ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо седмица без пари на Канарските о-ви
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:40 / 09.01.2014Коментари (34)4115
© Plovdiv24.bg
"Смърфовете" играят с ПСВ не от 18,00 ч. както бе предвидено първоначално, а от 19,00 ч. местно време днес
"Локомотив" (Пд) ще изкара 7 дни в суперлукс в 5-звездния хотел "Руи Палас Мелонерас Ресорт" на Канарските острови, без да плаща за "олинклузив" на групата от 33 души.

Собственикът на клуба Константин Динев трябва да плати само самолетните билети до Лас Палмас и обратно. Затова босът веднага приел още преди Нова година офертата за турнира "Маспаломас къп". И то - въпреки, че преди мача с ПСВ "Айндховен" в четвъртък от 19 ч наше време треньорът Александър Станков ще може да води само едно занимание.

"Локо" (Пд) се прибира на 13 януари, независимо че турнирът с участието още на немския "Аугсбург" и китайския "Шанхай Ийст Ейша" приключва на 11-и вечерта. Победителят ще получи само огромна купа, тъй като няма награден фонд. За сметка на това организаторите поемат всички разходи по престоя на тимовете.

Източник: в. "Труд"

Още по темата: общо новини по темата: 209
06.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
26.02.2014
25.02.2014
25.02.2014
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Добра възможност да си сверим часовника!
+2
 
 
Ейй, тоя Аврам ли е, бакалин ли е,,,,много кръв пикае, и в момента сигурно кърви,,,ейй да не вземе да се изфучи от балкона /пази боже/,,,споко бе човек изгледай мача и к'вото толкова,,,що толкова злоба,,,то у селяците какво друго.
+2
 
 
Хахаха помаците откачиха, нас ни канят, а тях не ги е*ават. Сигурно защото нямат играчи в момента. Един Султрас оня ден обясняваше как са си били платили за да участие в този турнир, без да осъзнае простата му селяндурска тиква че това значи че ПСВ са си платили също - за да играят срещу Локомотив Пловдив. Побърза и да се презастрахова помака гнусен, че бием ли значи е тото. Какъвто им е умствения капацитет такива са им и резултатите в първенството. Бултрас_02, худлъма и Аврам помака да обяснят как така се обръща плочата при тях и от вън говедата я обърнаха на хайде да видим какво ще стане? Измет платена!
Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 09.01.2014 г.
-1
 
 
БРАВО КОКО , ТИ СИ ПИЧ БЕЗ ПЪРВАТА БУКВА ,ОСТАВИ ГИ ТЕЗИ ЕНИЧАРИ ГЛАДНИ И ЖАДНИ ДАЙТЕ ГИ НАСАМ ДА ГИ ОСИНОВИМ ......
+8
 
 
Жълтурчета,злобата ви е основателна,разбираме ви,ЛОКОМОТИВ е пред вас,ЛОКОМОТИВ играе в престижни турнири с големи клубове,ЛОКОМОТИВ успя да задържи добрите си играчи през зимната пауза,нещата малко по малко си идват на мястото,на вас ви остава да се утешавате с това,че мачовете ни са слабо посещавани.Моментите,в които Лаута отново ще се пука по шевовете, наближават и трибуна ще си вдигнем,най-вероятно и купа ще спечелим,а вие ще се чудите А ВЕ ДОКОГА ЛОКОТО щЕ НИ шИ*АТ,докато в един славен за всички момент,при вас не долети сладкопойното канарче Христолов и нещата отново придобият реален облик!САМО ЛОКО!
+5
 
 
И да чоплите джуки тука кой просяк кой прошляк. Жълтите ни приятелки да не говорят много щото по големи прошляци от тях НЯМА това це Караибрахима има кинта това не значи че и във вашите джобове тракат каймета! Тарикат мъж не писка а знае как да върти тоягата евала на Коко!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 09.01.2014 г.
+9
 
 
Това го има по цял свят, като си добър ти поемат разноските, като си див селянин си плащаш да летиш няколко пъти до Ларнака.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 09.01.2014 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+7
 
 
Всеки БГ отбор би приел тази оферта с изкл. на Лц. Въпроса е кой е достоен да му е предложат. Това си е престижен турнир и не се канят случайни отборчета,особено облечени в лайняно-жълто
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: