ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Станков: Маламов няма да бъде освобождаван
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:54 / 17.12.2013Коментари (14)3916
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Локомотив Александър Станков опроверга, чрез своя facebook профил, информацията, че Станислав Маламов ще бъде освободен от отбора.

Ето какво написа специалистът:
ЗА ДА СЕ СПРЕ С ВСИЧКИ СПЕКУЛАЦИИ ИСКАМ ДА ЗНАЯТ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ, ЧЕ СТАНИСЛАВ МАЛАМОВ НЯМА ДА БЪДЕ ГОНЕН И ИНФОРМАЦИЯТА ПО САЙТОВЕТЕ НЕ Е ДОСТОВЕРНА!

Още по темата: общо новини по темата: 209
06.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
26.02.2014
25.02.2014
25.02.2014
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+1
 
 
АЙДЕ СТИГА СМЕ ГЛЕДАЛИ НЕГАТИВНО НА ОТБОРА И ТРУНЬОРА! АКО В НАЧАЛОТО НА ШАМПИОНАТА НЯКОЙ ВИ БЕШЕ КАЗАЛ, ЧЕ СЕГА ЩЕ СВМЕ НА ТОВА МЯСТО И ПРЕДИ СДРУЖЕНИЕТО ДПС, НЯКОЙ ЩЕШЕ ЛИ ДА ПОВЯРВА! САМО ДА КАЖЕМ БРАВО НА МОМЧЕТАТА И ТРЕНЬОРИТЕ! И РАЗБИРА СЕ НА КОКО ДИНЕВ! КОЙТО НИ ВЪЗРОДИ И СЪЖИВИ!
Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 17.12.2013 г.
-4
 
 
Много чувствителни станахте започнахте да се извинявате един на друг ( УВАЖАВАЙТЕ СЕ ПО ЧЕСТО .) КОЛЕДА Е!!
на 17.12.2013 г.
+1
 
 
И да поясня- треньора ни е добър,даже много добър за родната ни А група.Прави някои грешки ,но кой не греши.И общо взето смените са му правилни!До някъде го оправдавам за старите кучета ,които налага поради причината ,че иначе ще се обърнат срещу него!
на 17.12.2013 г.
+4
 
 
Бях сигурен!Въпроса е защо не го пуска,а не дали ще го гони?!Толкова ли няма някаква позиция там в ДЮШ да изпратим Здравко с почести?
+6
 
 
Какво му се извинявате на Станков, какво толкова е направил? Футбол ли играе отбора? Дерби ли спечели? Това че сме пред съгражданите не се дължи на него а на това че те са трагедия. Това че бием слабаците не се дължи на него а на головете на Мартин. Също и на Данчо Господинов. Като е толкова активен във фейсбук-а, защо не опроверга и твърденията че Лимона и Жоро Стефанов са "нарочени за гонене". Тези двамата не са нарочени, те са вече изгонени. И Станков нямаше та*аци да им съобщи лично очи в очи, като мъж, че не му влизат в плановете, а си хвана пътя за София и остави на Мето (който е тука от две седмици) да им обяснява какви намерения имал треньора. Ако искате ми слагайте минуси, но за мен подобно отношение към когото и да е не е достойно. Тия ги правят в чорбата, тук е Локо Пловдив.
+3
 
 
Дано следващия път да сме по-умерени в коментарите си. Дано, ама едва ли.
+8
 
 
Супер, сега остава и кривия да подпише доживотен договор със сдружението , Пък ми минават мисли, не можем ли да вземем изгонения от селяните Бобан, мисля, че ще свърши работа ))
+5
 
 
Браво Гн-Станков извинявам се за думите който бях написал по ваш адрес онзи ден !!!
+10
 
 
Ако това е вярно искам да се извиня на г-н Станков за коментарите ми от вчера, но само за частта която засяга Малама. Ако наистина иска пълната подкрепа на феновете трябва да излезне и да признае че е трябвало да изкара Данчо тъча след първия жълт картон и всички да видим възможно най-тежкото наказание за селската постъпка на Марков. Не мога да отрека че за разлика от един друг "специалист" ми прави добро впечетление че никога не се оправдава с терена, космоса, слънчевите изригвания и тн. Това е нещо за което изказвам искрените си адмирации. Както казах и вчера г-н Станков вървите по тънък лед, но още имате шанс да останете обичан на Лаута. Просто испълнявайте длъжностната си харектеристика като водите отбора и го надъхвате да играе за победа и с високо вдигната глава всеки мач. Всичко друго е без значение и няма да се притеснявате от резултатите. Ако отбора играе така никой няма да ви каже и копче без значение от резултата. Локомотив Пловдив е любов и чест а не гонене на някакви измислени точки и титли в още по измисленото ни първенство.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: