ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Петър Курдов: Кривия и Мъри вече нямат място в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:52 / 19.12.2013Коментари (8)5556
© Plovdiv24.bg
Бившият футболист и треньор на Ботев Пловдив Петър Курдов разкритикува спортния директор Александър Александров и наставника Станимир Стоилов за слабото представяне на тима през есента в А група.

"С бюджета, който Ботев Пловдив има, определено нещата не са добре и това е видно за всеки. С тази финансова обезпеченост представянето на отбора трябваше да е много по-добро от това седмо място. За мен тимът трябваше да е втори или трети", каза Курдов пред "Тема Спорт".

"Станимир Стоилов понатрупа доста опит, но явно в този формат, в който той се опитва да работи, нещата не се получават по простата причина, че набляга повече на чужди футболисти. Това е нож с две остриета, като се има предвид, че славата на Ботев Пловдив е свързана само и главно с български играчи. "Колежа" се пълнеше с футболисти, които са рожба на школата. Сега по принцип този процес е задействан.

Няма другаде такова място в България, а и на Балканите, като базата в Коматево, но явно нещата ще закъснеят. Това, което трябва да дойде от школата за първия отбор, го няма и е жалко. А Ботев винаги се е славил с юношите си. Ботевисткият дух го няма. В повечето от мачовете се вижда една примиренческа, средняшка история с футболисти, които определено не заслужават парите, които получават. И ако сложим това, което е в момента, като съскане от страна на бивши футболисти, които са си дали частица от живота за Ботев Пловдив и стоят настрана, нещата идват в този вид, в който са сега", продължи легендата.

"За Сашо Александров имам едно по-специално мнение. Той няма нужния ценз и образование да е спортен директор, да е шеф в Ботев. Доколкото знам, той е със средно образование. Навсякъде по света хората учат, за да заемат този отговорен пост. На него му се дадоха много неща на тепсия. Той няма нужния опит и рутина. Започна много с рогата, а тази материя е доста специфична. Определено не може да се впише на "Колежа". Някои неща вече ескалират, като случая с Грънчаров. Други, с останали футболисти, все още са в сянка, но в един момент ще експлодират", добави Курдов.

"За поста спортен директор на Ботев има много по-заслужили футболисти и деятели, които са с доста повече опит и рутина. Моето уважение, нямам нищо лично, но мястото на Сашо Александров не е в Ботев Пловдив. Същото важи и за Станимир Стоилов. Една година да водиш тима, да имаш пълен картбланш и да не можеш да сглобиш отбор, който да се страхува дали ще падне навън, или ще завърши наравно, както бе в последния мач с Черно море. Футболът не може да чака никого. Едно 70-80 процента от футболната гилдия - запалянковци и хора, които са тясно свързани с клуба, отдавна са изчерпали търпението си към тях. Те няма какво да дадат повече на Ботев", завърши Петър Курдов.

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+13
 
 
Много верни неща ! Нужни са промени и точни лица на точните места , за да потръгнат нещата ! Все пак да се доверим на г-н ЦВ . ВАСИЛЕВ - мисля че той ще изпише точното лекарство за оздравяване на нашият любим клуб ! Само БОТЕВ !
+8
 
 
Здрасти Танчовска, подлого тук съм. А гладните къде акат попита ли? Много бързо забравяш миналото и хората, кито бяхме до теб. В България властта и славата не са константа мършо. Припопни си как вие Локомотивско семейство живиихте на кредит и заеми от приятели. И колко сме ви помагали Танчовска въшко. Ние помним добре, каква беше и си. Помня за какво мечтаеше за богат любовник, кйто да те издържа. Вън от Ботев
+7
 
 
да си тръгват и двамата и да върнат парите които за взели за несвършена работа
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 19.12.2013 г.
+22
 
 
Е ми, прав е човека..
Ок булевардите изчистени това се признава някой пешеходни зони имат пътеки за хората, но имам един много голям въпрос кога ще почнат да си събират натрупаният сняг от снегорините нали знаете, че при тези градуси всичко става на лед ??????2
на 19.12.2013 г.
+24
 
 
Защо Мъри и Кривия трябва да си тръгнат ето проста математика: Сезон 2012/2013 15 кръга, 5 място , 28 точки коеф. 1,8667 точка на мач и Фера си замина Сезон 2013/2014 23 кръга, 7 място и 39 точки коеф. 1,695652 точка на мач Според Кривия това трябва да е регрес значи Мъри трябва да бъде освободен, но според мен и Кривия също ВИЕ какво мислите?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: