ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев представя Лучин и Куртеан в четвъртък
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:55 / 06.01.2014Коментари (66)10518
©
Александру Куртеан е гласен за заместник на продадения в Майнц 05 Тодор Неделев.
Ботев ще представи първите си зимни попълнения в четвъртък. Това ще се защитника Сърджан Лучин и халфа Александру Куртеан от Динамо (Букурещ), разбра Plovdiv24.bg.

"Канарчетата" успяха да се преборят с руския Том (Томск) за румънския национал Лучин. Той е на 27 години и има 9 мача с фланелката на представителния тим на Румъния. Лучин е в Динамо от 2011 година, като до този момент е изиграл 66 мача за "кучетата", в които е вкарал 2 гола. Преди това се е състезавал Поли Тимишоара.

Александру Куртеан е на 26 години. Той е гласен за заместник на продадения в Майнц 05 Тодор Неделев. Куртеан е в Динамо от 2012 година, като до този момент е изиграл 62 мача и е вкарал 8 гола. Преди да отиде в Букурещ е носил екипите на Газ Метан Медиаш и Политехника Тимишоара.

 
Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Честит празник на всички именници и специално на Иван Цветков, желая му само да е здрав, без контузии и много късмет, той другото си го може. Да си жив и здрав Ванка и много да ни радваш през тази пролет, която се очертава доста трудна за нас феновете на най-стария български клуб. А колкото до двете мамалиги....., не знам нека първо да станат факт договорите им с Ботев и тогава ще ги коментираме. Моето лично мнение е, че тея няма да се договорят с нашето ръководство, като разбира се не ангажирам никого с него.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 07.01.2014 г.
+8
 
 
Честит празник, именници - честит празник, Ваньо! .... За старите неща в клуба сме казали много, нека за новите проявим малко търпение - то ще си проличи. Само БОТЕВ!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+10
 
 
ААААА ... Пловдив гази , ДПС 1936 лази :) Обитателите на селата от Родопската яка полудяха от мъка :) Пловдив ви СМАЗВА шалварести кривоглави селчовци още щом слезнете от междуселския автобус ! :)
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+12
 
 
Честит празник на всички именници.Дори и на тези които едната година празнуват 75 годишнина на любимият си отбор с име на съветско превозно средство,а на следващата 86.Бъдете живи и здрави.Ботев е притегателна сила за всеки един.Като се започне от най-заклетият му фен и се стигне до Нежният,Тишо Айдъла или някой наполетоебан мияч на чинии от Неапол.За това двубоите на ,,канарчетата'' са най-посещаваните в България,а тези на Свлачещето се конкурират с операта.Но на сцента на Операта има по-качествени изпълнения,отколкото в нивите на сюлейман лаутлу.Макар и зад селскостопанският колеж да има качествени театрали.
+5
 
 
Защитникът на Ботев Елведин Джинич отказва на този етап да прекрати договора си с жълто- черните. От спортно- техническият щаб пък са категорични, че той няма място в отбора. При това положение от утре той ще е на 8- часов работен ден в клуба т. е ще дреме по 8 часа на базата в Коматево. Сутрин Джинич ще тренира, след което ще гледа видео, а следобед ще има втора тренировка.
+6
 
 
Визитките и на двамата са доста впечатляващи дaно да успеят бързо да се адаптират към отбора.
+7
 
 
Каква криза е Румънския футбол господин експерт? Челси миналия месец едвам биха Стяуа които взеха 3 точки в група с тях, Шалке и Базел. Знаеш ли колко точки и колко гола има Български отбор в групите на ШЛ? Партньора на Лучин от техния национален отбор го гледах в Събота в най-старото Европейсо дерби. Верно издишаше ама срещу Уолкот и Касорла. Имайте малко търпение до Четвъртък пък тогава критикувайте. Сега това е плюене а не критика, също както това не са новини а спекулации.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: