "жълто-черните".

- Бобан, всичко окончателно ли приключи между теб и "Ботев"?
- Да. Срещнах се с ръководството и се разбрахме за прекратяването на договора. Вече не съм футболист на "Ботев" (Пд).

- Защо се получи така?
- Имах скандал с шефовете.

- На всички е ясно, че със спортния директор Александър Александров влязохте в пререкания. Хвана ли го за гушата, какво се случи след мача с Берое и ще разкриеш ли истината?
- Със сигурност не съм го хващал за гушата. Пред 30 души в съблекалнята обясних какъв е проблемът в клуба според мен. Има един интригант и му го казах пред него. Това направих след мача с Берое. Нищо повече.

- Ще играеш ли в друг български клуб? Знаем, че имаш оферти от "Левски" и ЦСКА.
- Бих играл в друг български клуб, но "Ботев" ми е на сърцето. Когато и да дойдат да ми предложат пак да играя в "Ботев", ще приема. Когато сложиш жълто-черната фланелка, тогава може да разбереш какво значи любов. Аз я усетих и за това ми е много трудно да приема раздялата.

- Къде ще продължиш кариерата си?
- Имам доста оферти - от чужбина и от България. Водим разговори и с мениджъра ми ще трябва да преценим къде да продължа кариерата си, но при всички случаи решението скоро ще бъде взето. Така ще е най-добре за всички и ще мога да се настроя към новото предизвикателство.

- Има съмнения, че си играл симулативно в отделни мачове и за някои това е основна причина да се стигне до освобождаването ти. Какво ще кажеш по темата "черно тото"?
- Ако някой ме познава, ще разбере какви пари взимам като футболист и дали имам нужда от повече. Нека ме обвиняват. Аз сам ще докажа с качествата си, че обичам футбола. Има някои, които ме обвиняват, но мога да им кажа, че трябва да си скъсат дипломата, заради която са част от този спорт.

- Какво се случи в македонския национален отбор? Веднъж разкри, че напускаш състава заради Ботев, а след това в официалния сайт на федерацията сам опроверга това. Защо?
- Аз пред вас разкрих, че обмислям да напусна националния отбор на Македония. Това не беше категорично решение. Все още не знам къде ще играя и какво точно ще се случи. Може и да се получи на новото място и отново да разчитат на мен в националния. Всичко е въпрос на време и не искам да си затварям нито една врата.

- Не криеш симпатиите си към феновете, но някои от тях имат противоречиво мнение за случващото се около теб? За какво съжаляваш на раздяла с клуба?
- За тези, които ме подкрепяха през цялото време. Аз си дадох сърцето за тях, а в същото време и те ме подкрепяха. Когато усетиш любовта в един клуб, истината тогава излиза наяве. Обещавам им, че един ден ще се върна в Ботев, защото тръпката да играеш за такъв клуб, е невероятна.

- Треньорът Станимир Стоилов каква позиция зае при ситуацията около теб?
- Станимир Стоилов много добре знаеше, че с Кривия имахме скандал. След ситуацията той пред мен каза, че защитава Александров. Може би така е нормално, защото двамата работят в тандем и със сигурност защитават принципна позиция на хора, които носят отговорност. Той защити Кривия и никога не е разговарял с мен относно ситуацията.

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Боли го Бобан оная работа , сега поне ще се от... на украинки . Човекът си каза ,че си има цена и е важното да си я пребира всеки месец , независимо къде . Тук му бе добре единствено ,че бе близо до Македония.
+8
 
 
Както винаги,цигански мнения за отбора на Пловдив!Марш в катуна на лаут джамия,утрепки!
-5
 
 
Вземете и другия близнак, поканете и Сираков за директор.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 10.01.2014 г.
+8
 
 
Не е вярно, г-н Александров е толкова Ентелигентно чиче , нищо че е амеба.
+7
 
 
Нормално е всеки раздаващ се и обичащ истински Ботев да бъде ненужен и да се налага да бъде продаден по спешност в София или в чужбина. Все пак сме нещо като сателит и на Левски, и на ЦСКА едновременно. Каква ирония само...от публика, която водеше истинска война срещу собствения си клуб, сме на път да се превърнем в поредните безгласни фенове в българския футбол. Само се учудвам, че освен "г-н Василев" още не виждам и "г-н Александров" в коментарите.
+3
 
 
Бягай Бобане бягай, при тези селски тояги нямаш работа; що македонци минаха през Отбора на Пловдив и никой нямаше проблеми
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: