ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Съдбата на Бобан Грънчаров става ясна след Нова година
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:47 / 20.12.2013Коментари (13)6288
© Plovdiv24.bg
Бъдещето на македонския защитник на Ботев Пд Бобан Грънчаров ще стане ясно след Нова година. Бранителят излиза в отпуск и се прибира в родния си град Скопие. Той трябва да се върне в Пловдив на 9 януари, когато приключва ваканцията и за останалите играчи на жълто-черните.

След битката за Тракия с Берое, завършила 0:0, Грънчаров "изхвърча" от представителния отбор, след като стана скандал между него и спортния директор Александър Александров. Именно с решение на Кривия опитният бранител бе отстранен от състава, което феновете на жълто-черните приеха на нож.

Бъдещето на Бобан ще се изясни окончателно след Нова година. Тогава ще стане ясно дали той ще бъде върнат в тима, продаден или ще разтрогне контракта си, който е до лятото на 2015 г. Според запознати личното желание на Грънчаров е да продължи да защитава цветовете на Ботев Пд.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Бобан остава,а кривия отива в Кривойрог.
+5
 
 
Силно се надявам, Бобан да остане в отбора. За спречкването с директора може да му се наложи административно наказание - глоба. Ако успеем да задържим всички титуляри от защитата и халфовата линия, можем да изградим много силен отбор. С дублиращите офанзивни футболисти, направихме 0:0 с ЦСКА, Литекс и Лудогорец като гости, а Левски ни отбеляза гол след изгонването на Минев. Във Варна Бобан не игра, но дори и без него мача отиваше на 0:0. Сега Цветков, Вандер и Огнянов ще имат възможност да достигнат нивото си от преди контузиите. Домовчийски и Сърмов ще имат възможност да проведат нормална подготовка с отбора - не знам колко години не са водили пълноценна подготовка с някой тим! Анисе е опция като халф и зад нападателя, и като дефанзивен. Ромарио е добър. До сега се писа за французина - алжирец - крило, Захара - централен нападател. Отделно се търсят футболисти в Холандия и Румъния. Ако успеят нашите ръководители със селекцията, можем да поднесем голямата изненада през пролетта!
0
 
 
До колкото си спомням, предишния клуб на Бобан го беше натирил и нашите го купиха тогава? Все със скандали се е разделял, което говори, че създава проблеми. Когато на едно място се срещнат две криви колела, а Бобан и Кривия, то ще се роди скандал в съблекалнята. Най добре е за клубът и двамата да се махнат, но първи да е Кривия!
+7
 
 
Решението е 1. Връщат го и това е. Кривия да не се мисли за дон Жуан .
+12
 
 
Долу ръцете от Бобан, за да не се разсърдим много. Ако ще се продава за големи суми- добре, ама иначе... недейте!
+9
 
 
Единствения пробив на Левски към Европа е през купата тоест през Ботев и БФС ще направи всичко възможно да ви бие Левски както направи и с ЦСКА а Кривия ще си отиде след този мач за съжаление и собственика ви го знае това и се примирява в името на политиката.
+10
 
 
Спокойно! На 3.01 изхвърча Кривия. Сигурно е, не са му казали да не му развалят празниците. И Бобан остава. Лошо че не изхвърча и Правилния.
+16
 
 
Върнете Бобан в отбора веднага, за да няма простотии. Крив бастун не се прави на голям директор, щото ако Бобан го няма на 10.01.2014г. в отбора ти обещавам, че ще съжаляваш за постъпката си, бъди убеден г-н директоре. Коматево не е далече палячо.
+13
 
 
Ще се помирят с Кривия. В интерес и на двамата е.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: