ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Жълто-черните" набелязали лидера в голмайсторската листа на "А" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:47 / 19.11.2013Коментари (24)5144
© Bulphoto
„Канарчетата" искаха Маркиньос още през лятото, но тогава не се стигна до сделка
Лидерът в голмайсторската листа на "А" група Маркиньос е в листата с набелязани играчи на "Ботев" (Пловдив). Договорът на национала с Локомотив (София) е до лятото и през зимата той може да подпише предварителен контракт с друг тим.

Според информацията обаче "Канарчетата" ще направят опит да купят бразилеца още през януари и се очаква скоро време да стартират преговори между двата клуба. "Жълто-черните" искаха Маркиньос още през лятото, но тогава не се стигна до сделка.

Ако "Ботев" (Пловдив) успее да привлече халфа, тогава Маркиньос и Станимир Стоилов ще се съберат в един отбор след близо две години. Двамата бяха заедно в кипърския Анортозис през есента на 2011 г. Българският национал дори беше в Пловдив по време на 1/8-финалния реванш за Купата на България между "канарчетата" и Черно море (1:0).

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Неблагодарни и нетърпеливи хора! вместо да се радвате само глупости се пишат! Спокойно.. Млади момчета-таланти тепърва ще се появяват и налагат+ продават. Какво лошо има да се привличат добри футболисти, особено, ако са на добра цена?!
-3
 
 
Това не е истина!! Ако и този акостира в Ботев, нещата стават повече от ЯСНИ!
+1
 
 
Как тези супер треньори с лиценз за А" група не са изкарали поне един състезател от юношите и наложили при мъжете. В Литекс ,Стоичков наложи няколко момчета и сега се вижда резултата. Е ,а другите треньори докога ще мрънкат и ще се оправдават и докога ще ги търпят.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-2
 
 
Мъри пак показва ината си, чрез привличането на Маркиньос. Отново негов човек и отново печка. От една или две ще се отървем през зимата, а новите такива тропат на вратата. Поредната негова глупост, но все пак комисионерът мисли отново за себе си, а не за бъдещето на отбора. Антон Карачанаков също може би ще бъде привлечен в нашия отбор, предвид сегашния му статут на резерва в Цска. За това момче съм по-съгласен от колкото за Маркиньос, но само времето ще покаже. И на двамата договорите изтичат през лятото, което позволява чрез трансферна цена да бъдат привлечени в Ботев Пловдив.
-5
 
 
Докато Мъри е треньор не чакайте наши юноши да играят. Направо забравете. Комисионните от трансфери на чернилки са много добри. Цецо, Цецо няма ли кой да ти каже как хубаво те доят тези "паразити".
+4
 
 
вместо да налага някой нападател от школата,ще ми взима този пенсионер,много ясно нали трябва да лапне комисионна,провала ти е близо Мъри,много грешна политика водиш като взимаш тези протежета,видяхме ги за какво стават твоите любимци
0
 
 
Тоя не става за проекта Ботев и поставената от Цв.Василев цел да се налагат наши юноши.Затова си мисля, че това е поредната журналистическа измислица.Дано съм прав!
0
 
 
По-добре е да се взимат докази футболисти от България,които ги виждаме всяка седмица и сме убедени,че имат потенциал за Ботев.С чужденците според мен си е една руска рулетка,но точно за Маркиньос,не ми се струва добра идея.Предпочитам Каядо,Христов,дори да си върнем Андонов.Видяхме и в черно море колко мъжки момчета има.
+16
 
 
Маркиньос има 10 гола, колкото Марто Камбуров и Симеон Славчев от Литекс
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Истерия! Феновете на Ботев изкупиха Трибуна Изток за мача с ЦСКА-София
Петима от ЦСКА-София висят за мача с Ботев
Двама от големите герои на Ботев се срещат с фенове
Митко Тонев качи снимка от мач с Локо и написа: КрумовАД!
Ботев поправи трансферна грешка и записа нов клубен рекорд
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: