ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сашо Александров: Който иска Стоилов, трябва да плати 1 милион лева
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:32 / 18.11.2013Коментари (17)3421
© Plovdiv24.bg
Неустойката, която друг клуб трябва да плати на Ботев (Пловдив) за треньора Станимир Стоилов е 1 милион лева. Това обяви спортно-техническият директор на Ботев (Пловдив) Александър Александров след мача на тима си срещу Черно море.

Ботев (Пловдив) победи Черно море с 1:0 в осминафинален мач-реванш от турнира за Купата на България. С общ резултат от двата мача 1:0 Ботев се класира за четвъртфиналите.

След двубоя пред БТВ спортно-техническият директор на Ботев Александър Александров бе категоаричен, че няма вариант Станимир Стоилов да бъде сменен. Александров заяви, че няма нищо вярно в това, че след Нова година Станимир Стоилов ще поеме Левски. Спортно-техническият директор на Ботев добави, че самият Стоилов иска да работи в Ботев.

За двубоя срещу Черно море Александър Александров каза, че се е получил равностоен мач, като Черно море е показал, че е много корав съперник. Александров каза, че в последните 20 минути на двубоя Ботев е доминирал, а и публиката е помогнала.

Ръководителят на Ботев каза, че в отбора има психологически проблем заради нестабилните резултати напоследък.

Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ясно е ,че този 1 милион лева е истинската неустойка колкото са истина думите на Сашо , че футболистите не могат да се гледат в съблекалнята!! Но ако някой иска наистина Мъри трябва да го накара да загуби още 1-2 по-важни мача и готово!!! Просто тогава и Цв. Василев няма да може да го спаси!!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 18.11.2013 г.
0
 
 
Сашо, ако си мислиш ,че струвате толкова - отивайте и се предлагайте на Челси, на Сити.. Не знам дали усещаш, колко се издъни с това. Ама с 8-ми клас и малко - друго какво да кажеш..
+1
 
 
Ха,ха! Мъри го влече към "Левски", ама не смее да си тръгне, защото ще загуби мноооого парички. "Ботев" пък не смеят да го изгонят (заради лошите резултати напоследък), защото трябва да се бръкнат дълбоко в джоба си (чак пък 1 мил.?!) за неустойка. И да попитам като катаджия: И сега кво праим? :)
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 18.11.2013 г.
+3
 
 
хахахаааа - кой ще даде милион за тоя каунь?
+1
 
 
Гледах и аз интервюто му след мача. Филип Петрунов от Канал3 го попита за Мъри, за моментната криза в отбора и за инфото, че Стоичков поемал отбора след края на сезона, но Кривия в нито един момент не е говорил нещо на майтап. Най-отговорно си заяви, че Мъри ако е искал да ходи в Левски е щял да го направи още, като го покани Сирака, и че някой ако го иска ще трябва да се бръкне един милион. Изобщо медиите не са раздули нищо, а Кривие отново се направи на оборотен и избълва пак един вагон глупости.
+6
 
 
Гледах вчера интервюто на Кривия по телевизията и тази фраза за 1 милион неустойка беше казана на майтап в отговор на някакъв репортерски въпрос. Явно на Сашо му е писнало да го питат едно и каза първото, каквото му дойде на езика. Медиите естествено веднага раздухаха нещата и направиха от мухата слон.
+3
 
 
Cашо спри да се излагаш,не е истина как може да си толкова тъп!
+5
 
 
Как пък му определихте цената на този "великан". Вие двамата с него и 1лв. не струвате.
+4
 
 
Сашо, вместо да искате пари, помислете дали пък Ботев да не плати някой лев-само и само да се махне този некадърник.
+5
 
 
И все пак тая надежда (защото знам, че говедата са достатъчно тъпи евроазиатски идиоти) синьото ръководство да извади 1 милион лева. Само те могат да платят толкова за Мъриньо, други биха дали около 100 хиляди, а още по други - около 1 пробит долар. Дано все пак Стоилов влезе в час и разбере, че ТАЗИ ПУБЛИКА ЗАСЛУЖАВА ИГРА ЗА ПОБЕДА ВЪВ ВСЕКИ МАЧ! Уредените мачлета и загубите в шоу-мачове от селца като Бистрица, са характерни за отбора на хазартния бос Тото Динев. БОТЕВ Пловдив е за други цели, ИСТИНСКАТА ПЛОВДИВСКА ПУБЛИКА ВИНАГИ ПЕЕ ЗА ПОБЕДА!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: