ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Александров: Няма шанс Грънчаров да бъде върнат в първия отбор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:14 / 17.12.2013Коментари (68)10817
© Plovdiv24.bg
Спортно техническият директор на Ботев Александър Александров заяви, че няма как да бъде върнат в отбора Бобан Грънчаров и вероятно ще бъде продаден през зимния трансферен прозорец.

"Няма шанс да бъде върнат в първия отбор. Няма и нищо вярно в това, което се пише, че ме е душил. Станали са други неща, но не искам да ги коментирам сега", отсече Кривия пред SL.

На въпрос, дали Грънчаров ще бъде продаден през зимата, той отговори положително. "Да, вероятно това ще стане".


Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
.....до последно не взимах мнение по темата Кривия и Правия ...аха , аха нещо да се оправи !!!! ...но чашата май преля при доста привърженици на отбора !!!! ...тук не е Цска или Левски - отбори с непрекъснати интриги кой ще откъсне по голямо парче от БАНИЦАТА !!!! .....аве какво съм се заобиснявал - Кривия и правия ...ВЪН ..ВЪН ...ВЪН ...с цялата тяхна клика !!!!.....срамно е отбор с такива финансови възможности да е на това место в класирането !!!!...някои хора май наистина ги интересува само комисионните от привличането на играчи послушници !!!
България над всичко! Парламента - кота 0 :)
на 18.12.2013 г.
+4
 
 
Ей разпиляхте отбора ! След Феро, разпускаме играещите и караме само баберици. Ко' прайм искам да питам аз ? Половината град знае, че кривия мъти водите още от времето на Феро, не Бобан а него да го няма след Нова година, ама с 200 да го няма !
0
 
 
Пичони утре лети за България. А познайте какво ще стане!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 17.12.2013 г.
-4
 
 
Г-н Александров и г-н Стоилов, не слушайте, псевдофеновете които освен от аванта не разбират от нищо друго. Снощи се правиха на много отворени, че щели да ви чакат като се приберете, но всичко си остана само в нета, много са добри пред клавиатурите . Успех в начинанието, не сте сами !
-2
 
 
Кривия...някой помни ли - не съм му адвокат, но помни ли някой докато беше действащ футболист на Ботев какви бяха тогава коментарите??
-5
 
 
защо си мислите че Мъри не си води професионално отбора?И има ли интерес според Вас да не го прави? Откога отбора започна да губи точки?
+3
 
 
Сега разбирам защо на Тоя парцал прякорът му е "Кривият". Чепат характер и повреден главен мозък. Това е
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-3
 
 
Танчовска подлого тук съм. Неси мисли, че съм избягал ти си пусната по пързалката. Ние сме много и боли котато хапем и бием. Танчовска вън гадино долна.
на 17.12.2013 г.
+4
 
 
Чакайте бе чакайте! Какво значи това дочух от този и промълви онзи? И кои са тези сигурни вътрешни източници? Ами за сигурни и вътрешни източници могат да се смятат и самия крив и правия а може ли да им се вярва,камо ли за онези които са извън клуба и говорят с недомлъвки! Хванали ли ги били Бобан и Галчев при китайци да залагат пари че ще си изкарат червени картони!?! Буахахаха аз пък ви казвам,че в това няма нищо ама нищо вярно! Хайде сега всички вътрешни източници да излезнат и да ме оборят с факти и доказателства. Галчев не играе от един месец обаче си стои в клуба,Бобан и него го хванали и ще го гонят обаче не ги оповестяват тея неща защото кривия е човек с добро сърце и не иска да хвърля петно върху бъдещата им кариера тъй ли? Нека да приемем другия сценарии,двамата наистина са хванати ама шефовете си траят понеже ако изкарат всичко на яве не просто няма да ги продадем на никого ами трябва да плащаме на някой отбор за да ги вземе! Тая версия на мене още повече не ми харесва защото това значи че шефовете в този клуб са шушуминги и пет пари не дават за футбола а то си е така между другото де! Затова решението е само едно,но не можем да го вземем ние а собственика и именно спортния директор,главния треньор и помощник треньорите Цанко и Саид аут от клуба за изключително слаби резултати,безплодна и безидейна игра и евентуално покровителствуване и покриване на корупция! Нека като дойде новия щаб сам си решава кои футболисти от наличните ще са му нужни и кои трябва да си тръгнат и тогава няма да питаме защо,защото треньора има право да си избира играчите,кофти е когато след две години разбере че тези които сам е избрал не стават за нищо. Късно е либе за китка.ВЪН ГОВЕДАТА ОТ БОТЕВ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: