ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В Ботев готови да привлекат национал от Литекс
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:54 / 08.01.2014Коментари (3)4204
© Plovdiv24.bg
Ботев (Пд) продължава усилено да се озърта за качествен централен защитник, защото тази зона може да се окаже проблематична за Ботев през пролетта, съобщава "7 дни спорт". Македонският национал Бобан Грънчаров е отстранен от отбора след скандал със спортния директор Александър Александров, като към момента шансовете опитният бранител да бъде амнистиран са нищожни. Със словенеца Елведин Джинич пък в момента се водят преговори за разтрогване да договора му с "жълто-черните" по взаимно съгласие. На практика треньорът Станимир Стоилов разполага само с един типичен централен защитник в лицето на холандеца Сивард Спрокел

През последните седмици Стоилов се опитва да финализира трансферите на двама чужденци за тази зона - сенегалеца Зарго Type от френския Льо Авър и румънския национал Сърджан Лучин от Динамо (Букурещ). Вторият е доста близо да трансфер. Въпреки това специалистът е обърнал очи и към вътрешния пазар. 

Стоилов си е харесал родния национал Николай Бодуров от Литекс, научи "7 дни спорт". 27-годишният бранител се превърна в трън в очите на ловчанлии, които го извадиха от състава, защото нарушил вътрешния правилник. Затова Бодуров не попадаше сред избраниците на треньора на зимния шампион Златомир Загорчич в последните мачове. 

Според запознати от лагера на Ботев вече са опипали почвата около привличането на защитника. Финансовият благодетел на Литекс Гриша Ганчев обаче към момента няма намерение да го пусне при пловдивчани. Той предпочита да го продаде в чужбина срещу 7-цифрена сума в евро. Иначе договорът на Бодуров с ловчанлии изтича през лятото и той вече може да преговаря с друг клуб, където да премине като свободен агент след края на сезона. Ако Ботев (Пд) не успее да сдобие с желаните играчи за тази зона от чужбина, се очаква от Ботев все пак да опитат да се договорят с Литекс за Бодуров, при положение че и Гриша Ганчев не успее да го трансферира зад граница.

В Ботев (Пд) вече разполагат и с 1 млн. евро за селекция. Както "7 дни спорт" първи разкри, въпросната сума е първият транш по трансфера на Тодор Неделев в Майнц 05, като немците преведоха парите веднага след заминаването на таланта от Белозем за Германия на 2 януари.

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пускам изказването му на този смешко от преди година и нещо след мача ни с Литекс в Ловеч, когато ги бихме 1:0. "На въпрос какви са били закачките със звездата на Ботев Вандер Виейра Бодуров видимо изнервен заяви: "Този само се буташе. Измислени герои като този взимат хляба на българските футболисти. Прави ми някакви финтове. Хайде да не продължавам"."
0
 
 
Ще си изгониш най-добрия защитник в България и ще даваш един чувал с пари за поредния некадърник. Това го могат само доказаните идиоти Кривия и Правилния. Вън от Ботев, нагли лапачи и интриганти.
+8
 
 
Има ли нормални хора, които да заменят хубав расов кон за спъната чалгаджийска кранта, изгонена даже и от чалгаджийския обор!Няма! Не може и да има!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: