ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Станков: Радвам се, че ще играем с отбори като ПСВ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:45 / 06.01.2014Коментари (5)3386
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Локомотив Александър Станков се присъедини към своя отбор на летище София при заминаването за Испания на лагер.

"Пропуснах първата тренировка, защото имах полет от Рим вчера и бях така планирал пътуването. Това не е кой знае какъв проблем. Отборът тренира по програма", бяха първите думи на специалиста.

"Днес пътуваме през Мадрид за Канарските острови. Радвам се, че ще играем с отбори като ПСВ. Това бе планирано преди Нова година. Футболистите имаха програми, които съм убеден, че са спазвали. Не всеки ден имаме възможност да играем в такъв турнир, с такива противници. Аз искам да играем със силни отбори. Това е добре и за самочувствието на нашите футболисти. Мачовете, които ще изиграем, са от голяма полза за нашия отбор", продължи той.

"Нови имена няма да има на първия лагер в Испания. Пътуваме на две групи, защото имаше голям проблем с набирането на билетите. Едната група пътува днес, а другата - утре. На 9-и играем първия ни мач срещу ПСВ Айндховен", каза Станков.

"Ние не сме отбор, който прави на полусезон по 6-7 трансфера. Аз не ги разбирам по този начин нещата. Нямаме и кой знае какви възможности да сменяме по 7-8 футболисти. Разчитам на хората от миналата година, плюс 1-2 попълнения млади, български футболисти. Най-много и един чужденец, което не е сигурно", каза още треньорът на Локомотив.

"Не бързаме да сменяме целите. Аз съм човек, който иска да си свършим докрай работата. Да сме свършили и на теория работата, която сме си поставили за изпълнение - влизането сред първите седем. След това вече може да сменим целите, защото апетитът идва с яденето. Има много оферти към наши футболисти, но не се разделяме с някой на всяка цена", завърши Станков.

 

Още по темата: общо новини по темата: 209
06.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
26.02.2014
25.02.2014
25.02.2014
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Показателни са интервютата преди заминаването! Всички титуляри единодушно споделиха, че е несериозно да се играят мачове срещу толкова сериозни отбори без подготовка. Единият от титулярите-капитана, дори се "разболя". Това ми напомня времената, в които циганин с гъдулка разхождаше по главната мечка на синджир. Пожелавам да се върнат без контузии, за да няма оправдания от рода - паднахме от Ботев, щото....:))))
+3
 
 
През последните месеци Станков не веднъж доказа, че не говори празни приказки и че е на прав път! Фактите от последните дни и днешното му изявление пред медиите, а именно запазването на основния състав, изцяло и очакваната "лека" селекция.., са все положителни неща, които и най-големите скептици не биха отрекли! За разлика от други години, когато през зимата се разпродаваха и раздаваха всички "открития" от есента и когато идваха купища "Огонсотовци" и после бързо си тръгваха, днес не е така! Глупаво е с тези финансови възможности да бъдем още по-взискателни в тази ситуация! Сега ни предстои подготовка, която би трябвало да обиграе още по-добре отбора и той да изглежда още по-добре през пролетта!? Имаме всички предпоставки да го очакваме! В турнира, който ще участваме само след 3 дни се надявам единствено да излезем без контузии, а всичко по-различно от загуби(дано са по-малки) би било чудо, с оглед на факта, че мачовете са само дни след началото на подготовката! Тези мачове биха ни били единствено и само от полза! Лек път на отбора до едно от най-красивите и луксозни кътчета на света и дай-боже да се завърнат живи и здрави, без контузии! САМО ЛОКО!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: