ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Александров: Ако се провалим, с Мъри си тръгваме през лятото
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:56 / 15.11.2013Коментари (27)5005
© Plovdiv24.bg
Спортният директор на Ботев Пд Александър Александров призна, че той и треньорът Станимир Стоилов може да си заминат от клуба, ако жълто-черните не изпълнят поставените за този сезон цели. В последно време към Мъри има много критики, които се засилиха, след загубените точки срещу Пирин ГД и Любимец.

- Не срещата със собственика Цветан Василев и президента Юли Попов се разбрахме за дългосрочна работа, а не за краткосрочни усилия. През последните девет месеца нашият отбор показва израстване. Имаме и проблеми. Рано или късно обаче Ботев ще постигне по-големи успехи. Смятам, че футболистите ни имат качества и ще го докажат. Доказаха го в мачовете си в евротурнирите. Освен успехи вкарахме и приходи в клуба. С продажбата на Тодор Неделев също ще влязат пари. Не смятаме обаче да даваме много средства за големи трансфери. Станимир Стоилов може да се справи добре. До лятото имаме картбланш от собственика Цветан Василев. Ако се провалим, ще си тръгнем - коментира Кривия, цитиран от "Тема спорт".
Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Ако се издъните във неделя няма кой да ви чака и до коледа камо ли до лятото.
+1
 
 
След Нова година Кривия си отива,но без Мъри ,на негово място идва Стоичков.Така мисля аз.
+6
 
 
Не е луд този, който яде баницата... До зимната пауза, ако отпаднем от Купата или сме извън челната седмица - АДИО, Мъри! АДИО, Крив! Няма кой да ви чака да си правите експерименти до лятото. От другата страна, незабавната смяна на треньора би била грешка. Това само още повече ще обърка отбора, а и на следващия треньор ще му направим лоша услуга. Явно нещата ще стават по трудния начин, но важното е, че сме на прав път. Рано или късно всичко ще си дойде на мястото. Само Ботев!
-3
 
 
Стоилов:"Това, че има някаква реакция след мачовете, която е нормална, не трябва да е повод да се съмняваме в подкрепата от феновете. Аз съм убеден, че привържениците ще подкрепят отбора в неделя. Един отбор най-лесно излиза от тежки ситуации, когато има положителна атмосфера около него. Негативната атмосфера може само да задълбочи плоблемите. Ние не можем да се оплачим от подкрепата, която получаваме, защото винаги сме подкрепяни силно от феновете си. От нас зависи да играем добре и да ги радваме."
на 15.11.2013 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
0
 
 
Бахти наглеца майна, хубу че не каза: "ако се провалим с цв.в. си тръгваме..."
-2
 
 
Колкото и жалко да е истината си остава ЕДНА слаб народ сме. Уж всички МНОГО обичате а никога не сте обединени даже и в омразата. Всичките можете да СМЕНЯТЕ,НАЗНАЧАВАТЕ,УВОЛНЯВАТЕ и т.н, но дори идея си нямате как РЕАЛНО стоят нещата. Толкова ли не ОСЪЗНАХТЕ за 2 месеца, че част от тази игра беше провокирана и от нас феновете ?! Мразете обичайте ваша работа, но бъдете ЕДНО.
0
 
 
Вече се провалихте кривчо и правчо. Вие луди ли си бе нещастници?Няма кой да ви чака до лятото. Отивайте си с мир, докато не сме ви прогонили с шутове.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 15.11.2013 г.
+3
 
 
Точно наглеете! Това ако е в Лудогорец или другаде - сте си отишли отдавна! Кой ще ви търпи? Явно спекулирате с търпението на г-н Василев и стоите като забити в земята. Нямате ли мъжество или достоинство? Най-лошото е, че разбихте отбора!
+7
 
 
Уважаеми господин Александров,бихте ли ни казали защо Мъри Стоилов отказа да поеме "Ботев"Пловдив преди началото на сезон2012-2013 година?Тогава се наложи като "резервен вариант"Феро Спасов "да вади кестените от огъня"!Сега искате да "работите дългосрочно".....толкова сте нагли че повече няма накъде!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Ботев раздава безплатни билети за Славия, но с две условия
Бивши "канарчета" с неясно бъдеще в Славия
Истерия! Феновете на Ботев изкупиха Трибуна Изток за мача с ЦСКА-София
Петима от ЦСКА-София висят за мача с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: