ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сашо Станков: Локомотив ще гони участие в ЛЕ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:47 / 30.12.2013Коментари (23)5733
© Plovdiv24.bg
"Успяхме да изпреварим отбори с много по-големи бюджети от нашия", не скри задоволството си треньорът на смърфовете
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Станков определи годината за смърфовете като успешна с оглед израстването, показано от футболистите. Наставникът призна, че целта пред отбора е участие в Лига Европа.
"Годината за Локомотив беше успешна. Надявам се догодина да довършим започнатото, за да може да имаме краен продукт на всичко това, което сме направили през есента. Нашият отбор се събра от нищото и остави добра следа в първенството. За Локомотив се заговори с уважение и отборите имаха респект от нас. Това е благодарение на усилията на всички хора в клуба. Не съм очаквал толкова топлина в този клуб, изключително съм изненадан. Удивен съм от семейството Локомотив. Показахме как се прави от нищо нещо и резултатите ни го доказват. Огромна е ролята за спасението на клуба и на собственика Константин Динев. Без него нямаше и аз да прегърна идеята Локомотив. Той ме убеди да поема отбора", каза Станков пред "Тема спорт".
"С многото работа, която положихме, и труда, който хвърлихме успяхме да изпреварим Ботев, който е с по-голям бюджет. Далеч съм от това да правя подобни сравнения. Не желая да се занимавам с Ботев и другите отбори. В крайна сметка ние се представихме добре през есента и не мога да кажа, че не ми е приятно, че сме пред отбори, които са с много по-големи амбиции и средства от нас. Това е поредното доказателство, че не всичко на този свят е пари. Ще направим всичко възможно да се класираме за Лига Европа. Ще гоним това и през първенството, и през купата. Но понякога едно са желанията, а друго реалностите", каза той.

"Още е прекалено рано да говорим колко време ще водя Локомотив. Ние сме отбор на четири месеца. Тепърва прохождаме. Засега моите планове са свързани с Локомотив. Не мога да кажа колко напред в бъдещето, но аз и не мисля за това. Интересува ме тук и сега какво ще направим. Разбира се, имам своите планове и идеи как да се случват нещата в тима занапред и ги следвам. Вярвам, че Локомотив може да изглежда още по-добре", завърши треньорът на Локо Пд.

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Станков бе помолен да коментира ситуацията в ЦСКА след смяната на собствениците. Той призова Александър Томов да направи всичко възможно в най-скоро време тимът да има спонсор, който да помага за издръжката, а не да се търсят средства месец за месец.

"ЦСКА в момента за мен не е стабилният клуб, който отговаря на името му. ЦСКА все още се лута наляво, надясно. Още боледува, не е излекуван. ЦСКА още не е оздравял клуб. Тепърва има много картини да се изясняват. Далеч съм от мисълта да давам акъл на Томов, но ЦСКА се нуждае от една стабилност, от сериозна компания или фирма, която да има стабилни приходи и да осигурява нормалното съществуване на клуба. А не да се затваря една дупка и да се отваря друга. Да се кара месец за месец. Това няма да доведе до нищо добро. Аз никога не съм крил, че ЦСКА е моят клуб. Не се знае в бъдещето какво ще стане, но аз мисля, че съм човек, който винаги има място в ЦСКА.

Отборът никога не е спирал да ме вълнува. Дори дарих пари на школата. Защото аз съм израснал там, работил съм в тази школа, там направих първите си стъпки в треньорската професия и никога няма да го забравя. ЦСКА никога няма да бъде далеч от моето сърце. Не мога да коментирам работата на Стойчо Младенов, радвам се, че Мартин Петров се върна у дома", каза Станков пред "Тема спорт". Той поздрави Александър Чакмаков, който заедно с "ЦСКА Завинаги" помага на ДЮШ.

"Сашо Чакмаков е един човек, който винаги е помагал на ЦСКА. Той обича клуба, но не мисля, че на този етап има възможността сам да издържа отбора. Ако успее да намери кръг от хора, които наистина да се обединят и да дават една стабилност в ЦСКА, го виждам начело на клуба. Но явно на този етап не е успял. За мен той е един от спасителите на ЦСКА и колкото повече такива хора като него има, толкова по-добре", каза той.

"Нека не избързваме с Лудогорец. Има още много мачове. Нищо не е ясно. Да, Лудогорец е добър отбор и има преднина, но Литекс, Левски, а защо не и ЦСКА не бива да се отписват с лека ръка", подчерта Станков.

Още по темата: общо новини по темата: 209
06.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
26.02.2014
25.02.2014
25.02.2014
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Тежките комплекси не подминават никой на лаут джамия
+2
 
 
Комплексарщината при сиромасите очевидно е заразна.
+2
 
 
Сашко да не сме те чували да споменаваш за червените комунистически подлоги - цдна!Само Локо и чеп за жълтите!
+4
 
 
Браво Саше покажи на неградските ,че не всичко е пари .Недей да им взимаш правото да мечтаят и да плачат за купи ,а си гледай отбора и с як труд ще постигнеме много.Жълтите от Металик ги видяхме ядоха от там където сраха ...толкова изпаднали хора никога не бях виждал но нека ги има да се забавляваме с тях.
-2
 
 
Мьлчи че бяхме доста слабички този сезон а 7-маците от турция да не коментират изобщо тези платени мастии !!!
-5
 
 
Сиромаси, имате няколко часа да решите , дали ни приемате подаръка за нова година - електронното ни табло . След 24 часа ,вече ще е късно , защото багерите вече достигнаха до него и ще го съборят . Впрочем , едва ли сте толкова сиромаси , щом бате ви Коки вечеря за 10 000 евра във Виена. Сиромаха е единствено Зулум Амебов Свинаров.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
http://youtu.be/z9srXPL8yP4Сподели какво правиш сега, къде се намираш или как се чувстваш!
на 30.12.2013 г.
+8
 
 
Станков мълчи си по добре на нас ни стига и това което сме постигнали до тук.Ако успеем за купата добре,но не ни заблуждавай с Европа все пак сме Локомотивци реалисти хора сме,не искаме да ставаме за смях като жълтите!
-4
 
 
"Аз никога не съм крил, че ЦСКА е моят клуб" хахааха !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: