ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (27)
Зума: Няма да позволя някой да нарича Локо селски отбор, сиромашията не е порок
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:28 / 10.12.2013Коментари (82)7120
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев за пореден път коментира скандалите след пловдивското дерби, завършило 0:0. Изпълнителният директор на "Ботев" Александър Александров определи "смърфовете" като "типичен селски отбор". Зума пък днес му отвърна, наричайки го "амеба".

"Съгласен съм, че не стана някакъв класен мач. Повечето време беше една битка, едни единоборства и имайки предвид важността на мача, смятам, че освен двете агитки, които направиха истинско дерби, не можем да говорим за дербито, което очакваха привържениците и на двата отбора, заяви Бонев пред ТВ7.

- След мача казах това, което казвам сега и на вас, без да засегна Ботев или качеството на играта. И днес с най-голямо учудване ми казаха какво е казал спортният директор на "Ботев ". Истината е, че теренът наистина е в много лошо качество, но какво да правим. Сиромашията не е порок, ако имахме пари и ние щяхме да направим килим. Подразних се от един човек, който няма нищо общо с "Ботев", да нарече Локомотив селски отбор. Вие знаете от колко време съществува това дерби, какви футболисти е имало, никой досега не си е позволил с такова пренебрежение и с такава омраза да говори и действа. Никой не е говорил такива неща."

"Сашо, тоя - Кривия, както го наричате, е от "Ботев" само заради заплатата си, той не е свързан с отбора. В никакъв случай няма да позволя на никого да нарича нашия отбор селски отбор. Те ако имат 20 милиона бюджет, ние имаме сигурно 20 пъти по-малко, няма значение това. Много трябва да са благодарни на техния собственик, който прави много за спорта, ако могат да ме заведат при него, да му благодаря и да го помоля да направи и нашия терен, да са доволни. Сашо и Мъри в Хасково и Марица да не би да са играли на килими?"

Легендата на пловдивското Локо говори и относно финансовото положение на клуба. "Знаете, че 20 дни преди първенството господин Марешки ни изостави, намери се човек, който истински обича Локомотив. За 15 дни сглобихме отбор, чудехме се къде ще бъдем, в окръжна група или в "А" група. Благодарение на Константин Динев каквото може дава. В тази ситуация само може да се гордеем и да се радваме. Въпреки че нямаме такива средства, доволни сме от това, което сме направили. Малко са такива хора като Домусчиев, Гриша Ганчев, Цветан Василев, дано и на нашата улица изгрее слънце. На никого няма да позволи да хвърля петно върху Локомотив, повтори Зума.

- В първото дерби като гости, много от тези момчета не знаеха какво е дерби между Локомотив и "Ботев". За второто дерби вече разбраха, че е въпрос на достойнство. Мисля, че много достойно се представиха. Можехме по-лесно да сме победители. След тези думи на техния директор, не може да остана безмълвен."

Още по темата: общо новини по темата: 28
06.12.2013
05.12.2013
16.11.2013
29.10.2013
21.10.2013
21.10.2013
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
И все повече свинското се обезценява.Сега следва да се оплачеш и във ФИФА.Винаги преди дербита ти и Гочо запалвате форумни войни.Жалки алчни старчета напуснете вече, само срамите славното име на Локомотив.
+2
 
 
Зуме,Локо е селски отбор!!И ся кво??Ще ми....а?
-4
 
 
Не се занимавай с тая куха лейка кривия и без това всички знаем,че няма 7 клас завършен и е тъп като г*з с такива хора няма кво да се занимаваш много над нивото са ти
на 11.12.2013 г.
+2
 
 
Зулум - АЗ НАРИЧАМ оТБОРА ВИ - СЕЛСКИ ОТБОР !!! :-) Какво ще ми направиш ? :-) :-) :-) Само селски отбор , със селянин като тебе начело , може да си наводни терена преди дерби ! Комплексар.
+1
 
 
Зуме това е по добрия вариант защото във момента където и да отидете всички ви викат цигани цигани цигани защо ли отговори си на този въпрос ако можеш изобщо.
+1
 
 
Мангали колкото и да се пенявите чич ви митя вече го няма.Свиквайте с жълтия терор.
+5
 
 
Зуме , Зуме , какви сладки годинки бяха . ,,Ботев,, под христолово иго , ,,Локо,, под яката на най-мафиотските и престъпни хора в България . Десет години радост и щастие , че жълтурите не могат да ви се опрат . Тогава изобщо ,не говорише за разликата във финансите на двата отбора , а се подхилкваше и гавреше с нас . Е ,всичко се връща на този свят , нещестната радост толкова години , от купени мачове , състезатели,съдий , делегати и най-вече , най-БРУТАЛНО купената титла в цялата история на футбола , с кървави пари от дрога и погубени деца от нея ,сега ви излиза през задните части .Защото вместо да бяхте накарали Жоро да купи абсурдната ,,титла,, ,да беше направил това ,което ние правим сега , щяхте хем да имате стадион , терен,школа и най-важното , Жоро Илиев може би ,щеше да бъде още жив.
-5
 
 
Зума легендо спри да се занимаваш с тези недоразвити папагали.Никога ама никога няма да постигнат това което постигна ти в нац отбор и Локопд .Да не говорим като треньор.Тази жълта пасмина явно не била нито родена нито е съществувала когато ти легендо градеше футбола на Бг. Не само затова хората те определиха като №3 но за мен си №1.Гунди леека му пръст спечели благодарени е на съдбата си.Ицо Стоичков е човека прославил Бг.Третия ХР. Бонев 42 капитан на нац. отбор.
+3
 
 
целият цирк е да не избяга и тоя спонсор-до 2-3 г трябва някой джадай да ви намери спонсор кат нашия за цикъл 30години - не вие да търсите защото не сте дорасли с извинение...
+7
 
 
Ами парите от Боко тиквата (единия милион) защо не го оползотворихте за терена ами ви трябваше това осветление. Все едно че ще играете на него. То после иска този ток да се плаща.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: